- 10 Ağustos 2011
- 326
- 4
- 66
Canim aynen dedigin gibi yaptim. Suan hem yaz okulunda ders aliyorum hem de calisiyorum. Okuldayken İs yerindeyken ona hic mesaj atmadim. O yazdiginda ise hep gec cevap verdim. Neden dedi isim var dedim. Yeni bir eleman alinacak ona egitim veriyorum dedim. Hemen erkek mi diye sordu bende evet dedim. Yasini sordu benden 1 yas kucuk dedim. 5 yas kucuk olsa bile kiziyo cevremde erkek olmasina. Ne egitimi neden baskasi egitim vermiyo hala yaninda mi falan filan derken hep kisa ve gec yazdim. İsten cikmama 2 saat kala telefonumun sarji bitti kapandi :) sarj aletim yanimdaydi ama sarj etmedim. İsten ciktim iftar icin misafir gelecekti carsiya gittim annemin istediklerini aldim 1 saat de oyle gecti eve geldim telefonu actim bir suru mesaj atmis. O yaninda oldugu icin mi mesaj atmiyosun gibi seyler. Bu olay dun oldu. Ve iki gunden beri o mesaj atmadan hic bi sekilde mesaj atmiyorum. O atinca da ne sorduysa kisa cevap veriyorum. Hic bi sekilde gittigim yeri haber vermiyorum ama hep bir kilif uyduruyorum daha cok merak ediyo. En sonunda dayanamadi dedi ki projemi hic merak edip sormuyosun bitti mi ne oldu diye. Bu aksam memleketime gitcem onu bile sormuyosun dedi. Bende basim agriyo yazdim :) bana neden boyle davraniyosun proje yuzunden seninle ilgilenemedigim icin mi,eve ciktgim icin mi yoksa damlalarin evine gittigim icin mi dedi. Ben biraz uyusam iyi olucak dedim cok bozuldu. Neden boyle davraniyosun diyo surekli. Aslinda icimde cok sey var ama kelimelere dokemiyorum. Hem kırgınım hem üzdü beni hem ihmal etti hem de kiskaniyorum. Ayrica o kizin cekiskili cevaplari suphelenmeme neden oldu. Kafamda bu kadar sey varken hic bisey yokmus gibi davranamiyorum. Bunlarin hepsini ona soylesem,benim bu kadar dert ettigim seylerin her birine bir kilif uydurup basite indirgeyecek ben daha cok uzulucem. O yuzden artik cumle kurmaktan bile biktim. Bu sekilde davraninca icim daha rahat oluyo. Bakalim neler olacak.
Hahayt okurken çok hoşuma gitti valla ne diyim

Hatta güzel bir dille ona ufak bir mektup bile yazabilirsin. Sadece içinden geçenleri. Ve sen şöyle yaptın şöyle dedin değil de, şöyle yapsan daha iyi olmaz mı, Şöyle davranırsan inan beni daha mutlu edersin içim huzursuz olmaz gibi cümleler kur. Tabi bunu yaparsan hemen değil de 2, 3 gün sonra yap biraz daha dellensin