• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir kıskançlık krizi daha! Yardımınıza ihtiyaç var canlar

Arkadaslar yeni bir gelisme oldu. Daha once ayrildigimizdan bahsetmistim. Dayanamayip ayrilik mesaji atmistim ve cevap bile vermemisti. Yegenim kendisiyle konustugunda ise o beni hayatindan cikardiysa bende onu cikaririm bulunmaz hint kumasi degil demisti benim icin. Ve kendisini aldatmayla sucladigim icin bana inat hayatina birini aldigini soylemisti. Uzerinden 16 gun gecti ve dun bi arkadasim kendisini aramis. Beni tanididin mi demis ismini soylemis numarami sildin mi felan demis. O da telefonu guncelledigini fotograflar numaralar dahil her seyin silindigini soylemis. Tam arkadasim bayramini kutlyacakken beni baskasi ariyo ben sana sonra doneyim demis ve kapatmis. Uzerinden 1 saate yakin bir sure gecti. Biz artik aramaz diye dusunuyoduk ki aramis tekrar. Uzun uzun konusmuslar. Arkadasim demis ki sırf merakımdan aradım çünkü 3 yil suren iliskinizden sonra bir gunde hayatina baskasini alabilecegine inanamadim ve sana da konduramadim demis. O da demis ki oyle bisey yok zaten ama hllly kafasinda kurmus kendini ona inandirmis ben kendimi aciklamaya calissam konu uzadikca uzayacakti ve ben bunlarla ugrassaydim sinavimi gecemezdim demis. Ayrildiktan sonra baska arkadaslar araci oldu birinin benden hoslandigini soylediler bende onunla gorusmeye basladim ama ciddi degilim demis.Zor bir bolumde okuyor ingilizce hazirlik vardi ondan kaldigi icin yaz okulunda tekrar aliyordu ve birde bolum dersi olarak proje dersi aliyordu ikisi de zor derslerdi. Ozel okulda okudugu icin bolum uzatmasi ekstra para demekti. O da bunlari dusunerek beni ikinci plana atmis demek ki. Ve sunlari soylemis. Ben ordakilerle aile gibi oldum kiz erkek karisik bi ortam cogu da sevgili ve kardesim gibiler. Birlikte ders calisiyoruz projeler yapiyoruz tek basima yapamam sonucta. Hllly en basindan beri benim kibrisa gitmemi eve cikmami hic kabullenemedi zaten. Ama ben bunlarin uzerinde durup uzatsaydim derslerimden kalicaktim demis. Bide sunu soylemis. Dusunsene hllly bi yerde calisiyo ve ve gece 12 de patronu birakiyo. Normalde ben buna goz yumar miyim gibi seyler soylemis. Arkadasim diyo ki bi an sanki hala kiskaniyo ve sahipleniyo gibiydi. Biseyler hala bitmemis gibi geldi bana diyo. Ve arkadasimin sevgilisiyle tanismak istiyodu hep. Arkadasim demis ki sevgilimle de tanisamadin bi turlu. O da demis ki evet ama belli olmaz kismet bu isler insallah bi gun tanisiriz. Arkadasim demis ki bi kac aylik bi iliskiniz olsaydi bu sekilde bitmesi normaldi ama siz 3 yil birlikteydiniz cok sey paylastiniz ve bunlarin hatirina bi defa yuz yuze konusmalisiniz. O da demis ki konussak da cozum degil ki duzelmiycek sonucta. Ben yeniden baslamak istemiyorum demis. Arkadasim da demis ki yeniden baslamak icin degil bu bir saygidir yasanmis onca seyi mesajla bitirmeniz dogru degil. Bide 18 agustosta benim yasadigim sehirde kuzeninin dugunu var. Ayrilmadan once plan yapmistik. Gelmisken benim yegenlerimle ve yengemle taniscakti ve bi kac gun burda kalicakti. Kuzenini sevmiyo zaten sırf benim icin gelicekti. Arkadasim onu sormus dugune gelicek misin gelmisken konusun demis. O da demis ki ben dugune hllly icin gelicektim cunku ordaki akrabalarimin hic birini sevmiyorum ve hllly olmadigina gore daha oraya adim atmam demis. İstanbuldaki bi ozel okula gecmek icin yeniden sinava girmisti. Benim icin gecmek istiyodu bu bizim icin cok onemliydi. Arkadasim sinavi sormus nasil gecti diye. İyi gecti fena degildi ama artik gecis yapmayi dusunmuyorum demis. Hllly icin gecicektik gerek kalmadi zaten dersleri de verdim kibrista devam etcem demis. Arkadasim diyo ki ordaki ortama cok alismis. Belki ayrilmamis olsaydiniz bile gecmezdi istanbula. Bi bahane bulur yine orda kalirdi cunku ordakileri cok onemsiyo diyo. Daha bir suru sey konusmuslar ama aklimda kalanlar bunlar kizlar. Bir de arkadasima demis ki bunlardan hllly nin haberi olmasin yani hayatimda biri oldugundan. Arkadasim da demis ki beni biliyosun ona anlatmadan duramam. O da demis olsun sen yine de anlatma diye israr etmis. Arkadasim da neden demis. O da demis ki ogrenirse mesaj aticak sitem edicek yine konu uzayacak. Arkadasim da demis ki yapsa en basinda yapardi bak sessizce hayatindan cikardi hic bisey yapmadan gitti Kaldi ki hllly den bahsediyoruz yani duramaz illaki bisey yapardi ama gordugun gibi hic bisey yapmadi cunku kendisini aldattigini dusunuyo demis. O da demis ki aynen evet hic bisey yapmadi demis. Simdi dusunsenize beni tamamen bitirmis olsa boyle uzun uzun konusup aciklama yapar miydi? Sevgilim var ama ciddi degilim demesi ne anlama geliyo? Beni hala sahiplenir gibi konusup kiskanmasi? Yine cok uzun oldu ama en ufak ayrintilardan bile bir anlam cikabilir diye her seyi anlatmak istiyorum. Yorumlariniz icin simdiden tesekkurler arkadaslar.

Canim cok cok sasirdim ya olay nerelere gelmis... arkadasinin dedigi gibi ordaki ortam ona cok iyi geldi ve cok rahat. Bir suru yeni arkadasi oldu. Bununla ilgilenen bicok kiz oldu ve hlly olmasa da olur gibi mi dusundu acaba... ama o senden kesinlikle bi adim bi mesaj bekliyor ve sen hicbisey yapmadikca buna da sasiriyor kesinlikle... bence yine bu sekilde sessiz kal. Bulunmaz hint kumasi degil ne demek ya 3 yil gecirmissiniz siz bu kadar basit mi her sey.. cozemiyorum bu erkekleri gercekten.. canim bu okul biticek bu arkadasliklar biticek tekrar donucek memleketine ve o zaman akli basina gelicek bence cok pisman olcak belki su anda da pismandir.. sana tavsiyem iletisime gecme hicbir sekilde cunku kesinlikle haketmiyor.

Canim cok cok sasirdim ya olay nerelere gelmis... arkadasinin dedigi gibi ordaki ortam ona cok iyi geldi ve cok rahat. Bir suru yeni arkadasi oldu. Bununla ilgilenen bicok kiz oldu ve hlly olmasa da olur gibi mi dusundu acaba... ama o senden kesinlikle bi adim bi mesaj bekliyor ve sen hicbisey yapmadikca buna da sasiriyor kesinlikle... bence yine bu sekilde sessiz kal. Bulunmaz hint kumasi degil ne demek ya 3 yil gecirmissiniz siz bu kadar basit mi her sey.. cozemiyorum bu erkekleri gercekten.. canim bu okul biticek bu arkadasliklar biticek tekrar donucek memleketine ve o zaman akli basina gelicek bence cok pisman olcak belki su anda da pismandir.. sana tavsiyem iletisime gecme hicbir sekilde cunku kesinlikle haketmiyor.

Sessizce hayatimdan cikarmam ona cok dokunmus sanirim. Bi kac defa demis ki beni oyle hayatindan cikarani bende cikaririm. Bide daha once yegenimle konustugunda ona da hayatimda biri var demis ve yegenimin bana soyleyecegini biliyor. Ama arkadasimla konusurken uzerine basa basa sakin hllly bu durumdan bahsetme demis. Anlamadim neden bilmemi istemiyor. Sitem edecek olsam yegenime ilk soylediginde ederdim hicbir sey yapmadigimi o da gordu neticede. Arkadasim o kadar hissetmis ki beni hala sahiplendigini ve kiskandigini. Ama buna ragmen artik yeniden baslamak istemiyorum demis. Suan kuzeninin dugununu bekliyorum. Hala umudum var belki gelip konusmak ister diye :-/

Sessizce hayatimdan cikarmam ona cok dokunmus sanirim. Bi kac defa demis ki beni oyle hayatindan cikarani bende cikaririm. Bide daha once yegenimle konustugunda ona da hayatimda biri var demis ve yegenimin bana soyleyecegini biliyor. Ama arkadasimla konusurken uzerine basa basa sakin hllly bu durumdan bahsetme demis. Anlamadim neden bilmemi istemiyor. Sitem edecek olsam yegenime ilk soylediginde ederdim hicbir sey yapmadigimi o da gordu neticede. Arkadasim o kadar hissetmis ki beni hala sahiplendigini ve kiskandigini. Ama buna ragmen artik yeniden baslamak istemiyorum demis. Suan kuzeninin dugununu bekliyorum. Hala umudum var belki gelip konusmak ister diye :-/

Bir gelişme oldu mu canım? O kadar yaşanmışlık var aranızda hala kıskanması sahiplenmesi normal geliyor bana. Kuzeninin düğününe kadar sessiz kalmanı öneririm orda seni gördüğünde yumuşar belki. Hayırlısıysa eğer tekrar birlikte olursunuz inşallah canım...

Bir gelişme oldu mu canım? O kadar yaşanmışlık var aranızda hala kıskanması sahiplenmesi normal geliyor bana. Kuzeninin düğününe kadar sessiz kalmanı öneririm orda seni gördüğünde yumuşar belki. Hayırlısıysa eğer tekrar birlikte olursunuz inşallah canım...

Malesef canim hic bir degisiklik yok. Hatta dun soyle bir olay oldu. Messageme diye bir yazisma programi var. Ordan onun hesabina girdim ve yegenime onun hesabindan yazdim. Sadece 'ayse' yazdim yani yegenimin ismini. Yegenim de efendim yazdi. Amacim sanki erkek arkadasim yazmis gibi davranip bahaneyle neden yazdigini sormak. Yegenime o mesaji benim yazdigimi soyledim. Simdi ona baska bi yazisma programindan neden yazdigini sor dedim. Yegenim de hic bisey yazmadan sadece o ayse e efendim yazan ekranin resmini cekmis gondermis. Altina da soru isareti yapmis. Ve erkek arkadasim okudugu halde cevap bile yazmadi. Kendisiyle konusam arkadasim da diyor ki; bana hllly aldatmadim o zaman hayatimda biri yoktu ama simdi bi iliskim var ciddi degilim dedi. Ama bunu hllly bilmesin yeniden mesaj atar dedi. Bu demek oluyor ki hani aldatmadigini ogrenirsem pisman olup yeniden mesaj atacagimi dusunuyor ve buna engel olmak icin arkadasima israrla diyor ki hllly bu anlattiklarimi bilmesin. O ne biliyorsa oyle bilmeye devam etsin. Yani beni aldattigini dusundum ya hala oyle dusunmemi istiyor cok tuhaf. Hangi erkek bunu ister ki aldatan erkek bile kendini aklamaya calisirken o israrla aldattigini dusunmemi istiyor. Ustelik ben hic bi sekilde tepki gostermedigim halde. Ve arkadasim da kendisine demis ki biliyosun hllly den gizleyemem bu konusmayi. O da emin zaten haberim olacagimdan. Buna ragmen israr etmis bilmemem icin. Dun de eline bi firsat gecmisti yazmak istese yegenime yazardi ama cevap bile vermedi. Arkadasima bitirmemis gibi davranip dun cevap bile yazmamasi ne bileyim isin icinden cikamiyorum artik ben

Arkadaslar nerdeyse 1 ay olucak ve ne ben bir sey yaptim ne de o. Bugun benim yasadigim sehirde kuzeninin dugunu var ama gelip gelmedigini bilmiyorum. 3 senemi paylastigim insan belki suan benimle ayni sehirde ama benim bundan haberim bile yok. Dun gece kardesinin face profilinde yer bildirimini gordum burada etiketlemis kendini. Yani kardesi burada ama kendisi geldi mi bilmiyorum. Hicbir sey yapmiyorum ama bu dogru mu degil mi bilmiyorum. Bazilari bosver pesinden kosma sevse boyle yapmazdi diyor,bazilari erkekler boyledir cok istiyorsan pesinden kosacaksin diyor. Amacsiz bir sekilde zamana biraktim dusunmeden. Lutfen desteklerinizi esirgemeyin...

Back
X