Bir kiz, bir erkege askini itiraf etmeli midir ?

jelly_bon

OffYineKapaliTümKapilar
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2009
86
0
86
Almanya
Sey kizlar, bir erkek'den hoslaniyorsaniz, nasil davranirsiniz, hele ki benim durumumdaysaniz bilmiyorumkismile

Anlatayim sizlere durumumu, Internette sans eseri biriyle tanistim,paylastigim bi videoya yorum birakmisti,meger ayni sehirde kaliyormusuz, hatta biraz düsündükden sonra, nette tanismadan önce, bi kac kez carsida felan görmüstüm onu.
Neyse, ondan sonra ayni sehirde olunca, birbirimize msn adresimizi verdik, facebook'da arkadasiz, yani facebook'daki yapilan paylasimlara hep yorum birakiriz karsilikli.Bir gün otoparkta karsilastik, o arabasini park etmis iniyordu, bende arabama binmis, parktan cikmaya calisiyordum, bakistik tabii, biz birbirimizi taniyoruz sanki gibisinden.
Gecen gün hatta onu alisveris merkezinde gördüm, ilk basta tanimadim, sonra arkami döndüm bi daha baktim, oydu, oda söyle bi bakti, sanki ben bu kizi taniyorum gibisinden, facebookda resimlerimiz oldugu icin taniyoruz biraz birbirimizi dis görünüsten.
Facebook'da baya samimiyiz yani, paylasimlarda yapilan yorumlara bakilirsa, ara sira msn'de cok nadiren de olsa yazisiyoruz. Ilgi alanlarimiz ayni, sohbet etmeyi seviyor, bende seviyorum, politika ile ilgileniyor, bende. Yunanca ve arapca müzik dinliyor, bende. Ve daha sayamadigim bi cok sey. Tuttugumuz takim bile ayni. Resmen ruh ikizi. Ve ben cok fena asik oldum, ne yapacagim ben,ona hislerimi söylemelimiyim yoksa bari arkadas olarak elimden kayip etmemek icin susmalimiyim. Üstelik cokda yakisikli, abartmak istemiyorum ama gercekten cok begenilen biri, bir keresinde söylemisti, öyle zirt pirt sevgili degistirenlerden hoslanmiyormus, bugüne kadar sadece bi defa sevgilisi olmus, oda cok eskiden, yasida 23. Dogru kisiyi bekliyormus. Ne yapayim ki ben, bir kiz olarak ona acilmak dogru mu olur, beni belki bi arkadas olarak görüyordur, rezil olmak da sonunda, ve hepten kaybetmekde var, ne yapayim ben yardim edin bana
:sinifsinif:

Son düzenleyen: Moderatör:
ben açılırım.. 2 defa ilan-i aşk etmişliğim vardir.. kuş gibi hafiflemiştim itiraf edince.. ilkinde 18 yasındaydım.. ikincisi geçen yıldı.. özellikle 2.sinde derin izler bıraktım.. şimdiki sevgilim benden önce davrandı.. benden hoşlandiğini ilk o söyledi.. söyleyemeseydi ben söylerdim.. hayat o kadar kısa ki.. önemli olan duygularımızın arkasında dimdik durabilmek

ben açılırım.. 2 defa ilan-i aşk etmişliğim vardir.. kuş gibi hafiflemiştim itiraf edince.. ilkinde 18 yasındaydım.. ikincisi geçen yıldı.. özellikle 2.sinde derin izler bıraktım.. şimdiki sevgilim benden önce davrandı.. benden hoşlandiğini ilk o söyledi.. söyleyemeseydi ben söylerdim.. hayat o kadar kısa ki.. önemli olan duygularımızın arkasında dimdik durabilmek

iyi cesaret valla..
peki bu iki cengaverliğin nasıl sonuçlandı merak ettim CADIARZU CADIARZU

bence asla açılma
anlaşılan çocuğun peşinden koşan kız çok
o kalabalığın içine karışma sen de
biraz ağzını yoklardım ben olsam
geçen galiba seni gördüm ama emin olamadım
sen değilsindir diye de selam veremedim normalde öyle tanımadıklarıma konuşmam öyle şeyleri sevmem
fln derdim hem öyle her önüne yazan bi kız olmadığımı anlasın diye
o da aa evet ben de gördüm fln derse biraz muhabbet fln biraz daha iyi olur aranız
hem bi dahaki karşılaşmanızda selamlaşır konuşursunuz
gittikçe reelde ve msnde fln görüşmeleriniz arttıkça
artık orasını sen ayarlıcaksın hani çok yavşak algılanmamaya dikkat ederek samimi eğlenceli muhabbet edersin
arkadaş gibi görmemesini de bakışların ve hislerinle sağlayabilirsin
eğer kendini tutmazsan insan bi şekilde bakışından duruşunda gülümsemesinden hissettiriyor karşı tarafa
ama bu hop diye olcak bişey değil sabırla yapıcaksın dediklerimi ama biraz daha kesin bir yol
hop hemen olsun istiyorsan tek yapcağın şey açılmak ama bence çok riskli
erkekler kendilerine açılan kızları ciddiye almıyorlar genelde

bence söyleme. zamanında ben söylemiştim olmadı. iki arkadaşımda söylemişti biri çok mutsuz oldu diğeride olmadı. doc arkadaşımız çok güzel anlatmış. uygulanabilirliği yüksek bence.

bence asla açılma
anlaşılan çocuğun peşinden koşan kız çok
o kalabalığın içine karışma sen de
biraz ağzını yoklardım ben olsam
geçen galiba seni gördüm ama emin olamadım
sen değilsindir diye de selam veremedim normalde öyle tanımadıklarıma konuşmam öyle şeyleri sevmem
fln derdim hem öyle her önüne yazan bi kız olmadığımı anlasın diye
o da aa evet ben de gördüm fln derse biraz muhabbet fln biraz daha iyi olur aranız
hem bi dahaki karşılaşmanızda selamlaşır konuşursunuz
gittikçe reelde ve msnde fln görüşmeleriniz arttıkça
artık orasını sen ayarlıcaksın hani çok yavşak algılanmamaya dikkat ederek samimi eğlenceli muhabbet edersin
arkadaş gibi görmemesini de bakışların ve hislerinle sağlayabilirsin
eğer kendini tutmazsan insan bi şekilde bakışından duruşunda gülümsemesinden hissettiriyor karşı tarafa
ama bu hop diye olcak bişey değil sabırla yapıcaksın dediklerimi ama biraz daha kesin bir yol
hop hemen olsun istiyorsan tek yapcağın şey açılmak ama bence çok riskli
erkekler kendilerine açılan kızları ciddiye almıyorlar genelde

bende aynen boyle dusunuyorum.
sen acilirsan seninde diger kizlardan bi farkin kalmaz onun nazarinda.
o yuzden sabretmeni agzini yoklamani ve farkli oldugunu ispatlaman lazim.
zaten oda senin farkini anladigi zaman cok beklemeyecektiryerimseniben
ne demisler sabreden dervis muradina ermisssa.s

iyi cesaret valla..
peki bu iki cengaverliğin nasıl sonuçlandı merak ettim CADIARZU CADIARZU

ilki beni söylediğim anda bağrina bastı.. ben de sana aşiğim dedi.. başka sebeplerden bitti.. diğeri de gecen seneydi... evlenme teklifi etti.. ama olmadı anlaşamadık .. hiç birinde elim boş çıkmadım yani =) çıksaydım bile hiç problem değil kendime her konuda güvenim tamdır =)

ilki beni söylediğim anda bağrina bastı.. ben de sana aşiğim dedi.. başka sebeplerden bitti.. diğeri de gecen seneydi... evlenme teklifi etti.. ama olmadı anlaşamadık .. hiç birinde elim boş çıkmadım yani =) çıksaydım bile hiç problem değil kendime her konuda güvenim tamdır =)

demekki bişeyler hissetmişsin olumlu olacağına dair..
yoksa hiç bi sinyal almadan insan cesaret edebilir mi bilmiyorum....
ama ben de söylemekten yanayım, yani ben kıvranıp duracağıma söylerim, o düşünsün yani naapayım

erkeğine göre değişir her erkeğe yapılmaz bazı erkekler kendisini aşağılanmış hissedersempatiksalakcinni

Ben de açıldım bir kez. Aslında yapmayacaktım ama çok hoşlanıyordum ve macera olsun dedim. Açıldım. Çok da olumlu cevap aldım Ama kusura bakma ben böle bişeye hazır değilim dedim ardından da kaydirigubbakcemile3

canım seviyosan açıl. kaybedecek neyin var ki. aşkta gurur olmaz bebeğim. her şeyi göze aldıysan git açıl derim ben.

eğer bahsettğin erkek, pısırık, sana açılamayan biri olsaydı derdim ki git bi sor. zaten pısırıktan da ne iş çıkar orası ayrı ama. :))

bahsettiğin şahs-ı muhterem çevresinde çok ilgi gören biri diyorsun. e sen de gidip açılırsan diğerlerinden ne farkın kalıcak? eğer amacın farkını hissettirmekse asla ve assla açılma. hatta ilişki başladıktan sonra bile bunu yapmamak gerekir bence. ikide bir seviyorum aşkım bilmem ne, ı ıhhhhh. yanlış. :umursamaz:

ha bi de bi sevgilim oldu demesi de hoş bi yalan sadece. akannehir

ilgisini cekiyorsan gelip size acilir zaten..biraz sabir sadece..ayrica bende yutmadim 1 kiz arkadasim oldu demesini ha ciddi bi tanedir..digerlerini fasulyeden saymissa o baskabayanssulusmile

eğer bahsettğin erkek, pısırık, sana açılamayan biri olsaydı derdim ki git bi sor. zaten pısırıktan da ne iş çıkar orası ayrı ama. :))

bahsettiğin şahs-ı muhterem çevresinde çok ilgi gören biri diyorsun. e sen de gidip açılırsan diğerlerinden ne farkın kalıcak? eğer amacın farkını hissettirmekse asla ve assla açılma. hatta ilişki başladıktan sonra bile bunu yapmamak gerekir bence. ikide bir seviyorum aşkım bilmem ne, ı ıhhhhh. yanlış. :umursamaz:

ha bi de bi sevgilim oldu demesi de hoş bi yalan sadece. akannehir

katılıyorum... ben de sırf bu yüzden birini bekleyip duruyorum...
gerçi beklemekten sıkılıp araya 2 yıllık bir ilişki sokuşturdum ama... ilişki bitince bu adam yine çıktı karşıma... valla keyfi bilir ; bu onun 2.şansı ister gelir açılır ; isterse de ben sıkılıana kadar bakışmaya devam ederiz... sonra hooop yeni aşk ...

bunlara böyle davranmazsan kıymetin bilinmez... sengözlerimebaksanab

Back
X