ben açılırım.. 2 defa ilan-i aşk etmişliğim vardir.. kuş gibi hafiflemiştim itiraf edince.. ilkinde 18 yasındaydım.. ikincisi geçen yıldı.. özellikle 2.sinde derin izler bıraktım.. şimdiki sevgilim benden önce davrandı.. benden hoşlandiğini ilk o söyledi.. söyleyemeseydi ben söylerdim.. hayat o kadar kısa ki.. önemli olan duygularımızın arkasında dimdik durabilmek
bence asla açılma
anlaşılan çocuğun peşinden koşan kız çok
o kalabalığın içine karışma sen de
biraz ağzını yoklardım ben olsam
geçen galiba seni gördüm ama emin olamadım
sen değilsindir diye de selam veremedim normalde öyle tanımadıklarıma konuşmam öyle şeyleri sevmem
fln derdim hem öyle her önüne yazan bi kız olmadığımı anlasın diye
o da aa evet ben de gördüm fln derse biraz muhabbet fln biraz daha iyi olur aranız
hem bi dahaki karşılaşmanızda selamlaşır konuşursunuz
gittikçe reelde ve msnde fln görüşmeleriniz arttıkça
artık orasını sen ayarlıcaksın hani çok yavşak algılanmamaya dikkat ederek samimi eğlenceli muhabbet edersin
arkadaş gibi görmemesini de bakışların ve hislerinle sağlayabilirsin
eğer kendini tutmazsan insan bi şekilde bakışından duruşunda gülümsemesinden hissettiriyor karşı tarafa
ama bu hop diye olcak bişey değil sabırla yapıcaksın dediklerimi ama biraz daha kesin bir yol
hop hemen olsun istiyorsan tek yapcağın şey açılmak ama bence çok riskli
erkekler kendilerine açılan kızları ciddiye almıyorlar genelde
iyi cesaret valla..
peki bu iki cengaverliğin nasıl sonuçlandı merak ettim CADIARZU CADIARZU
ilki beni söylediğim anda bağrina bastı.. ben de sana aşiğim dedi.. başka sebeplerden bitti.. diğeri de gecen seneydi... evlenme teklifi etti.. ama olmadı anlaşamadık .. hiç birinde elim boş çıkmadım yani =) çıksaydım bile hiç problem değil kendime her konuda güvenim tamdır =)
eğer bahsettğin erkek, pısırık, sana açılamayan biri olsaydı derdim ki git bi sor. zaten pısırıktan da ne iş çıkar orası ayrı ama. :))
bahsettiğin şahs-ı muhterem çevresinde çok ilgi gören biri diyorsun. e sen de gidip açılırsan diğerlerinden ne farkın kalıcak? eğer amacın farkını hissettirmekse asla ve assla açılma. hatta ilişki başladıktan sonra bile bunu yapmamak gerekir bence. ikide bir seviyorum aşkım bilmem ne, ı ıhhhhh. yanlış. :umursamaz:
ha bi de bi sevgilim oldu demesi de hoş bi yalan sadece. akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?