• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir kız için beğenilmek

Boncukkiz

Guru
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
559
75
323
ben 19 yaşında bir kızım.orta güzellikte bir kızım.ama şimdiye kadar hiç çıkma teklifi almadım.ve ya bir erkekten iltifat.hoşlandığım bir çocuk vardı.ona bakıyordum.noldu diye sordu ve kendini beğenmiş bir şekilde dudak büktü.beğenilmeyecek bir kız mıyım diye düşünüyorum.son zamanlarda çok kilo aldım.ama yüz olarak çirkin değilim.iyi,dürüst biriyim.ancak bazı psikolojik problemlerim var.takıntı sorunum var.çok önemserim ve çabuk alınırım.bunlar sevilmeye engel mi?yoksa diğer kızlardan biraz farklı olduğum için(bunu bana söylediler ve bu yüzden arkadaşım az)bana denk biri mi karşıma çıkmadı?sizce neden olabilir?basit bir sorun gibi görünebilir ama sonuçta bir kızım;sevilme ve beğenilmeye ihtiyacım var benim de.hatta ileride olmasını en çok istediğim şeylerden biri de güzel bir evlilik.

Eger muhafazakar bır kızsanız sebebıde bu olabilir .. İstegınızin gerçekleşmesi karısık gruplara gırmenızle mumkun olabilir belkıde .

ben 19 yaşında bir kızım.orta güzellikte bir kızım.ama şimdiye kadar hiç çıkma teklifi almadım.ve ya bir erkekten iltifat.hoşlandığım bir çocuk vardı.ona bakıyordum.noldu diye sordu ve kendini beğenmiş bir şekilde dudak büktü.beğenilmeyecek bir kız mıyım diye düşünüyorum.son zamanlarda çok kilo aldım.ama yüz olarak çirkin değilim.iyi,dürüst biriyim.ancak bazı psikolojik problemlerim var.takıntı sorunum var.çok önemserim ve çabuk alınırım.bunlar sevilmeye engel mi?yoksa diğer kızlardan biraz farklı olduğum için(bunu bana söylediler ve bu yüzden arkadaşım az)bana denk biri mi karşıma çıkmadı?sizce neden olabilir?basit bir sorun gibi görünebilir ama sonuçta bir kızım;sevilme ve beğenilmeye ihtiyacım var benim de.hatta ileride olmasını en çok istediğim şeylerden biri de güzel bir evlilik.
Beğenilmek güzel şeyde her ilişkinin insandan götürdükleri de var. Senin için daha iyi kendini yıpratmamış olacaksın. Ayrıca zamanı geldiğinde doğru insan çıkacaktır karşına.

Beğenilmek güzel şeyde her ilişkinin insandan götürdükleri de var. Senin için daha iyi kendini yıpratmamış olacaksın. Ayrıca zamanı geldiğinde doğru insan çıkacaktır karşına.

yalnızlık daha yıpratıcı inan.çok üzüldüm,çok yıprandım..
bir de benim asıl üzüldüğüm şu.19 yaşındayım.5 sene kadar sonra evlilik çağına girmiş olacağım.ama o zaman geldiğinde şimdi olduğu gibi olursa ya?yine beğenilmezsem?bence benim yaşımda beğenilmeyen bir insan 5 sene içinde ne değişebilir ki?
yalnızlığın getirisi yok götürüsü çok.
ilişkinin getirisi de var götürüsü de var.

diğer kızlardan farklı olduğumu söylediler derken biraz açabilir misin konuyu?

benim arkadaşımın az olduğunu konuşurken"olgun bir kız yaşıtlarından farklı"dediler.görüntü olarak da öyleyim.çocukken neşeli ve zeki bir kızdım.büyüdükçe büyük ihtimalle bunalımdan dolayı az güler oldum.

yalnızlık daha yıpratıcı inan.çok üzüldüm,çok yıprandım..
bir de benim asıl üzüldüğüm şu.19 yaşındayım.5 sene kadar sonra evlilik çağına girmiş olacağım.ama o zaman geldiğinde şimdi olduğu gibi olursa ya?yine beğenilmezsem?bence benim yaşımda beğenilmeyen bir insan 5 sene içinde ne değişebilir ki?
yalnızlığın getirisi yok götürüsü çok.
ilişkinin getirisi de var götürüsü de var.
Senin duygusal düşünüyor olman çok normal. İlk yapman gereken öz güvenini yükseltmek. Çirkin değilmişsin kıyafetlerine özen gösterip, eğitimini yükseltince seçilen değil seçen olursun, kendine olan güvensizliğini belli etme. Hatta bunun için sebebinde yok, Kararlı, ne istediğini bilen biri haline gelmek için çaba sarf et.

Senin duygusal düşünüyor olman çok normal. İlk yapman gereken öz güvenini yükseltmek. Çirkin değilmişsin kıyafetlerine özen gösterip, eğitimini yükseltince seçilen değil seçen olursun, kendine olan güvensizliğini belli etme. Hatta bunun için sebebinde yok, Kararlı, ne istediğini bilen biri haline gelmek için çaba sarf et.

özgüvenli biri olduğumu düşünüyorum.bilgiliyim de.kıyafette de sıkıntı yok.tek sıkıntı kilo.ama sırf kilolu diye bir insan beğenilmeyecek değil ki.
ben asıl sebebi arıyorum.
sana resmimi göndereyim mi?

karışık gruplar nasıl olur bu arada?

kızlı erkeklı yanı ..Ayrıca olgunluk guzl bişe ama yerıne görede neşelı muhabbetlı olmaalısın ..Ya bulundugun kışılere uyum saglıcksın yada senden aynı olgunluktakı ınsnlarla takılcaksın

kızlı erkeklı yanı ..Ayrıca olgunluk guzl bişe ama yerıne görede neşelı muhabbetlı olmaalısın ..Ya bulundugun kışılere uyum saglıcksın yada senden aynı olgunluktakı ınsnlarla takılcaksın

eskiden çok neşeliydim.tatlı kız diyorlardı bana.ama şimdi az gülüyorum.hemen sıkılıyorum.nedeni sanırım yalnızlığı takmak.

benim arkadaşımın az olduğunu konuşurken"olgun bir kız yaşıtlarından farklı"dediler.görüntü olarak da öyleyim.çocukken neşeli ve zeki bir kızdım.büyüdükçe büyük ihtimalle bunalımdan dolayı az güler oldum.

çoğu erkek olgun aklı başında kızlardan hoşlanır.emin ol fazla arkadaşın da insana getirisi değilde götürüsü çok oluyor boşver.bu arada nasıl birisin bende merak ettim seni:)

özgüvenli biri olduğumu düşünüyorum.bilgiliyim de.kıyafette de sıkıntı yok.tek sıkıntı kilo.ama sırf kilolu diye bir insan beğenilmeyecek değil ki.
ben asıl sebebi arıyorum.
sana resmimi göndereyim mi?
Kilonun sorun olduğunu düşünmüyorum. Etrafındakiler senin farkına varacak olgunlukta değildir bence. Doğru ortama girdiğinde seni beğenen isteyen biri çıkacaktır mutlaka karşına

Kendin için çirkin miyim falan düşünme hiçbir kız çirkin değildir halt etsin o erkek bozuntuları ;)
Bende 20 yaşındayım yaşanmışlıklarla beraber biraz olgunluk var üzerimde benim de çok üniversite dışında kızlı erkekli gruplarım yoktur mesela ama yerine göre ciddi yerine göre eğlenceli,neşeli olurum bu durumu da biraz erkek arkadaş ortamı arttığında yenebilirsin diye düşünüyorum.
Sevgili konusun da da benim de hiç yüzüm gülmedi ama sorun etmiyorum.
1 hafta öncesine kadar biriyle tanıştım tamam düzgün,kültürlü,aklı başında birisiydi neyse dedim biraz konuşalım tanıyalım birbirimizi ama adam Cem Yılmaz'ın gösterisini izlediysen bilirsin gece olunca uyudun mu? falan havada uçuşuyodu işte cinsellik konularına girmeye çalıştı ağzının payını verdim ek olarak da sordum senin gözünde ben nasıl biriyim de böyle davranmaya çalışıyosun diye adamın verdiği cevap düzgün ve terbiyeli bi tipsin.
Sonra dedim kendi kendime acele etme elbet ilerde senin de vücudunu değil de yüreğini sevicek birisi çıkıcak.
Biraz uzun oldu ama takma sende acele edip takarsan geriye baktığında pişmanlıkların olmasın :)

Back
X