Kendin için çirkin miyim falan düşünme hiçbir kız çirkin değildir halt etsin o erkek bozuntuları
Bende 20 yaşındayım yaşanmışlıklarla beraber biraz olgunluk var üzerimde benim de çok üniversite dışında kızlı erkekli gruplarım yoktur mesela ama yerine göre ciddi yerine göre eğlenceli,neşeli olurum bu durumu da biraz erkek arkadaş ortamı arttığında yenebilirsin diye düşünüyorum.
Sevgili konusun da da benim de hiç yüzüm gülmedi ama sorun etmiyorum.
1 hafta öncesine kadar biriyle tanıştım tamam düzgün,kültürlü,aklı başında birisiydi neyse dedim biraz konuşalım tanıyalım birbirimizi ama adam Cem Yılmaz'ın gösterisini izlediysen bilirsin gece olunca uyudun mu? falan havada uçuşuyodu işte cinsellik konularına girmeye çalıştı ağzının payını verdim ek olarak da sordum senin gözünde ben nasıl biriyim de böyle davranmaya çalışıyosun diye adamın verdiği cevap düzgün ve terbiyeli bi tipsin.
Sonra dedim kendi kendime acele etme elbet ilerde senin de vücudunu değil de yüreğini sevicek birisi çıkıcak.
Biraz uzun oldu ama takma sende acele edip takarsan geriye baktığında pişmanlıkların olmasın :)
sorguluyorum işte,neden olmadığını..