• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir kız için beğenilmek

Kendin için çirkin miyim falan düşünme hiçbir kız çirkin değildir halt etsin o erkek bozuntuları :KK66:
Bende 20 yaşındayım yaşanmışlıklarla beraber biraz olgunluk var üzerimde benim de çok üniversite dışında kızlı erkekli gruplarım yoktur mesela ama yerine göre ciddi yerine göre eğlenceli,neşeli olurum bu durumu da biraz erkek arkadaş ortamı arttığında yenebilirsin diye düşünüyorum.
Sevgili konusun da da benim de hiç yüzüm gülmedi ama sorun etmiyorum.
1 hafta öncesine kadar biriyle tanıştım tamam düzgün,kültürlü,aklı başında birisiydi neyse dedim biraz konuşalım tanıyalım birbirimizi ama adam Cem Yılmaz'ın gösterisini izlediysen bilirsin gece olunca uyudun mu? falan havada uçuşuyodu işte cinsellik konularına girmeye çalıştı ağzının payını verdim ek olarak da sordum senin gözünde ben nasıl biriyim de böyle davranmaya çalışıyosun diye adamın verdiği cevap düzgün ve terbiyeli bi tipsin.
Sonra dedim kendi kendime acele etme elbet ilerde senin de vücudunu değil de yüreğini sevicek birisi çıkıcak.
Biraz uzun oldu ama takma sende acele edip takarsan geriye baktığında pişmanlıkların olmasın :)

sorguluyorum işte,neden olmadığını..

Vakti zamanı gelince sizi de beğenen biri çıkacaktır.
Herkesin flörtü olacak diye bir kaide yok bana göre olmaması daha iyi.
Olumsuzluklardan sonra ayrılma ve başkası ile yeni bir ilişki ki doğru kişiye denk gelene kadar bana hep saflığı giderir görünmüştür.
Zaman gelince sizinde beğendiğiniz biri çıkacaktır karşılıklı duygularda birleştiğiniz demek ki henüz zamanı değil.
Üzülmeye gerek yok çooook gençsin.

Olumsuzluklardan sonra ayrılma ve başkası ile yeni bir ilişki ki doğru kişiye denk gelene kadar bana hep saflığı giderir görünmüştür.
Zaman gelince sizinde beğendiğiniz biri çıkacaktır karşılıklı duygularda birleştiğiniz demek ki henüz zamanı değil.

ama benim beğendiğim biri zaten oldu.dediğim gibi terbiyesizce dudak büktü.
peki aynı şekilde devam edip de 30'uma geldiğimde neyle teselli etcem kendimi?saflık falan da diyemeyeceğim ben.hem ben gezip tozmak istemiyorum sevilmek istiyorum.sevilmenin vakti zmaanı mı olur?büyük ihtimal ilerde de olmayacak çünkü şimdi beğenilmeyen biri neden ileride beğenilsin?artık oturmuştur mutlaka kişiliğim benim de.

arkadaşlarımı çıkmayı geç isteyen bile var.kıskançlık olarak değil de bende ne problem var anlayamıyorum.resmimi burda üç bayana gönderdim üçü de tatlı buldular beni.tip değilse ne?19 yaşımı doldurmama rağmen hiç sevilmeyişim neden?beğendiğim tipler ve ya beğenmediğim tipler de beğenmiyor beni.

dostluk da (karşılıklı)aşk da bana haram ben bunu anladım.çok doldum ya.
peki dostluğun da mı zamanı var?

Gün gelecek biri ya da birileri seni beğenecek
sende beğenmeyeceksin onları dünya hali.
İnanıyorum çok güzel bir evlilik ve yakışıklı çok beğendiğin bir eşin olacak.
Lütfen bu söylediklerimi unutma.
Acele de etme :KK14:

öyle söylemeyin bana.öyle olamaz çünkü.bana bunlar gerçekçi gelmiyor işte!inanın bana 19 yaşındayım tek bir çıkma teklifi ve ya 'seni seviyorum'almadım.bundan sonra niye olsun?çok küçük de değil yaşım.ergen değilim 13-14 değilim.

çok dengemi bozdu bu durum.yazdım ya hani getirisi yok götürüsü çok diye.çok berbat his.

Dostluk konusuna gelirsek o bu zamanda çok zor iş.
Gün gelir dostun düşman ya da düşmann dost olabiliyor.
Karmaşık bir durum bu konu şans işi insann en iyi dostu kendididir.
Ailesi ve eşidir.
Bunların dışında herkese dostta saysan mesafeli ol dozunu iyi ayarla özelin her zaman ailen eşinde olsa bazı özellerin sende kalsın.
Tehlikeli hain bir çağdayız bana göre dostluk kolay bulunmaz bir cevher herkeste de yok.
Arkadaşlık var ama o da risk.
Aslında bu dost arkadaş ilişkileri fay üstüne bina yapmak gibi bir şey iyi hesap ve kaliteli malzemeye bakar.

öyle söylemeyin bana.öyle olamaz çünkü.bana bunlar gerçekçi gelmiyor işte!inanın bana 19 yaşındayım tek bir çıkma teklifi ve ya 'seni seviyorum'almadım.bundan sonra niye olsun?çok küçük de değil yaşım.ergen değilim 13-14 değilim.
Bu durumunuza benzeyen kaç kişiyle tanıştım konuştum ve dediğim gibi oldu.
Bırak geç olsun ama en iyisi olsun.

Dostluk konusuna gelirsek o bu zamanda çok zor iş.
Gün gelir dostun düşman ya da düşmann dost olabiliyor.
Karmaşık bir durum bu konu şans işi insann en iyi dostu kendididir.
Ailesi ve eşidir.
Bunların dışında herkese dostta saysan mesafeli ol dozunu iyi ayarla özelin her zaman ailen eşinde olsa bazı özellerin sende kalsın.
Tehlikeli hain bir çağdayız bana göre dostluk kolay bulunmaz bir cevher herkeste de yok.
Arkadaşlık var ama o da risk.
Aslında bu dost arkadaş ilişkileri fay üstüne bina yapmak gibi bir şey iyi hesap ve kaliteli malzemeye bakar.

görmeniz lazım.okulda ve ya dersanede tek kelam etmeyip 8 saat durduğum günler aşırı fazla.arkadaşım yok deyince de "biz varız" ve ya "seni seviyoruz"tarzı laflar diyorlardı.zerre kadar inandırıcı değil.arkadaşınla konuşmazmısın ve ya sevdiğin kişiyle?benim kuzenlerim hep erkek aralarında bağlılar.bana öyle yakın değiller.yakınmı ş gibi geçiniyorlar ama değil.bir tane kız var o da tam bir odun.bir kuzenim var konuşayım falan hiç umrunda değil.abim de öyle.

ben içi sevgiyle dolu bir insandım.ta ki yalnız olduğumu anlayıncaya dek.Allah en sevdiği şeyle sınarmış ya insanı.şimdi isyanla doldum.dine inanmak bile istemiyorum.
o dediğiniz kişiler nasıllardı?durumlarından şikayetçiler miydi?

ben diyemem ki"bana o dudak büktü ama zaten bir başkası da beğenebilir olur daha olur yaşım genç,başkasının olmuş ya işte benim de olur"benim durumumda biri demez bunu

Elbette üzülüp ağlayanı da vardı.
Sonunda evlendiler cocukları oldu ve eşleri de ummadıkları kadar yakışıklı.
Onların da teklif alıp beğenmedikleri oldu .
İstedikleri bekledikleri anda olmadı ama olduğunda da beklentilerinin dışında gelişti her şey.
Ya bu kadar takılma kendine güven ve hayatın tadını başkalarına gerek duymadan çıkarmaya bak ki olumsuzluklar olumluya dönüşsün.
Sen tedirgin mutsuz iken nasıl bir etkileşim olabilir ki.

İstedikleri bekledikleri anda olmadı ama olduğunda da beklentilerinin dışında gelişti her şey.
Ya bu kadar takılma kendine güven ve hayatın tadını başkalarına gerek duymadan çıkarmaya bak ki olumsuzluklar olumluya dönüşsün.

özgüvenle yalnızlığa bayılmanın aynı olduğunu düşünmüyorum.
ben özgüvenliyim çünkü çalıştığımda bir işi yapacağıma inanırım.yeteneğime güvenirim.
ama içimde yoğun sevme sevilme duygusu var.insanız sonuçta sosyal varlıklarız.bir gün keyifli yalnızlık ikinci gün keyifli yalnızlık üçüncü gün keyifli geçmiyor inanın bana.
yalnızlık zaman zaman olunca güzel oluyor.her zmaansa sıkıntı vardır.

gerildiğim için kusura bakmayın :(

Kaderinde ne varsa onu yaşarsın zamanı gelmemiştir belkide bende senin gibiydim off niye yok sevgilim diye arkadaşlarımın başının etini yerdim 1-2 flört maceram olduktan sonra acele etmemeye karar verdim gelsin bulsun beni ben onu bulamıyorum :)

aslında benim gönlümden geçen ilk çıktığım kişiyle evlenmek.o olmazsa diye üzülüyorum ben.

aslında benim gönlümden geçen ilk çıktığım kişiyle evlenmek.o olmazsa diye üzülüyorum ben.

En güzeli aslında geçmişin çok karmakarışık olmasın bi arkadaşım var mesela mahalledeki bütün oğlanlarla çıkmıştır nerdeyse böyle birisi olmaktansa geçmişin temiz olup yaşın geldiğinde vakit de geldiyse aşık olduğun adamlar evlenirsin :)
Çok kasma sende ilerde bu sefer de niye acele ettip diye pişmanlık duyarsın.

En güzeli aslında geçmişin çok karmakarışık olmasın bi arkadaşım var mesela mahalledeki bütün oğlanlarla çıkmıştır nerdeyse böyle birisi olmaktansa geçmişin temiz olup yaşın geldiğinde vakit de geldiyse aşık olduğun adamlar evlenirsin :)
Çok kasma sende ilerde bu sefer de niye acele ettip diye pişmanlık duyarsın.

acele etmiyorum aslında.
olsun da vaktinde olsun diyorum.
ama olmazsa diye de korkuyorum.

Back
X