Başka var da çok uzak çarşıya gitmem lazım en yakın orada hadi bakmasını geçtim ama elalemle beni konuşuyor belli ki ben geçerken xxx inki geçiyor dedi ordan biri.başka kasap mı yok? gitmeyin siz de. takıntı yapmışsınız bence. bakar bakar geçer. evlenicekmişsiniz de zaten.
Tamam bakıyorlar biliyorum ama bu neredeyse 1 yıl oldu ve elalemle beni konuşuyor .Ne alaka gı evlilere bile bakılıyor evlenince kimse bakmayacak mı sanıyon...
Aslında bakmasını da geçtim ben milletle beni konuşuyor bundan rahatsızım . .Pislik çok
Evlilere bile bakıyolar
Bakma, görmezsin. Bu kadar
Ben cevap veririm senin ki geçiyo dediklerindeAslında bakmasını da geçtim ben milletle beni konuşuyor bundan rahatsızım . .
Nişanlınizla gidin ve biraz sert davransin konuyu açmasın ama davranışlarıyla bi gözdağı versin ne biliyim bi erkeğin tavrından anlar gibi geliyor.
Kasap bu market degil ki her gun gitmen gereksin.. Carsidakinden al ne alacaksan.. Gormezden gel.. Kimseye de soyleyip ortalığı alevlendirme..
Ben cevap veririm senin ki geçiyo dediklerinde
Bi kere ver cevaplarını mahalle ne duyuyosa duysun
Yarın birgün senin ki dediğimiz halde hala bu kasaba geliyodu bakıyodu da derler yoksa
E ne desek karsi çıkıyorsun.. Sen bi yol dusun mademEvimden bakılınca kasap görünüyor bu yüzden dışarıya çıkıp geçsem bile illa beni görüyor çünkü önünden geçmek zorundayım .
Teşekkür ederim babama söylemem zaten babamla sözlüm duysa olay hiç hoş olmaz en iyisi anneme söyliyim bakalım o ne diyecek .bakmasını engellemenin yolu yok diyeceğim ama elaleme konuşması çirkin olmuş. siz değil ama anneniz, babanız, teyzeniz artık kimse bir aile büyüğü ustasıyla konuşsun. geçerken böyle dediklerini duyduk sözlüsü duysa öldürür bu ne ayıp şey sizinle kaç senelik hukukumuz var artık en doğru çözümü siz bulursunuz gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?