- 10 Haziran 2015
- 16
- 2
- 1
- 30
- Konu Sahibi Semra331995
-
Elbette cinsellik olur zamanı gelince.Şu an aşmamız gereken daha fazla sorun varcinsellik yok, gunah yok, gunah var, cinsellik yok, cinsellik var gunah yok.
burada turlu turlu kombinasyonlarda yorum alirsin.
onemli olan, cinsellik yoksa, ASK yoktur.
asik olsan duramazdin
Değilim hissettiklerimin tanımı daha çok demiseksüelizm.Lezbiyenlik cinsel yönelim gibi gelio demek istediğim hissettiğim sadece aşk cinsellik sonraki planda .Öyle bi arzu hissetmiş değilim.Yani lezbiyen değilim ama biseksüelde değilim 27 yaşındayım ve o kadar yıl sonra aşk beni buldu.Kimseye ilgi duyamadım yıllarca elimde değildi dış görünüşten hoşlanmak bana göre değil. Sevdiğim kızın adı azra sanırım azraseksüelim Başkasını gözüm görmüo yaniAşıksan lezbiyensin işte.
Ya da hala erkeklere de aşık olabiliyorsan biseksüelsin.
Karşındaki insan da seninle aynı duyguları paylaşıyorsa ilerde her şey rayına oturur; sakin ol.
Değilim hissettiklerimin tanımı daha çok demiseksüelizm.Lezbiyenlik cinsel yönelim gibi gelio demek istediğim hissettiğim sadece aşk cinsellik sonraki planda .Öyle bi arzu hissetmiş değilim.Yani lezbiyen değilim ama biseksüelde değilim 27 yaşındayım ve o kadar yıl sonra aşk beni buldu.Kimseye ilgi duyamadım yıllarca elimde değildi dış görünüşten hoşlanmak bana göre değil. Sevdiğim kızın adı azra sanırım azraseksüelim Başkasını gözüm görmüo yani
Anlamadım?bu kadar belli etme fake olduğunu..
yaşın küçük kafanı bunlara yorma sen. abla tavsiyesi sana
profilinde 20 yazıyor27 yasindayim demis ama?
profilinde 20 yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?