Bir kıza aşık oldum ama lezbiyen değilim :(

cinsellik olmadan aşk nasıl oluyor? aşk dediğin şey yaşadığın cinsel çekim zaten. yoksa anne babamızıda çok seviyoruz. onlara aşık mıyız? kız arkadaşlarımızı seviyoruz değer veriyoruz. ama onları arzulamadan nasıl aşık olabilirz?

Isin dini boyutunu arastirdiysaniz eger bu intenetten okumakla olcak bisi deil.Dinimizde ask sadece Mevlaya olur.Yada mevlaya götüren sebep olan biseye.Seninki tamamen nefis.Seytan seni zorlamıs kandırmis.Yuce ALLAH aşkı sadece kendisi icin yaratmıs.Faniler icin ise sevgiyi.Herhangi bi insani sevmekte bi sakinca yoktur.Ama ask ALLAH'a mahsustur Seytana uymayin tövbe edin derim ben.Cünkü haram insana tatli gelir.Imkansiz imsana guzel gelir.Iyi düsünün 3 günlük hayatınîzi bos islerle cirkin günahlarla heba etmeyin..

Fake kokusu alıyorum...
Ya değilse bari kabul et kıza aşığım,ama lezbiyen değilim hı iyiymis sen bi psikoloğa git en iyisi ..

Bu ara nekadar cok oldu bu tarz konular. Onceki 2 konuda samimiyet hissetmiştim ama nedense bu konuda hissedemedim.

[QUOT"Semra331995, post: 41340957, member: 684785"]neden böyle bir şey yapayım işim gücüm yok hikaye mi uydurmaya uğraşacağım.Sadece kimseye bir şey anlatamıyorum tüm duygularımı içimde yaşıyorum buraya yazıp tavsiye almak istedim.. [/QUOTE]
Yavv heee heeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…