Bir Kızım Olacakmış Nasipse

ilgim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
152
74
318
selam arkadaşlar 12+4 günlük hamileyim bugün dr a gittim ve kızım olacağını söyledi.
ense kalınlığı 1.35 çıktı dr normal dedi,yarın sabah 2 li teste gitcem. dualarınızda olmak dileğiyle

tebrikler
rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah
darısı tüö isteyenlere

selam arkadaşlar 12+4 günlük hamileyim bugün dr a gittim ve kızım olacağını söyledi.
ense kalınlığı 1.35 çıktı dr normal dedi,yarın sabah 2 li teste gitcem. dualarınızda olmak dileğiyle

senin adına çok sevindim canım. sağlıklı sıhatli bi cimcime nasip etsin allahım san. bu arada cinsiyeti bukadar erken nasıl anladı. normalde kaç haftalık anlıyolar.

Tebrik ederim canım Allah sağlıkla lucağına almayı nasip etsin işallah

rabbım saglıklan kucagına almayı nasp etsın prensesını darısı bıze olsun ıns

iyi dilekleriniz için gönülden sağolun Allahım gönüllerinizin muradını versin.

MıSıVAM renkli ultrasondu ,3 boyutluydu dr çok çok büyük ihtimalle kız dedi.birde renkli fotoğrafını verdi bi çirkin ki kızım :) dr korkma dedi böyle görünmesi çok normal dedi,hepimiz bu aylarda böyle görünüyorduk dedi :)

canım kaç aylık bebeğin kaç aylıkken görundu cinsiyetı

:))) cok guldurdun benı bır cırkınkı kızım dıerekten prenses o annesı prenses dogsunda senın gusellıgın bıle fıs kalır :))))))))maşşş

:))) cok guldurdun benı bır cırkınkı kızım dıerekten prenses o annesı prenses dogsunda senın gusellıgın bıle fıs kalır :))))))))maşşş

Canım ya çok şekersin sende beni güldürdün (senın gusellıgın bıle fıs kalır)
gerçektende prenses o teyzesi :))

:) :) :) anladım canım. normal ulturasonda bile garip görünüyolar normaldir. merak etme öyle bile dünya tatlısı geliyo insana......

hayırlı olsun..mali kriz seni bekliyor kızlar çok masraflı tokası bandı elbisesi yandın:)))

kızlar iyi dilekleriniz için çook sağolun.Allah yardımcımız olsun cümlemizin.2 li test için kan verdim bugün 10 gün sonra alacam dua edin lütfen.

canım hayırlı olsun bende12+4 haftalığım.haftaya doktora gıdecegım cınsıyetını o zaman görülebilecegını söyledı.hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar.

sendomim hayırlısını versin Rabbim cümlemize haberlerini ver bizede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…