Bir Kızım Olacakmış Nasipse

ya çok güzel bir duygu kız evlat sahibiolmak benimde kız çok memnunun daha süslü daha akıllı şimdiden yardımcı senide tebrik ederim kız anne ve babaları çok mutlu erkek anne ve babalarıda gururlu olurmuş önemli olan mutlu olmak

ilgim benimde kız canım gecen hafta ögrendım cınsıyetını işlerim cok yogun giremedım internete:)
çok dua ettım kız olsun sağlıklı olsun dıye gerci kız erkek fark etmıyor ama her annenin ılk önce kız cocugu yatıyor kalbınde:)

selam arkadaşlar, hani kızım olacak demiştim ya sizlere dün kontrolüm vardı ve dr um erkek dedi.ult. da pipiye benzer bişey gördüm ve dr bişi demedim belki çocuğun eli filandır diye :)) rezil olmuyayım dedim. sonra dr erkek dedi. şok oldum valla ilk duyunca bozuldum ne yalan söyleyim. ama sonra hayırlı ve sağlıklı olsun Rabbim dedim. yaa böyle arkadaşlar süpriz yaptı bize bebiş.

oh oh ne güzel, kız bebek deyince hep şöyle pembe tokalı cimcime kızlar gelyo aklıma,hayırlı olsun...opuyorumnanaktan

tebrik ederim cnm bende kız annesı olucam alah nasıp ederse....rabbim kucagımıza almayı nasıp etsın ınşallahhh

sağolun arkadaşlar sağlıcakla inşallah bebşlerimizi kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…