bir kızım olsa

İnşallah istediğin olur canım.
Benim oldu çok şükür. Allahıma. Bir oğlum vardı. Bir kız için de deli oluyordum. Senin gibi meryem süresini okurdum. Ve kızım olsun adınıda meryem koycaz demiştik. Çok şükür.
Hatta rüyamda gördüm iki aylıkken. Hem kızım olacağını hemde adı nı.

imşallah canım peki meryem suresi dışında bir şey yaptınmı

Topiginizin tamamini okuyamadim acikcasi. Bebegim minik daha onunla ilgileniyorum. Allah herkese kalbindekini versin. Eminim hayirlisini diliyorsunuz, ama icinizden kiz olmasini istiyorsunuz. Bence kiz bebek ya da erkek bebek istemek hata degil. Ama bebegin cinsiyeti kiz degil de erkek olunca da uzulmemek lazim. Allah o evladi uygun gorup vermis demektir. Ben bu konuda baska topiklerde daha agresif yazmistim ama burada az cok okudugum kadariyla sizler sadece kiz olursa daha iyi olur diyorsunuz. Illa da kiz demiyorsunuz. Bu da hosuma gitti acikcasi. Biraz uzun oldu. Bildiklerimi yazayim size...

Tup bebek haric hicbir yontemle bebegin cinsiyeti belirlenemez. Bu da ulkemizde yasak ki bence cok dogru birsey yapiliyor...

Yumurtadan su kadar gun once ya da su kadar gun boyunca iliski olursa kiz olur denmesi yanlis. O zaman benim oglum degil kizim olmaliydi. Cunku yumurtlamadan 2 gun once ust uste oldu ve yumurtlama gunu dahil daha sonrasinda iliski yoktu. Yumurtadan once iliski olmasin, yumurta sabahi olsun o zaman erkek olur yaziyordu.

Meryem Suresini okudum. O ay adet oldum. Diger ay ogluma gebe kaldim.

Bence vajinanizi sirkeyle vs yikamayin derim. Belki size zarari olabilir. Ya da saglikli spermleri öldurup sagliksiz spermin döllemesine neden olup daha kotu sonuclara varacak gebelige neden olabilir (dusuk yada ölu dogum gibi).

Ben iki bebek kaybettim. Ikisi de karnimda öldu. Tarifsiz aciydi. Ben de kizim olsun istemistim ama kalbinin attigini ogrendigimde ve dr erkek dediginde agzim kulaklarimdaydi. Cok sukrettim. Allahim herkese nasip etsin. Iyiki de erkek olmus ki baska dogum sansimda yok gibi birsey denebilir. Ama hiccccc umrumda degil, cunku minik melegim kollarimda cok sukur.

Hergun iliski sperm kalitesini dusurur ve gebelik sansini da dusurur. Sabah iliski olmasi saha iyidir cunku sperm hizi sabahlari iyidir.

Allah kalbinizdeki duanizi, size hayirli olacak sekilde döndürsün insallah...

canım emin ol hayırlısını istiyorum hatta hep fiyorum 2ci erkek olursa ogluma arkadaş olur kız olursa bana arkadaş olur allahın verdigi bir canlıya üzülmek bana yakışmaz zaten erkekte olsa sevinirim kızda olsa sevinitim sadece içimdeki kız istegine ket vuramıyorum

canım emin ol hayırlısını istiyorum hatta hep fiyorum 2ci erkek olursa ogluma arkadaş olur kız olursa bana arkadaş olur allahın verdigi bir canlıya üzülmek bana yakışmaz zaten erkekte olsa sevinirim kızda olsa sevinitim sadece içimdeki kız istegine ket vuramıyorum
Biliyrm cnm. Anladim zaten senin yapini. Tabiki de isteyebilirsij kizi. En buyuk hakkin. Ama iste kiz olsun diye bisiler yapayim derken vucuduna zarar verme. En cok ondan korkarim cunku.

pztesi doktora gittim 12+3 düm doktor cinsiyeti görmediğini ama kemik yapısından % 90 erkek olduğunu söyledi tabi şok oldum bu kadar erken ve pipi falan görmeden net konuşmasına kızım olsun çok çok istedim bakalım bi umut belki diyorum

pztesi doktora gittim 12+3 düm doktor cinsiyeti görmediğini ama kemik yapısından % 90 erkek olduğunu söyledi tabi şok oldum bu kadar erken ve pipi falan görmeden net konuşmasına kızım olsun çok çok istedim bakalım bi umut belki diyorum
Yaa olsun üzülmüyosundur insallah.. Kemik yapısında tahmin edilen dogru cıkıyo diye biliyorum ama tabi dönüste olabilir bunuda duymustum sonucta orda bi can var cok güzeldir eminim

Yaa olsun üzülmüyosundur insallah.. Kemik yapısında tahmin edilen dogru cıkıyo diye biliyorum ama tabi dönüste olabilir bunuda duymustum sonucta orda bi can var cok güzeldir eminim

yok cnm üzülmedim sadece 3 4 gündür ağlıyorum o kadar :)hele doktorun odasından çıkarken görecektin içime attım ve bi anda patladım 2 gün boğazım şişti üzüntüden hala bi umut bekliyorum okudum nette kemik yapısından tahmin etmek mümkün değil diyo birine %70 erkek demiş kemik yapısından ama sonraki haftalarda kız olduğu kesinleşmiş bakalım hayırlısı artık

yok cnm üzülmedim sadece 3 4 gündür ağlıyorum o kadar :)hele doktorun odasından çıkarken görecektin içime attım ve bi anda patladım 2 gün boğazım şişti üzüntüden hala bi umut bekliyorum okudum nette kemik yapısından tahmin etmek mümkün değil diyo birine %70 erkek demiş kemik yapısından ama sonraki haftalarda kız olduğu kesinleşmiş bakalım hayırlısı artık
Uzulme arkadasim. Erkek bebekte supppeerrr. Benim dr 10+5te erkek demisti ;)

Uzulme arkadasim. Erkek bebekte supppeerrr. Benim dr 10+5te erkek demisti :KK66:

mutlaka öyledir ama ben oldu bitti sağlıklı bi kızım olmasını istedim içime öyle doğdu hamile olduğumu öğrenince hep dua ettim hiç bi zam0,an dillendirmedim ama hep içimde kimse bilmez yani kız istediğimi doktor da emin konuştu beklemiyodum ne yalan söyliim peki senin bebeğini nasıl tahmin etti cnm yani hiç arada kız dediği oldu mu yani en başından beri kesin mi konuştu doktorun

mutlaka öyledir ama ben oldu bitti sağlıklı bi kızım olmasını istedim içime öyle doğdu hamile olduğumu öğrenince hep dua ettim hiç bi zam0,an dillendirmedim ama hep içimde kimse bilmez yani kız istediğimi doktor da emin konuştu beklemiyodum ne yalan söyliim peki senin bebeğini nasıl tahmin etti cnm yani hiç arada kız dediği oldu mu yani en başından beri kesin mi konuştu doktorun
Hayırlısı olsun canım.
Boşuna dememişler kız olsun çamurdan olsun diye :) şaka bi yana tabi.
Hayırlı sağlıklı olsun önemli olan bu. Tabi insanın kalbinde ki hep var.
Ben ilk hamileliğimde kız kız deli oldum Dr. Gittik cinsiyeti öğrenmeye erkek dedi ve herşey belliydi zaten :)
Eşim diyo suratını somurttun erkek duyunca :) şimdi oğluşum koca delikanlı oldu allahıma şükürler olsun ki bana oğlumu verdi. Aşkım o benim. Ve erkek çocuklar annesine aşık hayran hep böyleler ;)
Veeeeee tabi aradan 10 yıl geçti ve o çooooookkkkk istediğim kızçeyede kavuştum ;) çok şükür Rabb'ime.
Erkeğinde kızında yeri apayrı. Ikiside harika.

Rabbim herkesin gönlündekini versin.

Hayırlısı olsun canım.
Boşuna dememişler kız olsun çamurdan olsun diye :) şaka bi yana tabi.
Hayırlı sağlıklı olsun önemli olan bu. Tabi insanın kalbinde ki hep var.
Ben ilk hamileliğimde kız kız deli oldum Dr. Gittik cinsiyeti öğrenmeye erkek dedi ve herşey belliydi zaten :)
Eşim diyo suratını somurttun erkek duyunca :) şimdi oğluşum koca delikanlı oldu allahıma şükürler olsun ki bana oğlumu verdi. Aşkım o benim. Ve erkek çocuklar annesine aşık hayran hep böyleler :KK66:
Veeeeee tabi aradan 10 yıl geçti ve o çooooookkkkk istediğim kızçeyede kavuştum :KK66: çok şükür Rabb'ime.
Erkeğinde kızında yeri apayrı. Ikiside harika.

Rabbim herkesin gönlündekini versin.

allah gönlüne göre vermiş ne güzel bende ogşlumun kız olmasını istemiştim tabi erkek oluncada ayrı bir tadı oldu hiç kız düşüncesi aklımdan bile geçmedi benm hayat varlıgım inşallah 2cisinde kız bebek aşkını tadarım senin gibi allah sağlık versi,n çocuklarına

evet kimseler yok sen denemelere başladınmı
Ya cok enteresan bi sekilde bu ay olmasını veya olmamasını hiiiiç kafama takmıyorum ben, eger olursa amenna ama olmazsa belki biraz erteleyebilirim bile, spora falan gitmek istiyorum cünkü, olursada sporu ertelerim :) henüz hiiiç bi çalışma yapmadım, sanırım 29una denk geliyo yumurtlama, bugun ve yarın denicem sadece o kadar, bide böyle deneyelim bakalım ya diğer türlü kas kas nereye kadar, bu ay kafam rahat valla hayır mı şer mi görücez ocak 15te :) sen ne yaptın ?...

allah gönlüne göre vermiş ne güzel bende ogşlumun kız olmasını istemiştim tabi erkek oluncada ayrı bir tadı oldu hiç kız düşüncesi aklımdan bile geçmedi benm hayat varlıgım inşallah 2cisinde kız bebek aşkını tadarım senin gibi allah sağlık versi,n çocuklarına
Çok sağol canım.
Sanada inşallahhhhhh. Bi kızçe. Tadı bambaşka ;)

Allah gonlune gore versin cnm.
Ultrasonla bakti. Tam kalkarken %90erkek dedi. Ben de sastim. Riskli gebe oldugum icin 13 haftalikken sanirim.yine gittim. Sordugumda cinsiyetini "biz erkek diyrsak erkektir" dedi. 1kez bile kiz demedi cnm.

valla benim dünyalar tatlısı bir kızım var onu hiççç bir şeye değişmem benden şinmdi 2.yi düşünüyorum erkek istiyorum :)bu topikte ilginç ama herkes kendinde olmayanı istiyor ben kızıma sık ilişki ile kaldım şimdi eşimle deli gibi oğluş istiyoruz hatta kızıma soruyom oda erkek kardeş diyor valla erkeğin formülünü biliyosanız siz söyleyin...sanki kıza gebe kalmak daha kolay adet bitimiyle başlayıp yumurtlamadan 1 gün önce bırakıyosun genelde öyle aöma erkek için çok zor tam yumurtlama yada çatlama anı bunu yakalamak zor...tabi herkesin derdi herkese zor....allah hepimize sağlıkla sıhhatle istediğimiz evlatları versin

Ya cok enteresan bi sekilde bu ay olmasını veya olmamasını hiiiiç kafama takmıyorum ben, eger olursa amenna ama olmazsa belki biraz erteleyebilirim bile, spora falan gitmek istiyorum cünkü, olursada sporu ertelerim :) henüz hiiiç bi çalışma yapmadım, sanırım 29una denk geliyo yumurtlama, bugun ve yarın denicem sadece o kadar, bide böyle deneyelim bakalım ya diğer türlü kas kas nereye kadar, bu ay kafam rahat valla hayır mı şer mi görücez ocak 15te :) sen ne yaptın ?...

ben daha başlamadım kilocuklarımı vermeye çalışıyorum spora gidiyorum :)

valla benim dünyalar tatlısı bir kızım var onu hiççç bir şeye değişmem benden şinmdi 2.yi düşünüyorum erkek istiyorum :)bu topikte ilginç ama herkes kendinde olmayanı istiyor ben kızıma sık ilişki ile kaldım şimdi eşimle deli gibi oğluş istiyoruz hatta kızıma soruyom oda erkek kardeş diyor valla erkeğin formülünü biliyosanız siz söyleyin...sanki kıza gebe kalmak daha kolay adet bitimiyle başlayıp yumurtlamadan 1 gün önce bırakıyosun genelde öyle aöma erkek için çok zor tam yumurtlama yada çatlama anı bunu yakalamak zor...tabi herkesin derdi herkese zor....allah hepimize sağlıkla sıhhatle istediğimiz evlatları versin[/QUO

bende tam tersi ogluşu bulmak kolay diyorum tam yumurtlama gününü bul iç. önceden bol kahve bol maden suyu ye muzu patatesi :) sonra tek ilişkiyle hamile kal ogluln olsun benm oglumta tam 1 hafta biz birlikte olmamıştık bal erkek galip geldi oglyum oldu

valla benim dünyalar tatlısı bir kızım var onu hiççç bir şeye değişmem benden şinmdi 2.yi düşünüyorum erkek istiyorum :)bu topikte ilginç ama herkes kendinde olmayanı istiyor ben kızıma sık ilişki ile kaldım şimdi eşimle deli gibi oğluş istiyoruz hatta kızıma soruyom oda erkek kardeş diyor valla erkeğin formülünü biliyosanız siz söyleyin...sanki kıza gebe kalmak daha kolay adet bitimiyle başlayıp yumurtlamadan 1 gün önce bırakıyosun genelde öyle aöma erkek için çok zor tam yumurtlama yada çatlama anı bunu yakalamak zor...tabi herkesin derdi herkese zor....allah hepimize sağlıkla sıhhatle istediğimiz evlatları versin

bu arada oglum adetimin bittiği gündeki ilişkiden oldu diger günler korunduk nasıl olsa ogün olmaz dedik korunmamıştık

Back
X