matemm doktora gittin mi bilmiyorum ama sakın çıkar ya çıkacakmı diye bekleme! ben hayatta en son saçlarımın döküleceğini düşünürdüm bak başıma geldi mutlaka biyopsi yaptırmalısın.bir de kan değerlerine baktır derim ben hala kan değerlerim ve insülin direncimle ilgili olduğunu düşünüyorum.doktorlar tam teşekküllü ilgilenmiyor maalesef biraz bizim kendimizi kontrol etmemiz lazım.bir de seninki benimki gibi bir tür değilse forumda okumuştum şu dermaroller sende işe yarayabilirbayanlara saç ekimi neden yapılamıyor???
canım benim demir eksikliğinden ve üniversitenn stresinden saçlarımın yarısından fazlası döküldü.eski konularımda var...
eskiden topuz tokaları kırılırdı kalınlıktan..şimdi en küçüğü olmuyor.
Benimde moralim çok bozuk.şimdi baksan öyle kel gibi yada saçı fazla dökülmüş biri gibi durmuyorum.bunun sebebide eskiden çok çok sık saçımın olmasıydı...
Şimdide ne yapacağımı bilmiyorum...bu saç ektirmek nasıl bişey bayanlarda merak ediyorum..:26::26::26::26::26::26:
1 paket yas mayayi yarim su bardagi kadar ilik sutun icinde eritip sac diplerime masaj yaparak suruyorum 1 bucuk 2 saat kadar basimda kaliyor sonra normal yikiyorum az biraz kokusu kaliyor ama beni rahatsiz etmiyor hem de saclarimi cok canli ve saglikli yapiyor o yuzden kokuyu umursamiyorum. Benim ve annem icin cok faydasi oldu ama bizim sac dokulmemiz cok asiri fazla degildi konu sahibi arkadasin anlattigi kadar degildi yani o yuzden onda ne kadar ise yarar bilemem ama denemekte fayda var bence. Bir de isirgan otu cok iyiymis diyorlar denemedim ama soyleyeyim dedim.
ablanızınkiyle benimki aynı türden hastalık benimde dökülen yerden çıkmıyor.ablanızın hastalığının adını öğrenirseniz de çok mutlu olurum en azından işe yarar bişeyler duymak psikolojik olarak mutlu ediyor.tam tarif için bekliyorumYa bence uygun tedavilerle saç dökülmenizi durdurabilirsiniz , durdurmasanız bile sizi olduğunuz gibi seven biri çıkıcaktır karşınıza, sizin karakterinize aşık olacak biri.. Ayrıca kısa saç, kısa derken 3 numara gibi yakışan çok bayanlar gördüm, hatta amber rose diye bir manken var bilir misinz bilmem 0 onun saçları yok yani, ama nasıl güzel yakışıyo bence.. tabi bunlar çoook çok uç örnekler yaniGerekli tedavilerinizi aksatmayın bence saç dökülmeniz duracaktır, çok ekstrem noktalara gelmez..
Ayrıca ablamın çok büüyk bir saç dökülme problemi var, dökülüyor ve açılıyor o bölge birdaha saç çıkmıyor,
ananemin tarifini uyguladıgında iyi geliyor, cevzi yaprağı ve zeytin yağını kaynatıyodu sanırım , içine hint yagı da ekliyordu :/ hatırlamıyorum tam ogreneyım de sıze yazayım
ayrıca sarımsak sampuanı cok iyi geliyor
ablanızınkiyle benimki aynı türden hastalık benimde dökülen yerden çıkmıyor.ablanızın hastalığının adını öğrenirseniz de çok mutlu olurum en azından işe yarar bişeyler duymak psikolojik olarak mutlu ediyor.tam tarif için bekliyorum
Oluyor ama kendi sacini alip ektikleri için belli miktarda saca sahip olmaniz gerekir.. Konu sahibinin yeterli saci yok anladigim kadariyla...Örneğin kulak üstündeki saçlar hemen hemen hic dökülmez (kel insanların bile) oradan sacinizi alip olmayan yerlere ekiyorlar tek tek:)
Sonra onlar büyüyor canlaniyor ve sac oluyor... Ama yapan yapilan yer önemli..
Birde mezoterapi var.. Vitaminleri iğneyle sac derinize veriyorlar bu da saclari güçlendirip sac cikardigi söyleniyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ayyyy deli misiniz herkes de vah yavrum uzulme daha beterleri kivaminda yaklasmis.
Kizim yuzde 59 ozurluyum ben. Sac??? Bos veeeeer. Tak bi peruk. Eklettir. Vs...
Hayat bu. Sen seninle guzelsin. Sacinla degil.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olan gelmese olur da en azından dökülmesn.ablanızın dökülmesi tamamen durdu mu peki bir de istanbuldaysanız neredetedavi oldu? bana kortizon vermiyorlar cıldırıcam.Ablamin rahatsizliginin bir adi yok ya sanirim.. ozon tedavileri mi olmadi kortizon igneleri.. bir dolu sey.. hicbiri ise yaramiyor. Bitkisel seyler olunca bir sure iyi ama gene gelmiyo yeni sac. Annemin yemek defterinde yaziyormus tarif bulup yazayim size
olan gelmese olur da en azından dökülmesn.ablanızın dökülmesi tamamen durdu mu peki bir de istanbuldaysanız neredetedavi oldu? bana kortizon vermiyorlar cıldırıcam.
evet travmatik bir şey yaşadım kendime göre başkasına göre çok önemsizdir de niye okadar üzdüm kendimi bilmiyorum.şimdi üzüldüğüme üzülüyorum:) antidepresan alıcam psikiyatr a gitmem lazım her şeyi çok dallandırıp budaklandırıyorum haklısınız kafaya takmamam lazım.insan kendini sevmeyince bu sefer hücreleri bile vucudunu kabul etmiyor saçlarımı yabancı bir madde olark görüp öldürüyormuş.zaten hastalığın sebebi belli değil.sanırım bu hastalık psikolojik bence moraliniz çok üst düzeyde olsun... herhangi bir travma geçirdiniz mi döküldü şaçlarınız genetik mi mesela ailede varmı?? artık kansere bile çare var mutlaka tedavisi vardır... evlilik konusunda da benim bir arkadaşımın tek gözü yoktu yapma göz vardı gözünde oda hep benle kimse evlenmez diyordu ama evlendi ve şimdide bir kızı var çok mutlu Allah bozmasın :) nasibin önüne kimse geçemez engel tanımaz yanii hiçbi şekilde
evet travmatik bir şey yaşadım kendime göre başkasına göre çok önemsizdir de niye okadar üzdüm kendimi bilmiyorum.şimdi üzüldüğüme üzülüyorum:) antidepresan alıcam psikiyatr a gitmem lazım her şeyi çok dallandırıp budaklandırıyorum haklısınız kafaya takmamam lazım.insan kendini sevmeyince bu sefer hücreleri bile vucudunu kabul etmiyor saçlarımı yabancı bir madde olark görüp öldürüyormuş.zaten hastalığın sebebi belli değil.
canım ne kadar sıklıkla yapuyorsunuz peki?ve nekadar süre içinde faydasını gördünüz? ben de mantar suyu çok işe yarıyor diye duymuştum sanırım hadislerde geçiyormuş ama allerjik bir reaksiyon yapar mı bilmiyorum şu maya işe yarar gibi duruyor en azından kalan saçlarımın hakkını vereyim
Merhaba kızlar aslında hangi başlığa açacağımı bilemedim ben skatristyel alopesi hastasıyım. 1 yıldır ve saclarım %10 oranında döküldü.her doktorun suratı düşüyor bir şey söylemiyor çok mutsuzum.sanırım ekilme de yapılamıyor, hatta evet aynen öyle yapılamıyordaha 26 yaşındayım sevgilim de yok bu saatten sonra sanırım benimle kimse evlenmez.bu zamana kadar hiç evleneyim diye bir merakım yoktu ama şimdi sanki defom var gibi ve cok mutsuzum sizce tamamen kel kalsam beni sevecek dünya üzerindebirileri bulunur mu?
parasını pulunu geçtim artık.bu dediğin ilaç skatrisyel alopesi için mi? adını verirsen sana çok minnettar kalırım almanyada tanıdıklarım var bana gönderebilirler.Maddi durumun iyiyse Almanya'da alopesi icin bir ilac var , yalniz biraz tuzlu.
parasını pulunu geçtim artık.bu dediğin ilaç skatrisyel alopesi için mi? adını verirsen sana çok minnettar kalırım almanyada tanıdıklarım var bana gönderebilirler.
Merhaba kızlar aslında hangi başlığa açacağımı bilemedim ben skatristyel alopesi hastasıyım. 1 yıldır ve saclarım %10 oranında döküldü.her doktorun suratı düşüyor bir şey söylemiyor çok mutsuzum.sanırım ekilme de yapılamıyor, hatta evet aynen öyle yapılamıyordaha 26 yaşındayım sevgilim de yok bu saatten sonra sanırım benimle kimse evlenmez.bu zamana kadar hiç evleneyim diye bir merakım yoktu ama şimdi sanki defom var gibi ve cok mutsuzum sizce tamamen kel kalsam beni sevecek dünya üzerindebirileri bulunur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?