bir kızın kel kalması:(

matemm doktora gittin mi bilmiyorum ama sakın çıkar ya çıkacakmı diye bekleme! ben hayatta en son saçlarımın döküleceğini düşünürdüm bak başıma geldi mutlaka biyopsi yaptırmalısın.bir de kan değerlerine baktır derim ben hala kan değerlerim ve insülin direncimle ilgili olduğunu düşünüyorum.doktorlar tam teşekküllü ilgilenmiyor maalesef biraz bizim kendimizi kontrol etmemiz lazım.bir de seninki benimki gibi bir tür değilse forumda okumuştum şu dermaroller sende işe yarayabilir

canım ne kadar sıklıkla yapuyorsunuz peki?ve nekadar süre içinde faydasını gördünüz? ben de mantar suyu çok işe yarıyor diye duymuştum sanırım hadislerde geçiyormuş ama allerjik bir reaksiyon yapar mı bilmiyorum şu maya işe yarar gibi duruyor en azından kalan saçlarımın hakkını vereyim

ablanızınkiyle benimki aynı türden hastalık benimde dökülen yerden çıkmıyor.ablanızın hastalığının adını öğrenirseniz de çok mutlu olurum en azından işe yarar bişeyler duymak psikolojik olarak mutlu ediyor.tam tarif için bekliyorum

Ablamin rahatsizliginin bir adi yok ya sanirim.. ozon tedavileri mi olmadi kortizon igneleri.. bir dolu sey.. hicbiri ise yaramiyor. Bitkisel seyler olunca bir sure iyi ama gene gelmiyo yeni sac. Annemin yemek defterinde yaziyormus tarif bulup yazayim size

yok Allaha şükür su an dışarıdan belli olmuyor %90 hala duruyor yani şükür.sadece mesele şu dökülen yerde kıl kökleri kendini imha ediyor.bu bakımdan ekilme olmayabilir:2:

Ne güzel demişsin canım ya kesinlikle haklısın. '' Hayat bu sen seninle güzelsin '' Çok iyi

sanırım bu hastalık psikolojik bence moraliniz çok üst düzeyde olsun... herhangi bir travma geçirdiniz mi döküldü şaçlarınız genetik mi mesela ailede varmı?? artık kansere bile çare var mutlaka tedavisi vardır... evlilik konusunda da benim bir arkadaşımın tek gözü yoktu yapma göz vardı gözünde oda hep benle kimse evlenmez diyordu ama evlendi ve şimdide bir kızı var çok mutlu Allah bozmasın :) nasibin önüne kimse geçemez engel tanımaz yanii hiçbi şekilde

olan gelmese olur da en azından dökülmesn.ablanızın dökülmesi tamamen durdu mu peki bir de istanbuldaysanız neredetedavi oldu? bana kortizon vermiyorlar cıldırıcam.

olan gelmese olur da en azından dökülmesn.ablanızın dökülmesi tamamen durdu mu peki bir de istanbuldaysanız neredetedavi oldu? bana kortizon vermiyorlar cıldırıcam.

Ablam ankara da ataturk hast. Ozon tedavisi olmustu istanbulda kortizon tedavisi olmustu. Simdi badka bir ilde yasiyor oradada igneli tedavi oluyor..

evet travmatik bir şey yaşadım kendime göre başkasına göre çok önemsizdir de niye okadar üzdüm kendimi bilmiyorum.şimdi üzüldüğüme üzülüyorum:) antidepresan alıcam psikiyatr a gitmem lazım her şeyi çok dallandırıp budaklandırıyorum haklısınız kafaya takmamam lazım.insan kendini sevmeyince bu sefer hücreleri bile vucudunu kabul etmiyor saçlarımı yabancı bir madde olark görüp öldürüyormuş.zaten hastalığın sebebi belli değil.

aynen öyle canım benim ablamında dökülmüştü stresten zaten bütün hastalıkların baş sebebi sıkıntı stres degilmi sebebi bulunamıyo o yüzde yüz zaten psikolojiktir.. eski zamanlar da insanlar bir agacı kesmek istedikleri zaman topluca agaca gidip kötü şeyler söylerlermiş agaçta ertesi gün kururmuş yani çok çok etkisi var pozitif olcaksın devamlı yoksa vucutta kendini dediğiniz gibi yavaş yavaş tüketiyo... o yuzden bol bol gülüp hayata pozitif yaklaşıyoruz :34

Haftada 1 yapiyordum ama su siralar ayda 1 anca yapiyorum yazin denizden gunesten saclarim cok yipranmisti yipranmaya da pek bi meraklilar zaten puskul gibi olmuslardi hemen maya aldim maskeyi uygulayip 2 saatten fazla beklettim kafamda yikayinca eskisi gibi hacimli ve canli olmuslardi yani etkisini hemen gordum ama dokulmesi 3 4 defa yaptiktan sonra azalmisti. Ama dedigim gibi benim sacim cok cok asiri fazla dokulmuyordu o yuzden cok dokulmus saclarda ne kadar surede ne derece fayda saglar bilemem 😞

Benim de bir ara saçlarım dökülüyordu üzüntüden. Kına yaptım ve çok azaldı dökülmesi. Geçmiş olsun dualarım sizinle..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sekerim, isirgan otu cayi yap ic, kesinlikle faydasini gorursun.

Bir de , sarimsak ve zeytinyagi maskesi derim. Annem hastanede hemsire, senin gibi saci dokulen bir hanim, sac derisine sarimsak suruyormus, dokulen yerlerden bile sac cikmaya baslamis.

Maddi durumun iyiyse Almanya'da alopesi icin bir ilac var , yalniz biraz tuzlu.

Canim benim oncelikle cok gecmis olsun. Basina gelen uzucu bir durum ama kendine acima üzülme kendine guvenin olsun neden seni begenmesin kimse ya da seninle yuva kurmak istemesin hickimse. Sonucta hastalik bu ne insanlar ne guzel yakisikli insanlar evlendikten sonra hastalanip halden hale giriyor. Bu sekilde dusunme sen gonlunu icini iyi ferah tut insaallah beyaz atli prensin bir yerlerde seni bekliyor

bi kaç sene önce bi arkadaşın evine oturmaya gitmiştik..balkonda otururken apatmanın önüne güzel bi araba durdu..bizimde dikkatimizi çekmişti.. arabadan bi kız indi birde genç bi çocuk... kızın sapsarı beline kadar saçı vardı... çocukta çok yakışıklıydı gereçkten... neyse evin önünde sarılıp ayrıldılar.. çocuk kız eve girene kadar dikild kaldırımdaaçıkçası aşklarına çok özenmiştik :))) .. neyse arkadaşım anlattı aslında kızın hiç saçı yokmuş ... bi hastalık yüzünden kaybetmiş.. tedavi görmüş ama sonuç vermemiş...peruk takıyormuş..duyduğumda şok olmuştum çünkü hiçte belli olmuyordu..arkadaşım anlatıyor çocuğun kızı nasıl deli gibi sevdiğini...hdemekki saçsızda sevebilecek erkekler var.. ümidini kesme seninde karşına yüreğini seven seni olduğun gibi seven biri çıkar.. kendini üzme.. Allah şifa versin...

Maddi durumun iyiyse Almanya'da alopesi icin bir ilac var , yalniz biraz tuzlu.
parasını pulunu geçtim artık.bu dediğin ilaç skatrisyel alopesi için mi? adını verirsen sana çok minnettar kalırım almanyada tanıdıklarım var bana gönderebilirler.

parasını pulunu geçtim artık.bu dediğin ilaç skatrisyel alopesi için mi? adını verirsen sana çok minnettar kalırım almanyada tanıdıklarım var bana gönderebilirler.

Kullanildigi alopesi cesitleri var, dedigin alopesiyi ozellikle bilmiyorum. Sen bakarsan daha iyi anlarsin. Ozelden adini gonderiyorum.

canim benimde 2 seneden beri asiri sacim dökülüyor.sacimin yarisini nerdeyse kaybettim fakat bende asiri demir ve cinko eksikligi vardi tedavimi oldum fakat hala döküllenlerin yerine cikan sac yok saclarim sekle bile zor giriiyor ama allah beterinden korusun dünyanin sonu deyil. benim sana tavsiyem kan tahlilerini yaptir bütün vitaminlerine baktir birde bir arkadas almanyada satillan bir ilactan bahsetmis ben almanyada yasiyorum ilacin adini söylersen belki bilgi verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…