bir kızın kel kalması:(

Kel kalicani nerden biliosn cnm.. O acilan yerler tekrar uzuyomus..

Benim de kulaklarım duymuyor çok az duyuyor daha doğrusu bazen insanların suratına aptal gibi bakıyorum , kulaklık takmayıda düşünmüyorum uzun bir süre.
Karşı cinsten bu sebepten dolayı hiç sıkıntı yaşamadım , insanlar o kadar acımasız değil buna mı sıkıyorsun canını.

Son düzenleme:

ilacın adını arkadaş yazdı saolsun ama sanırım o başka tür bir alopesi için benmkisiyle ilgisi yok.ilacın adını yazarım özelden.sanırım benm tiroid problemim var ondan da olabilir dediğin gibi.

Son düzenleme:

Merhaba canlarım gerçekten üzüldüğümü belirtmeliyim fakat gelişen teknoloji ve övünç kaynağımız doktorlarımız var ve konuyu başlatan arkadaşımız için kafanıza takılan soruyu rahatlıkla sorabileceğiniz bir web site vardı online yardımla mail veya telefonla ulaşarak istemiş oldugunuz ve merak etmiş olduğunuz soruları rahatlıkla sorabilirsiniz. Saç Ekimi tıklayarak detaylı bilgi alabilirsiniz. İnş. size bir faydası olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım çok üzüldüm.
Bir kadın için hangi yaşta olursa olsun, saç dökülmesi bir de bahsettiğin boyutlarda ise çok üzücü gerçekten . Kaldı ki her kadın saçlarını istediğinden 1 cm kısa gördüğünde bile dehşete kapılır.
Ama bir çaresi mutlaka bulunur diye düşünüyorum.
Sen sağlığını korumana bak öncelikle üzme kendini sakın moralin yüksek olmalı.
Kimse mükemmel değil ayrıca kimse benimle evlenmez de ne demek.

lütfen kendinizi üzmeyin neden sizi sevmeyeceklermiş...insanın güzel yüreği olduktan sonra sevilmeyecek kişi yoktur...
zaten iyi yürekli olanlar insanın boyuna kilosuna kaşına saçına bakmazlar iyi yürekli insanlar iyi yüreklileri severler bunuda kalpten hissederler asla moralinizi bozmayın sizi sevecek olan bırakın yüreğinizi sevsin en kalıcı sevgidir emin olun şimdi düşünüyorumda gidiyim fiziken kendimi 4 4lük yapayım 1 ton makyaj etrafımdaki herkes aşık olsun olurmu içimde hep korku olacak aman makyajım akar aman kilo alırım korkusuyla mutlu olunabilirmi aslaaaa
ama bırak senin yüreğini sevsin varmı bundan öte korkusuzca mutlu bir şekilde değişimsiz sen istesende zaten yüreğini değiştiremezsin...
üzme kendini herzaman senden mutsuzları düşün hayatla kendinle barışık ol eminimki sen çok güzel yürekli bir insansın senin yüzünü bilmiyorum ama bak yürek işte hissettim sen çok güzel yürekli bir insansın :)

bende işitme engelliyim daha doğrusu ergenlikte geçirilen kızamık hastalığından sonra, yavaş yavaş kaybettim ince sesleri, önceleri reddettim ama algılamam zayıflayınca takmaya başladım, kulak için cihaz kullanıyorum, kimse anlamıyor, zaten umurumda da değil, çok şükür bu kadar duyamayan da var.
hatta komik durumlar da oluyor, protezlerim kulağımda değilken duymam, duysam da anlamam. insanların suratına tuhaf tuhaf bakarım, bilmeyenler ne tuhaf kadın canının istediğine cevap veriyor, istemediğine cevap vermiyor derlerdi.
saçın içinde çözüm bulacaksındır mutlaka, olmadımı çok güzel peruklar var, insanlar zevk için bile takıyor. üzme kendini, allah çaresiz dert vermesin.

hangi tahlıllerin sonucunda çıktı bu hastalık olduğu merak ettim

Merhaba, benimde 1 yıldır bir saç sorunum var biyopsi yapıldı skatrisyel alopesi tanısı kondu ve peruk kullanıyorum suan tepende ve arka kısımda hiç saçık yok ve düzleşme oluştu. Almanyada ki ilacı merak ettim. rica etsem ismini paylaşırmısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…