- 14 Şubat 2015
- 12.563
- 7.620
- 198
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
Yasaydi 4,5 yaşında olacaktıhay Allah yaa
ne kadar oldu kızınızı kaybedeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasaydi 4,5 yaşında olacaktıhay Allah yaa
ne kadar oldu kızınızı kaybedeli
Oğlum un yanında hiç aglamadim oğlum bari güçlü bilsin beni istiyorumaynen öyle
şunu bilin ki kızınız olduğu yerde çok mutlu emin olun
siz de kendinizi toparlamaya çalışın oğlunuz için, o da evladınız, sizin mutsuzluğunuz onu da çok etkiler
bakın ben ne zaman ağlasam, üzülsem o bıcır bıcır yerinde hiç durmayan kızımın sesi kesilir gözlerini dikip bana öyle bir bakar ki anlarım ki üzüntümün farkında daha 1,5 yaşında ama mutluluğumun da üzüntümün de kızgınlığımın da farkında
zamanla kıyas kabul etmez evlat acısı ama üzerinden zaman da geçmiş en azından biraz olsun toparlanabilmeliydiYasaydi 4,5 yaşında olacaktı
siz zaten güçlü bi kadınsınız benceOğlum un yanında hiç aglamadim oğlum bari güçlü bilsin beni istiyorum
Eşim kendi işe ac gider çocukla sen ye diye kendine almaz bana ogluma alir ama bi siniri öfkesi var kendine ben sizi yasatamiyorum dedi gecen icim yandi bazen çocuk gibi olur bazen eser gurlerzamanla kıyas kabul etmez evlat acısı ama üzerinden zaman da geçmiş en azından biraz olsun toparlanabilmeliydi
bi şekilde ikna edilebilse
siz ikna edemiyorsanız ailesine falan mı gitseniz söyleseniz ya bilemedim belki her yolu denemişsinizdir ama aklıma her geleni söylemek istiyorum çünkü hem sizin için hem eşiniz için en çok da oğlunuz için üzüldüm
maddi sıkıntılarda mı var bundan dolayı mı dedi?Eşim kendi işe ac gider çocukla sen ye diye kendine almaz bana ogluma alir ama bi siniri öfkesi var kendine ben sizi yasatamiyorum dedi gecen icim yandi bazen çocuk gibi olur bazen eser gurler
Ayakta kalmaya çalışıyorum çünkü yikilmami bekleyenler var onlara inat yavrumu da esimi de bırakmayacağımsiz zaten güçlü bi kadınsınız bence
ki hem oğlunuzla hem evinizle hem de kocanızla ilgilenmeye çalışıyorsunuz hem de eşiniz size bu kadar köstekken (sakın yanlış anlamayın nolur bu lafım yargılamak, eşinize kızmak için değildi, sadece psikolojik durumundan ötürü size yardımcı olmadığı için dedim)
sadece zaman zaman bunalmanız normal
benim kızım işitme engelli
bunun üzüntüsünün üzerine gelen her sıkıntı benim boğazımı sıkıyor resmen uzaklara kaçıp gidesim geliyor
bazen kızıma bile sabırsızlık gösterdiğim oluyor sonrasında pişmanlıktan kıvransam bile
hepimiz insanız hepimizin bi sınırı var ve sınır geçildiği zaman yıkılma noktasına geliyoruz ne yazık ki
keşke süper güçlerimiz olsa da yenilmez yıkılmaz olabilsek :)
Evet maddi sıkıntı da var ama kimseye muhtaç degiliz dedim olmedik ya dedim tebessüm etti sadecemaddi sıkıntılarda mı var bundan dolayı mı dedi?
Ayakta kalmaya çalışıyorum çünkü yikilmami bekleyenler var onlara inat yavrumu da esimi de bırakmayacağım
Evet maddi sıkıntı da var ama kimseye muhtaç degiliz dedim olmedik ya dedim tebessüm etti sadece
Aynen kocam la çocuğumla huzurum olsun yeterbak gördünüz mü siz güçlü bi kadınsınız eşinizin de çocuğunuzun da size ihtiyacı var herşey bizler için herkesin sınavı farklı işte Allah içinize ferahlık evinize huzur versin
herkes de var maddi sıkıntı, siz bir olun herşeyden önemli
Allah sağlık versin gerisi illa ki olur
Ben baş edemiyorum..
Oturup düşünüyorum nerde hata yapıyorum diye.. Yaaa gerçekten düzensiz bir ailem var yaada ben bu durumu abartıyorum..
Sabah kalktığımda ilk işim evi havalandırmak çarşafları düzeltmek sonrasında bütün odaları silmek süpürmek bütün dağınıklığa son vermek herşeyi yerli yerine yerleştirmek.. Bunun içine balkon wc banyo ve apt. Görevlisi dış bölgeyi silse bile oralara kadar uzanıyor temizlik..
ah 9 gibi başlıyorum ve akşam 16.30 gibi bitiyor akşam yemeğini bu süre içinde yapıyorum yemekten sonra tekrar evi toparlamaya başlıyorum.Kaç saat sürüyor bu temizlik faslı bir de çalışıyor musnuz
Sabah 9 gibi başlıyorum ve akşam 16.30 gibi bitiyor akşam yemeğini bu süre içinde yapıyorum yemekt
ah 9 gibi başlıyorum ve akşam 16.30 gibi bitiyor akşam yemeğini bu süre içinde yapıyorum yemekten sonra tekrar evi toparlamaya başlıyorum.
İlgilenmem gereken 6 aylık bebeğim 6 yaşında oğlum var.
Çalışmıyorum okuyorum derslerim var..
Ben hamilelikte saldim birazyaa bence bazen de salmak gerekiyo bitmiyo çünkü şimdi cocukyok ev dagilmiyo çok şukur ama ben çok titizleniyodum bugün bile eşimin ailesi o ne yapiyo hep temizlik yapiyo demiş![]()
Ben yeni evliyim dağınıklığa pek gelemiyorum her akşam mutfağı topladıktan sonra etrafa da göz gezdiriyorum ufak evimiz var toplanıyor zaten hemen eşyalarda yeni fazla zorlamıyor beni cumartesileri genel temizliğim hafta içi akşamları da 1-2 gün ütü zamanım yuvarlanıp gidiyoruz çok şükürYemek 2 günde bir yaparım bulaşık makinesi 2 günde bir çalışır sonraki akşam dizmesi kalır 2 haftada bir çamaşır makinesini çalıştırırım 2 makine yıkanır tabi
yazın hafta da 1 kere 2 makine çalışırdı
Çocuklu bayanlara sabır kolaylıklar diliyorum hem çalışıp bunları başaranlar çok marifetli gerçekten bende çalışıyorum henüz çocuk yok ve işler bitmiyor
![]()