Bir koca meselesi..

Sende yangına körükle gidiyorsun.

Konu sahibi evlenirken eşinin bu karakterde bir adam olduğunu bilmiyor muydun ?
Şayet biliyorsan şimdi de şikayet etme , bilmiyorsan da çözüm bulmaya çalışın.

Hayat kavgayla geçer mi ?
Biliyordum ama azaltmasını beklerken iyice abarttı

Evlilik çocuk oyuncağı da değil hayat arkadaşımız dedigımız kişiyle anlamsız bı yarısda degıl eğer evlilikten beklentımız huzur mutluluk ise karşılıklı bazı şeylerden fedakarlık yapacağız çaresi yok ya bu deveyi gudecen ya bu dıyardan gıdecen senden istediği yapamayacagın bısey değil boyle ınatlaşmaya devam edersen bosanırsın ben sana soylıyım bazen haklıyken susacaksın adamın sakin zamanında haklılığını anlatacaksın kıskancsa biraz dikkat edeceksin yapamam diyorsan çocuk da yapma aman

merhaba kk güzelleri fikirlerinize ihtiyacım var.
Eşimle bu aralar sorunlarımız oluyordu ben susmayı bilmiyormuşum susmayı bilmediğim sürece sorunlarımız olacakmış.
Ben de kadın susacak diye birşey olmadığını her iki tarafın bir farkının olmadığını dile getirdim.
Neyse gelelim dünkü mevzuya, balkonda çamaşır asıyordum üstümde şort vardı.
Eşim işteydi ben çamaşır asarken gelmiş ve sorun çıkardı. Giymeme izin vermez dışarda evde bile karışıyor.
Çok sinirlendi sana vurmamak için kendimi zor tutuyorum birdaha tekrarlanmasın dedi ve seni görmek istemiyorum diyip oturma odasında yattı.
İlk defa böyle yaptın devamı gelir dedim ben bugün. Evet bugün de ayrı yatacağım dedi. Ben de keyfin bilir yazmayacağım artık dedim sustum.
Sizce amacı ne ne yapmaya çalışıyor ?
Amacı ne; amacı vurmak.

Kıskanç olduğunu bile bile evlendiysen problem etmeyeceksin, onun istediği gibi yaşayacaksın.
Madem problem ediyorsun nişanlı iken vazgececektin.

Ayrıca kıskanmayan erkek daha büyük problem, yasayanlar bilir

Back
X