Bir koca meselesi..

Kıskanç olduğunu bile bile evlendiysen problem etmeyeceksin, onun istediği gibi yaşayacaksın.
Madem problem ediyorsun nişanlı iken vazgececektin.

Ayrıca kıskanmayan erkek daha büyük problem, yasayanlar bilir
Yoo benimki kiskanmiyo ve bı kavga etmisligimiz yok. Kıskanilmayi niye istesin ki bi insan

Siz bu adamı evlenirken tanımıyor muydunuz? Huyunu suyunu bilerek evlendiniz sonuçta. Rahatsız olduğunu bildiğiniz şeyi yapmayın siz de. Sonuçta adamı kabul Edip evlenmissiniz.

Ama benim kabul edemedigim nokta şu oldu ' sana vurmamaak için kendimi zor tutuyorum'. Bu lafi bana eşim söylese aşırı kırılır ve sinirlenirdim. Şiddet eğilimi gösterebileceginin sinyalini vermiş sanki. Kizabilir kusebilir ama bu laf olmamış!

Şorta takılmak yerine bence bu lafa takilin.

eger kiskanc oldugunu bile bile evlendiyseniz kavganin sebebi sizsiniz kusura bakmayin.
buna ragmen evlendiysen demek ki ayak uydurmayi kabullenmisin ki evlenmisin.

Benim esimde sevgililikten bu yana kiskanctir ve ben bunu bile bile evlendim ama hic bu konuda kavgamiz olmuo.
anlasiyoruz dize kadar etek giyebilir miyim diyorum olur dio yazlik yerde askili giyebilir miyim diyorum giy ama eve donunce disarda giyme dio mesela anlasioz.
sana da tavsiye ederim

Sahiplendiğini, benimsendiğini, sevildiğini hissetmektir bana gore.
Benim eşim de kiskanclik olmadığı için bu duyguları hissetmiyorum
Aman bacım başına bela mi istiyorsun. Sahiplenilmek illa öyle mi hissedilirmis? Birinin sahiplenmesi her anında destek olması sevgi dolu davranmasiyla alakalı eylemlerle ölçülür. Her kıskanan erkek sever diye bı kural yok ki karısını kiskanip aldatanlara ne demeli o zaman

Back
X