- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
oooyy canım cok sevındım bu son paragrafı sımdı okuyorumkızlar herkese günaydın. akşam 10 gibi kv. aradı ben geleyim çocuğu alayım sabah size gelmiyeyim hiç dedi. tamam dedim. arkasından eşim aradı.. açsam mı açmasam mı hadi açtım. gayet normal bi ses tonuyla ben geldim bişey istiyormusun marketten dedi.. yok hayır dedim.
tabi ben şok. normalde bugün gelecekti zaten ama bana 1 gün daha kalıcam dedi ya hani ben beklemiyordum. tabi ben çok heycanlandım hemde nasıl.. oğlan gitti. eşim geldi.. kapıyı açtım. başladı gülmeye.. ciddiyetimi korumaya çalışıyorum rest çekicem ya.. bi sarıldı bırakmıyor. eşim 130 kg. 1.90 boy.. kurtulamıyorum elinden tabi ben 50 kg.
ya bi sn. yapma diyorum yok.. konuşmamız gerek ciddiyim diyorum konuşucaz ama önce sarılalım diyo.. kızlar tuttu bırakmıyor.. öpüyor sarılıyo falan gülüyo.. aşkımm demeler .. ya dedim tamam ama konuşçaz gerçekten ciddiyim dedi..
tamam konuşucaz bi kahve yap ben eşyalarımı bırakayım konuşalım dedi.
BEN: geçtik konuşma kısmına.. neden yalan söyledin dedim.
EŞİM : çok büyütüyosun kavgaları olayları dedi. ( geçen kavgada çok ağır laflar etmiştim çünkü açıklama yapmadan kestirip atıyodu)
BEN: seni kısıtlamıyorum.,ava gittiğinde, içmeye gittiğinde ,maça gittiğinde, spora gittiğinde seni huzursuz ediyormuyum kavga ediyormuyuz dedim.
EŞİM: hayır dedi..
BEN : ee ozaman neden bana yalan söylüyorsun dedim.
EŞİM : ben sana arkadaşımla gidicem deseydim adım gibi emin kavga edicektik. neden beni götürmüyosun diye. uzun yola çıkıcam kafamda bu düşüncelerle mutsuz çıkmak istemedim.sırf sen üzülme tarışmayalım diye söylemedim dedi.
BEN: ama benim öğrenebileceğimi hiç düşünmedin mi dedim. öğrendiğim zaman dahada üzülüceğimi sana olan güvenimin sarsılacağını düşünmedin mi dedim.
EŞİM :öğrenebileceğini düşündüm ablayı (teknedeki ablaya ) arayabileceğini tahmin ettim dedim. ama söyleseydim daha büyük kavga ederdik diye düşündüm dedi..
BEN: hayır böyle daha kötü çünkü güvenimi sarsıyorsun dedim. ( güven konusunu sadece aldatmak olarak görüyor )
EŞİM : ama ben hiç bişey yapmıyorum kafanda ne kuruyosun dedi.
BEN : ne alakası var ben bunların konusunu bile yapmıyorum sana aklıma bile gelmedi.böyle yapma dürüst ol. sen bana dürüst ol bakalım kavga çıkıcak mı deneyelim dedim.
EŞİM :tamam dedi. Bende huzursuz oluyorum böyle olunca heran kavga edicekmişiz gibi hissediyorum dedi.ben istemem mi arkadaşım yerine seni götürmek, ama para durumunu nasıl yapıcaz diye düşündüm dedi. bide biliyorsun serhatla çocuklu arkadaşıyım. hep beraber tatil yaptık eskiden. evlendikten sonra fırsat varken 1 gün beraber olalım diye düşündüm dedi. sende benle o kadar gelmek isteyince üzüleceksin diye söylemedim dedi.
çok uzun oldu biliyorum kızlar..şimdi kadınları bıraktı ya göceğe tekneye partonları da orada bayramdan sonra dönücekler. ama kadınları bayramın2. yada 3. günü alması geri getirmesi lazım eşimin. yani gene gidicek.
bana dediki patronumla konuşucam arife günü yola çıkalım 2 gün beraber gidelim.bende şimdi iş yerimden arife günü için izin alıcam. gidebilirsek beraber gidicez.
cok sevındım
ınsallah ızın alabılırsın