- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
- Konu Sahibi filtrekahve
ah acnim var boyle takintili insanlar bende sakin sessiz kendi halimde bir insanim hic kimseyle problem yasamam yasamamak icin ozen gosteririm kimseyide kirmam kul hakki olmasin diye ama benim eski apartmanimda vardi boyle kadin benim posta kutumu karistirirmis ben gormedim digger komsu soyledi zaten elime posta gecmezdi ordan merak edip postaneyi kac kez aradimsonra bakdim caresi yok gittim postaneden kiralik posta kutusu tuttum bu sinsi sinsi benle arkadas oldu birgun Sabah Sabah onume cikdi ay ne yaptik biliyormusun dedi su xxx komsular var ya he dedim esimle gidip hakkinda yalandan sikayet ettik apartman yoneticisine dedi ben sok esime soyledim manyak bunlar dikkat edelim diye aradan 3 saat falan gecmedi tlf caldi actim yonetici hakkinda sikayet varsunu bunu yapmissin dedi boyle devam edersen polise gidecem ben sok birde kadin bana dediki ay biz size cok seviyoruz allah var cokda memmunuz birde gitmis beni sikayet etmis diger sikayet ettigi komsuyada demiski bizim icin gece bir ses duydum bommm diye esimle bir kostuk biz guya diger komsunun arabasina carpik kacmisiz komsunun arabasina 1 hafta once biri vurup kacmis ama diger komsum allahdan akilli ciktida geldi bana dedi manyak bu siz vursaniz sizin arabada hasar olmazmi bizi birbirimize sokmaya calisiyor birsey olursa gelip soralim isin aslini neyse anlastik birgun yine kosa kosa dustu pesime ay komsu o xxxx adam sana ana avrat kufur ediyor esin gitsin gebertsin onu ayyyy yeter bir daha bana aileme yanas bir laf et yeminle mahkemelerde surundurum seni dedim sen kork ben degil zaten her isin kanunsuz dedim o oldu nerde gorse beni kaciyor pislik rabbim korusun boylelerden sen hic bir sey yapma onlar buluyor tatlim hasta beyinliler cunku aman dikkat et