Bir konu 2 soru.Kizimin saçlari ve benim+18

Ben kizimi 6 aylikken trasladim:) uzadi bile baya kiza benzedi geri cirkin kizim :)) kimi ise yaramiyo diyo.. bu sac isi genetik ama traslamak evet iyi geliyomus, doktorumuz soledi.

Vajinadan gaz cikar. Normal dogum yapsan dahada beter oluyo bu durum. Deforme olmasindan kaynakliymis. Iceri hava giriyo gidip geldikce. Birde ozellikle bazi pozisyonlarda daha cok oluyo. Misyoner ve doggy gibi. Mesela sen ustteyken bole bisey olmuyodur.

Baska sorusu olan?

: )

.
Varan 2 bakire kadinlarda da oluyor.

Kızım kısa boylu olsaydı kestirirdim saçlarını. Saçı kestirilen bebekler bi semiriyor genelde. Şu an hedefim beline kadar uzatmak...

Diğeri tüm kadınlarda oluyor. Doğumla falan alakasız.
Herkeste oluyo ama vajinal dogumdan sonra fazlalasiyor. Bunuda doktorum soledi.

Ama vajinal daraltma cozum olabiliyomus biraz bu duruma

Ben küçükken kazıtılmış saçlarım, sonuc ciddi anlamda gür ve sağlıklı Ama bu genetik de olabilir çünkü annemin de aynidir

Oğlumun saçını alnı kabarmaya başladığı için kestirdik yine aynı şekilde uzadı. Yine kestirdik yine aynı uzuyor çok sık sık değil saçı. Beslenme ve bakımla alakalı bence hem de küçük ilerde daha güçlü olur. İkinci soru da genelde genişlemeyle alakalı oluyor diyorlar. Jinekoloğa rutin kontrollere gidiyorsanız sorabilirsiniz genişleme olup olmadığını.

Oğlumun saçını alnı kabarmaya başladığı için kestirdik yine aynı şekilde uzadı. Yine kestirdik yine aynı uzuyor çok sık sık değil saçı. Beslenme ve bakımla alakalı bence hem de küçük ilerde daha güçlü olur. İkinci soru da genelde genişlemeyle alakalı oluyor diyorlar. Jinekoloğa rutin kontrollere gidiyorsanız sorabilirsiniz genişleme olup olmadığını.

Ilk firsatta jinekologa gitmeyi dusunuyorum zaten.
Genisleme ile alakali oldugunu bugun rastgele bir yerde okudum yoksa çoktan gitmistim simdiye

Slm kizlar 2 ayrı konuda önerileeinize ihtiyacim var. Yazan herkese şimdiden çok teşekurler.

Varan 1:KK66:

14 aylik kizim var ve saçlar nı asla kesmek istemiyorum fakat eşim dahil çevremdeki herkes kes kazit güclensin .
Ilerde iki tuy saçimi olsun .
Bla bla bla psikolijik siddete maruz kaliyorum resmen özellikle annem baska sehirde bugunde mi kesmedin diye yetiyor telefonla.

Benim araştirmalarima göre bilimsel bir gercekliği yok.
Yani kesilen saçin daha gür ve daha sağlikli olmasi gibi.

Sizin tecrübeeiniz nedir bu yönde.
Ben sacin sağli uzamasini beslenme ile bağdaştiriyoeum peki ya sizce?.

Varan 2;/

Benim bekarken de zaman zaman olur du evlendikten sonra da olmaya devam etti. Hatta bazen eşimle münasebetimizde de.Ama ben hic üstunde durmadim.Taki bugun marsilastigim bir yaziya kadar.
Afedersiniz ama vajinadan gaz çikarmadan bahsediyorum.

Aranizda böyle bir sey yasayan varmı.
Okuduğum kadar.
Vajen in genışlemesinden kaynakli olabiliyormuş.
5 yillik evliyim.
Sezaryen doğum yaptim.
Ne yani genışmi ilerde dahada mi genisleyecek.
Offf hic bir fikrim bilgim yok.
Bilgisi olan paylaşabilirmi.

Genısse bunu nasil anlarım.
Bazen esimle munasebetimizden sinra esim.
Kuş ölmedi daha .
Afedersiniz yok iflah olmuyor gibi birseer soyluyor ama ben hıc üstunde durmuyordum sizce geniş oldugu içinmi bole diyor.
Bu arada çok sik demek afedersiniz ama istatiğe vuracak olursam 9/1nde bole diyor sizce???
Kızım doğduğunda epey saçı vardı hiç kazıtmadım, doğru dürüst dökülmedi bile şuan 5 yaşında ve inanılmaz gür saçları. Siz köke bir müdahalede bulunmadığınız için kazıtmanın bilimsel bir yanı yok.

Vajina genişliğinin doğumla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Normal doğum yaptım ama genişleme gibi bir sorunum olmadı. Bence bu da yapı meselesi bir durum. Ya da aşırı travmatik makat gelişi vs bir doğum yaşamanız lazım. Bahsettiğiniz olay eşiniz sertliğini kaybetmesine rağmen devam ediyorsa olabileceğini düşünüyorum.

Kızım doğduğunda epey saçı vardı hiç kazıtmadım, doğru dürüst dökülmedi bile şuan 5 yaşında ve inanılmaz gür saçları. Siz köke bir müdahalede bulunmadığınız için kazıtmanın bilimsel bir yanı yok.

Vajina genişliğinin doğumla ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Normal doğum yaptım ama genişleme gibi bir sorunum olmadı. Bence bu da yapı meselesi bir durum. Ya da aşırı travmatik makat gelişi vs bir doğum yaşamanız lazım. Bahsettiğiniz olay eşiniz sertliğini kaybetmesine rağmen devam ediyorsa olabileceğini düşünüyorum.

Benim kizimda saçli doğdu ve aynen doğru dzgun dökulmedi..
Ve şuan çok seker saçlari.
Maşallah.
Insallah bizimkide sizin kizinizin ki gibi gur olur.

Sezaryen doğum yaptim..
Pek bi bilgim yokki genişleme ile mi alakali ilk frsatta jinekolaga gidicem de nasil anliycak genisleme olup olmadigini onuda bilmiyorum ya neyse

Benim kizimda saçli doğdu ve aynen doğru dzgun dökulmedi..
Ve şuan çok seker saçlari.
Maşallah.
Insallah bizimkide sizin kizinizin ki gibi gur olur.

Sezaryen doğum yaptim..
Pek bi bilgim yokki genişleme ile mi alakali ilk frsatta jinekolaga gidicem de nasil anliycak genisleme olup olmadigini onuda bilmiyorum ya neyse
O genislemeyi sen anlamiyomusun? Varsa tabii.. vajina duvarinda esinin penisi ince geldigi icin hissin azalir. Iliski esnasinda surtusmeyi hissetmezsin eskisi kadar. Bu tarz seylerde kadina daraltma yapabiliyolar ya da esinin penisini buyutebiliyolar.

Kus dedigi kendisinden bahsediyor olmasın :/
İflah olmuyor falan sanki kendini diyormus gib

Siz gaz cıkardıktan sonra diyorsa ayrı tabi

O genislemeyi sen anlamiyomusun? Varsa tabii.. vajina duvarinda esinin penisi ince geldigi icin hissin azalir. Iliski esnasinda surtusmeyi hissetmezsin eskisi kadar. Bu tarz seylerde kadina daraltma yapabiliyolar ya da esinin penisini buyutebiliyolar.

İsin asli bir farklilik vardi ve ben bunu esimden kaynakli bir sorun olarak gorup ustunde durmuyordum.
Bugun gaz ve genışleme arasindaki bağ yazisini okuyunca sorguladim acaba dedim.
Eşim travma yaraticak bir olay yasadi ve aylarca erekte olamadi
Bana dokunmadi bile.bende durumu bildigim icin sorun etmedim ćunku ikili diyalogumuz iyidi neyse
Son 2 üç aydir eski tempoya dondu ama travmadan onceki gibi olmuyordu bi bosluk hissediyordum ve esim yeteri kadar erekte olamiyor diye dsunuyordum .
Ama yaziyi okuyinca nr bilim kafam karisti.
Esime soramam genislememi var diye utanirim.
Jinekoloğa gtmeyi dsunuyorum o nasil kontrol eficek acaba

Bu arada biraz acik yazdım galiba afedersiniz.
Anlaşılabilmek adına

Kus dedigi kendisinden bahsediyor olmasın :/
İflah olmuyor falan sanki kendini diyormus gib

Siz gaz cıkardıktan sonra diyorsa ayrı tabi

Kendisinden bahsediyor zaten canim.
Ben orda yanlis ifade ettim galiba.
Kendi ufakkigi kuşum diye severde töbe töbe afedersiniz

Back
X