Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
" iflah olmuyor" diye size diyor bence , daha açık yazamam:)
Hahahah :)Kendisinden bahsediyor zaten canim.
Ben orda yanlis ifade ettim galiba.
Kendi ufakkigi kuşum diye severde töbe töbe afedersiniz
Ben sanmiyorum bole bi kontrol metodu olacagini. Sen sikayetinle gidersin ve sana cozum yollarini sunar. Lazer ya da ameliyat gibi. Sonucta bi sikayetin varki gidiyosun.İsin asli bir farklilik vardi ve ben bunu esimden kaynakli bir sorun olarak gorup ustunde durmuyordum.
Bugun gaz ve genışleme arasindaki bağ yazisini okuyunca sorguladim acaba dedim.
Eşim travma yaraticak bir olay yasadi ve aylarca erekte olamadi
Bana dokunmadi bile.bende durumu bildigim icin sorun etmedim ćunku ikili diyalogumuz iyidi neyse
Son 2 üç aydir eski tempoya dondu ama travmadan onceki gibi olmuyordu bi bosluk hissediyordum ve esim yeteri kadar erekte olamiyor diye dsunuyordum .
Ama yaziyi okuyinca nr bilim kafam karisti.
Esime soramam genislememi var diye utanirim.
Jinekoloğa gtmeyi dsunuyorum o nasil kontrol eficek acaba
Bu arada biraz acik yazdım galiba afedersiniz.
Anlaşılabilmek adına
Hahahah :)
O sizin genişlik veya gazla alakalı değil kendisi ve bişeylere devam etme isteginden kus ötüyordur :)
Tam tersi genişi pek sevmezler bence bi sorun yok gibi görünüyor sizde :)
Tatmin olmasa ilişkiyi bitirmez tam tersine fazla hosuna gidiyor ki ikinciyi istiyor :)Ayyyy olemi dersiniz ins bakis acisi farki.
Bende heralde genis tatmin etmiyorum diye melankolige bağlamistim
Tatmin olmasa ilişkiyi bitirmez tam tersine fazla hosuna gidiyor ki ikinciyi istiyor :)
Bosuna kuruntu yapmayın kendinize espri yapacak kadar rahatlıyor eşin :)
Jinekolog; normal el ve alet ile muayene eder. Başka bir yöntemi yok bunun. Ama ben böyle bir sorununuz olduğunu düşünmüyorum, doğumu bile sezeryanla yapmışsınız. Vajinanın öyle 5 senede genişleyecek anatomik bir yapısı yok.İsin asli bir farklilik vardi ve ben bunu esimden kaynakli bir sorun olarak gorup ustunde durmuyordum.
Bugun gaz ve genışleme arasindaki bağ yazisini okuyunca sorguladim acaba dedim.
Eşim travma yaraticak bir olay yasadi ve aylarca erekte olamadi
Bana dokunmadi bile.bende durumu bildigim icin sorun etmedim ćunku ikili diyalogumuz iyidi neyse
Son 2 üç aydir eski tempoya dondu ama travmadan onceki gibi olmuyordu bi bosluk hissediyordum ve esim yeteri kadar erekte olamiyor diye dsunuyordum .
Ama yaziyi okuyinca nr bilim kafam karisti.
Esime soramam genislememi var diye utanirim.
Jinekoloğa gtmeyi dsunuyorum o nasil kontrol eficek acaba
Bu arada biraz acik yazdım galiba afedersiniz.
Anlaşılabilmek adına
Slm kizlar 2 ayrı konuda önerileeinize ihtiyacim var. Yazan herkese şimdiden çok teşekurler.
Varan 1
14 aylik kizim var ve saçlar nı asla kesmek istemiyorum fakat eşim dahil çevremdeki herkes kes kazit güclensin .
Ilerde iki tuy saçimi olsun .
Bla bla bla psikolijik siddete maruz kaliyorum resmen özellikle annem baska sehirde bugunde mi kesmedin diye yetiyor telefonla.
Benim araştirmalarima göre bilimsel bir gercekliği yok.
Yani kesilen saçin daha gür ve daha sağlikli olmasi gibi.
Sizin tecrübeeiniz nedir bu yönde.
Ben sacin sağli uzamasini beslenme ile bağdaştiriyoeum peki ya sizce?.
Varan 2;/
Benim bekarken de zaman zaman olur du evlendikten sonra da olmaya devam etti. Hatta bazen eşimle münasebetimizde de.Ama ben hic üstunde durmadim.Taki bugun marsilastigim bir yaziya kadar.
Afedersiniz ama vajinadan gaz çikarmadan bahsediyorum.
Aranizda böyle bir sey yasayan varmı.
Okuduğum kadar.
Vajen in genışlemesinden kaynakli olabiliyormuş.
5 yillik evliyim.
Sezaryen doğum yaptim.
Ne yani genışmi ilerde dahada mi genisleyecek.
Offf hic bir fikrim bilgim yok.
Bilgisi olan paylaşabilirmi.
Genısse bunu nasil anlarım.
Bazen esimle munasebetimizden sinra esim.
Kuş ölmedi daha .
Afedersiniz yok iflah olmuyor gibi birseer soyluyor ama ben hıc üstunde durmuyordum sizce geniş oldugu içinmi bole diyor.
Bu arada çok sik demek afedersiniz ama istatiğe vuracak olursam 9/1nde bole diyor sizce???
Normal zamanda gaz cikiyo? Olabilir tabii, ben boyle biseyin varligindan ilk cinsel tecrubemden sonra haberdar oldum.