Bir konu 2 soru.Kizimin saçlari ve benim+18

Benim sacim da kaldırılmamış cocukken cok azdi, sonra ergenlikle cogaldi nasil oldu anlamadim o kadar.
O ses ben de ilk adet oldugum zamanlarda oluyordu okulda özellikle :-)yerin dibine girerdim sanki elimdeymis gibi

Kendisinden bahsediyor zaten canim.
Ben orda yanlis ifade ettim galiba.
Kendi ufakkigi kuşum diye severde töbe töbe afedersiniz
Hahahah :)
O sizin genişlik veya gazla alakalı değil kendisi ve bişeylere devam etme isteginden kus ötüyordur :)
Tam tersi genişi pek sevmezler bence bi sorun yok gibi görünüyor sizde :)

İsin asli bir farklilik vardi ve ben bunu esimden kaynakli bir sorun olarak gorup ustunde durmuyordum.
Bugun gaz ve genışleme arasindaki bağ yazisini okuyunca sorguladim acaba dedim.
Eşim travma yaraticak bir olay yasadi ve aylarca erekte olamadi
Bana dokunmadi bile.bende durumu bildigim icin sorun etmedim ćunku ikili diyalogumuz iyidi neyse
Son 2 üç aydir eski tempoya dondu ama travmadan onceki gibi olmuyordu bi bosluk hissediyordum ve esim yeteri kadar erekte olamiyor diye dsunuyordum .
Ama yaziyi okuyinca nr bilim kafam karisti.
Esime soramam genislememi var diye utanirim.
Jinekoloğa gtmeyi dsunuyorum o nasil kontrol eficek acaba

Bu arada biraz acik yazdım galiba afedersiniz.
Anlaşılabilmek adına
Ben sanmiyorum bole bi kontrol metodu olacagini. Sen sikayetinle gidersin ve sana cozum yollarini sunar. Lazer ya da ameliyat gibi. Sonucta bi sikayetin varki gidiyosun.

Hamile kalan kadinlarda bebek tasidigi icin rahim baski yapiyor tum organlarimiza vajinada nasibini aliyodur. Ha vajinal dogum yapsaydinda ekstra fazla olabilirdi.

Her vucut ayni degil her dogum sonrasida ayni degil, tipki gebelikler gibi. Benim ilk ve son gebeligimi dogumumu ve sonrasini karsilastir desen 50 tane fark sayarim sana:)) ilk ve 2. Dogumda pek birsey fark etmedigim halde 3. Dogum gebelik sonraSi resmen vucuduma agir darbe oldu desem yeridir:) 1 kez vajinal dogumda 1 kez yamuluyo yani 3 kezde 3 defa bebek cikiyo ve 3 defa dikis yiyoz yani. Degisiklik yok eski darlikta diyen yalan soler:)

Hahahah :)
O sizin genişlik veya gazla alakalı değil kendisi ve bişeylere devam etme isteginden kus ötüyordur :)
Tam tersi genişi pek sevmezler bence bi sorun yok gibi görünüyor sizde :)

Ayyyy olemi dersiniz ins bakis acisi farki.
Bende heralde genis tatmin etmiyorum diye melankolige bağlamistim

İsin asli bir farklilik vardi ve ben bunu esimden kaynakli bir sorun olarak gorup ustunde durmuyordum.
Bugun gaz ve genışleme arasindaki bağ yazisini okuyunca sorguladim acaba dedim.
Eşim travma yaraticak bir olay yasadi ve aylarca erekte olamadi
Bana dokunmadi bile.bende durumu bildigim icin sorun etmedim ćunku ikili diyalogumuz iyidi neyse
Son 2 üç aydir eski tempoya dondu ama travmadan onceki gibi olmuyordu bi bosluk hissediyordum ve esim yeteri kadar erekte olamiyor diye dsunuyordum .
Ama yaziyi okuyinca nr bilim kafam karisti.
Esime soramam genislememi var diye utanirim.
Jinekoloğa gtmeyi dsunuyorum o nasil kontrol eficek acaba

Bu arada biraz acik yazdım galiba afedersiniz.
Anlaşılabilmek adına
Jinekolog; normal el ve alet ile muayene eder. Başka bir yöntemi yok bunun. Ama ben böyle bir sorununuz olduğunu düşünmüyorum, doğumu bile sezeryanla yapmışsınız. Vajinanın öyle 5 senede genişleyecek anatomik bir yapısı yok.
Gaz dediğimiz gibi; bekarken de görülen normal bir durum. İlişki sırasında ve sonrasında olması daha da normal. Genişlemeyle doğrudan bir ilgisi yok yani. Eşiniz ve siz; zevk alıyorsanız ve yeterince kayganlaşma varsa; bir sorun yoktur bence. Eşiniz 2. Kez isteyebilir; dönem dönem erkeklerde böyle istek artışı be doyumsuzluk oluyor. :)

Slm kizlar 2 ayrı konuda önerileeinize ihtiyacim var. Yazan herkese şimdiden çok teşekurler.

Varan 1:KK66:

14 aylik kizim var ve saçlar nı asla kesmek istemiyorum fakat eşim dahil çevremdeki herkes kes kazit güclensin .
Ilerde iki tuy saçimi olsun .
Bla bla bla psikolijik siddete maruz kaliyorum resmen özellikle annem baska sehirde bugunde mi kesmedin diye yetiyor telefonla.

Benim araştirmalarima göre bilimsel bir gercekliği yok.
Yani kesilen saçin daha gür ve daha sağlikli olmasi gibi.

Sizin tecrübeeiniz nedir bu yönde.
Ben sacin sağli uzamasini beslenme ile bağdaştiriyoeum peki ya sizce?.

Varan 2;/

Benim bekarken de zaman zaman olur du evlendikten sonra da olmaya devam etti. Hatta bazen eşimle münasebetimizde de.Ama ben hic üstunde durmadim.Taki bugun marsilastigim bir yaziya kadar.
Afedersiniz ama vajinadan gaz çikarmadan bahsediyorum.

Aranizda böyle bir sey yasayan varmı.
Okuduğum kadar.
Vajen in genışlemesinden kaynakli olabiliyormuş.
5 yillik evliyim.
Sezaryen doğum yaptim.
Ne yani genışmi ilerde dahada mi genisleyecek.
Offf hic bir fikrim bilgim yok.
Bilgisi olan paylaşabilirmi.

Genısse bunu nasil anlarım.
Bazen esimle munasebetimizden sinra esim.
Kuş ölmedi daha .
Afedersiniz yok iflah olmuyor gibi birseer soyluyor ama ben hıc üstunde durmuyordum sizce geniş oldugu içinmi bole diyor.
Bu arada çok sik demek afedersiniz ama istatiğe vuracak olursam 9/1nde bole diyor sizce???

26 yasindayim ensemdeki saclarim asiri azdı ve gucsuzdu. Birgun ensemi kazittim ( gorsellik olarak) ama cok saglam ve gur cikmaya basladi. Bunu da dus alirken farkediyorum. Sacimin sadece ense kismi elime dolu dolu geliyor. Yapi bakimindan saclarim az ve cansiz. Dusunuyorum bende komle kazitmayi cunku yakinda kel kalacagim.

Annem dökülüyor diye kazıtmıştı epey faydasını gördü. Bebiş konusunda karar sizin.

Bahsettiğiniz konuda 2 cm genişliğin bakireler için normal kabul edildiğini söylemişti bana doktor. O da dışarıdan bakılınca çizgi gibi durur malum. İlişki, doğum sonrası çizgi, delik şeklinde oluyor. Bunun normali de eşinizin cinsel organı ile doğru orantılı bence.

+18 yazınca korkunçlu sandım çekinerek okudum :)))
İlk sorunuzu cevaplayım önce; saç kazıtılınca daha gür oluyor diye biliyorum ben de, herhangi bir deneyimim yok bu konuda ama çevremde yaptıran ve saçları gürleşen tanıdıklarım mevcut bebeğiniz de henüz çok küçük bence ilerde yaptırsa mıydım demek yerine şimdi yaptırın. Şapka vs takarsınız başına hiç hiç hoşlanmayacaksanız, zaten bebeğiniz de hatırlamayacak utanacağı bir durum da yok :)

Diğer sorunuza gelirsek; internette yazan her bilgi doğru değil ne yazık ki, çoğu çöp bilgi desem yeridir. Zira her midesi ağrıyan ülser, her kolu ağrıyan kalp hastası, her başı ağrıyan kanser internetteki bilgilere göre. Anlamadığım eşinize neden ne ima ettiğini sormadığınız? Çok çok rahatsızsanız bu durumdan bir jinekoloğa da görünebilirsiniz ama bildiğim kadarıyla normal ve çoğu kadında olan bir durum.

Ben kızımın saçından kirpik kadar bile kestirmedim ince telli siyah saçları var ve şuan kürek kemiklerinin geçti en uzun teli 18 aylık uzun saçları var :))

Doğuştan çok saçlı ve uzun doğmuştu düşünmüyorum kestirmeye anca bakamazsam uzun gelirse öyle kestiririm

Gaz sorunu bı kaç kere bende de oldu

Ama tamamen genişlemesi söz konusu değil öncelikle sezaryen de onu söyleyeyim sevisme esnasında zaten orda bir yığın kas var duruma göre genişler genişlemek ten kasıt bu

Sanmayin sürekliliği var ilişki sonrası eski halini alır ..

sakin simdi kesmeyin cocuk aynalara kuser buyumus artik
Ben cok farki olacagini dusunmuyorum kesen bir yakinimizin hala tuy gibi saclar var bosa cocugu uzduler

Gec kalmissiniz daha kucukken yaptirmaniz gerekiyordu olumsuz etkileniyor cunku cocuklar ben daha erken yapmistim kazidim 4unude bebeklik saclari ara araydi bosluk var die yaptim simdi hic yok ha gürlük genetikle alakali bence

varan 1 i cevaplayım; ben çocukların saçlarının bebeklikte kısa kesilmesini tercih edenlerdenim. kendi kızımın da hep keserdim. daha sağlıklı buluyorum.
kozmik bakım günleri var, bebeklerin ilk saç kesim tarihlerinin ay takvimine göre kesilmesini öneriyor. daha sonra da gürleşme ve uzama için de ay takvimine göre kesim zamanları var. okuyun derim.

1, sac protein ile beslendiginden vucuttaki proteini almasin cocugun gucu kuvveti sacina gitmesin derler
Bu acidan bakildiginda kisa tutmak bana da mantikli geliyor
Kizimin saclarini 4 yasinda kestirdim
Oncesinde makas vurulmadi
Hep gurdu, hala da gur

2, o konuyu ben ilk burda duydum
Hic bilgim yok

Normal zamanda gaz cikiyo? Olabilir tabii, ben boyle biseyin varligindan ilk cinsel tecrubemden sonra haberdar oldum.

Bende öncesinde hiç yaşamadım ve ilk duyduğumda eşime bozulmuştum böyle bir anda yapılırmı bu diye :)
Meğer sesin kaynağı benmişim anladığımda çok utanmıştım eşimde sağolsun bir o....k,bir doktora bedeldir rahat ol demezmi :)

Back
X