Bir konu 2 soru.Kizimin saçlari ve benim+18

Ben 2hafta önce ikizleriminkini 2numaraya kestirttim ve sonra babasiyla birlikte jiletle kazidik
Suan yine 2numara haline geldiler
Annem benim ve kardeslerimin sacini küçükken böyle yapmis o kadar cok sacim döküldü ki hele hele doğumdan sonra ama yine de maşallah gayet gür saclarim bende bu yüzden bebeklerime uyguladim

Slm kizlar 2 ayrı konuda önerileeinize ihtiyacim var. Yazan herkese şimdiden çok teşekurler.

Varan 1:KK66:

14 aylik kizim var ve saçlar nı asla kesmek istemiyorum fakat eşim dahil çevremdeki herkes kes kazit güclensin .
Ilerde iki tuy saçimi olsun .
Bla bla bla psikolijik siddete maruz kaliyorum resmen özellikle annem baska sehirde bugunde mi kesmedin diye yetiyor telefonla.

Benim araştirmalarima göre bilimsel bir gercekliği yok.
Yani kesilen saçin daha gür ve daha sağlikli olmasi gibi.

Sizin tecrübeeiniz nedir bu yönde.
Ben sacin sağli uzamasini beslenme ile bağdaştiriyoeum peki ya sizce?.

Varan 2;/

Benim bekarken de zaman zaman olur du evlendikten sonra da olmaya devam etti. Hatta bazen eşimle münasebetimizde de.Ama ben hic üstunde durmadim.Taki bugun marsilastigim bir yaziya kadar.
Afedersiniz ama vajinadan gaz çikarmadan bahsediyorum.

Aranizda böyle bir sey yasayan varmı.
Okuduğum kadar.
Vajen in genışlemesinden kaynakli olabiliyormuş.
5 yillik evliyim.
Sezaryen doğum yaptim.
Ne yani genışmi ilerde dahada mi genisleyecek.
Offf hic bir fikrim bilgim yok.
Bilgisi olan paylaşabilirmi.

Genısse bunu nasil anlarım.
Bazen esimle munasebetimizden sinra esim.
Kuş ölmedi daha .
Afedersiniz yok iflah olmuyor gibi birseer soyluyor ama ben hıc üstunde durmuyordum sizce geniş oldugu içinmi bole diyor.
Bu arada çok sik demek afedersiniz ama istatiğe vuracak olursam 9/1nde bole diyor sizce???
Kazıtmayın hiçbir gerekliliği yokmuş. Hatta ismini anımsayamadım bir doktor açıklamasında kazıtmak kestirmek yada uzatmak arada hiçbir fark yok. Zaten Doğum saçları döküldüğü için o saçlar sıfırdan çıkıyor. Bırakın çocuklarınız yakışıklı büyüsün yazmıştı :)) bende 4-5 yaşına kadar saçına dokunmama kararı aldım. Sonrasında uçlarından aldırılabilir belki.
İkinci konuda hiçbir fikrim yok.

İlişki sırasında o sesten hoşlanan erkekler var :) afedersin içten içe "öttürdüm" mantığıyla :D bana göre çok itici ve komik bir ses. Tamamen o duygudan çıkıyor insan. Ama bu bağırsaktan gelen bir gaz olmadıgı için kokusu yok. Sesi de farklı. Yani nasıl olduğu belli.. :) o yüzden sorun olmaması lazım o kadar

İlişki sırasında o sesten hoşlanan erkekler var :) afedersin içten içe "öttürdüm" mantığıyla :KK70: bana göre çok itici ve komik bir ses. Tamamen o duygudan çıkıyor insan. Ama bu bağırsaktan gelen bir gaz olmadıgı için kokusu yok. Sesi de farklı. Yani nasıl olduğu belli.. :) o yüzden sorun olmaması lazım o kadar

Esim zaten hic sorun ediode bir sey soylemedi zaten oyle cok sıkta olmaz ben rahatsz oluyorum.

Merhaba konunun üzerinden baya zaman geçmiş ama benim de 2. Konuyla alakalı bir dersim var. Benim vajinadan gaz çıkışı sürekli oluyor neden olduğunu bilmiyorum doktora da gitmeye utanıyorum. Evli değilim cinsel hayatım da yok ancak özellikle özel günlerimde elimde olmayan sabah uyanınca yataktan kalkınca tutamadığım bir gaz çıkışı oluyor. Bu konuyla alakalı doktora gitmiş olan var mı? Ya da benim gibi böyle bir sorunu olan

Oğlumun saclari cok seyrekti ve azdi 2-3 kere kazittik ve hicbir faydasini gormedik suan 7 yasina girecek hala saci cok az ve seyrek.
Ben alakasi oldugunu dusunmuyorum.
Doktorada sormustum bu durumu ,bebek sacindan ne bekliyorsunuz ki dedi.3 metre saci olup cimen gibi cikacak hali yok dedi.

Slm kizlar 2 ayrı konuda önerileeinize ihtiyacim var. Yazan herkese şimdiden çok teşekurler.

Varan 1:KK66:

14 aylik kizim var ve saçlar nı asla kesmek istemiyorum fakat eşim dahil çevremdeki herkes kes kazit güclensin .
Ilerde iki tuy saçimi olsun .
Bla bla bla psikolijik siddete maruz kaliyorum resmen özellikle annem baska sehirde bugunde mi kesmedin diye yetiyor telefonla.

Benim araştirmalarima göre bilimsel bir gercekliği yok.
Yani kesilen saçin daha gür ve daha sağlikli olmasi gibi.

Sizin tecrübeeiniz nedir bu yönde.
Ben sacin sağli uzamasini beslenme ile bağdaştiriyoeum peki ya sizce?.

Varan 2;/

Benim bekarken de zaman zaman olur du evlendikten sonra da olmaya devam etti. Hatta bazen eşimle münasebetimizde de.Ama ben hic üstunde durmadim.Taki bugun marsilastigim bir yaziya kadar.
Afedersiniz ama vajinadan gaz çikarmadan bahsediyorum.

Aranizda böyle bir sey yasayan varmı.
Okuduğum kadar.
Vajen in genışlemesinden kaynakli olabiliyormuş.
5 yillik evliyim.
Sezaryen doğum yaptim.
Ne yani genışmi ilerde dahada mi genisleyecek.
Offf hic bir fikrim bilgim yok.
Bilgisi olan paylaşabilirmi.

Genısse bunu nasil anlarım.
Bazen esimle munasebetimizden sinra esim.
Kuş ölmedi daha .
Afedersiniz yok iflah olmuyor gibi birseer soyluyor ama ben hıc üstunde durmuyordum sizce geniş oldugu içinmi bole diyor.
Bu arada çok sik demek afedersiniz ama istatiğe vuracak olursam 9/1nde bole diyor sizce???

varan-2 / Genişlikle hiç bi alakası yok bence geniş olsa hava çıkışı olur herhangi bi ses çıkmaz . içeride hava sıkıştıgı için öyle durumlar oluyor.

Varan 1. Eskiler derki, uzun saç çocuğun kuvvetini alır. "Tamamen palavradır." Madem saçlarını kestirmenizi istiyorlar, sizde uçlarından az bir şey alın, böylelikle saçları dahada uzar hemde onların gönlünü almış olursunuz :KK49:
Varan2. Seks esnasında vajin genişleyip ve daraldığı için içeri daha fazla hava dolar. Cinsel ilişki bittiğinde içeri dolan hava bir sesle ortaya çıkar. Vajinal gaz diye bir şey yoktur, uzun süren her ilişkide böyle şey oluyor tamamen erkeğin tamamen çıkması ve tekrar girmesi ile oluşan havadır kadın kişi pozisyonunu değiştirirken özellikle bacaklarını tam araladığında içeride oluşan gazın dışarı çıkması ile alakalıdır. Eğer bundan da rahatsız oluyorsanız, sık pozisyon değiştirmeyin.

Back
X