Bir konu 2 soru.Kizimin saçlari ve benim+18

6 aylıkken dokulmeye başladığı vakıt kendım kestım normal makınayla. kazımadım ama .kızımdan buyuk olanla çocukların anneleri ne kullanıyosun dıye msj atarlardı.ama ben genetık dıyorum çünkü benm saçlarımda zamanında baya uzundu.çok çabukda uzuyor.kzımda aynı bana çekmiş.

Ben çoğunluğun bu gaz çıkarma durumunu normal karşılamasına şaşırdım açıkcası. Bence normal bir durum değil. Ben yerinizde olsam en azından muayene olurum ve bunu bir kadın doğum uzmanından duymak isterim.

Ilk firsatta gidicem zaten bir uzmana

varan 1 : tamamen genetik bişi istersen hep kazıt yınede genetık kımden geçtiyse ona benzeyecek... varan 2 normal bır durum endışe etme...

Utandım yazarken ama şöyle ki o sırada karnınızı içinize çekiyorsanız oluyor o olay

Hiç kesmedim saçını kızımın. 5 yaşına girecek. Maşallah bakan bir daha bakıyor saçına.

5 yaşıma dek saçlarım hiç kesilmedi ama aşırı gürdü. Sonunda dayanamadı annem ve küt kestirmişti. Tabi sonrasında gürlüğe devam.. 29 yaşındayım, kuaföre ne zaman gitsem insanlar illallah ediyor, taraması ayrı dert, kurutması ayrı dert :D

Ben çoğunluğun bu gaz çıkarma durumunu normal karşılamasına şaşırdım açıkcası. Bence normal bir durum değil. Ben yerinizde olsam en azından muayene olurum ve bunu bir kadın doğum uzmanından duymak isterim.
Doktor bile normal diyosa:)))

Saç meselesinin bilimsel bir gerekçesi yok. Benimde kızımın seyrek saçları kazitmanin bir faydası olduğunu dusunmuyorum. Benimde seyrek çünkü bana çekmiş. Diğer konuda bir fikrim yok

Varan 1 kazımaya gerek yok ama güçlenir Saçı ilerde kestirin bence

Varan 2 eşinize sorun

Kazıtırsanız güçlenir. Örneğin jilet ile vücudunuzdaki tüyler aldığınızda hem kalınlaşır hem çoğalır.

Diğer soru hakkında da sevgilime danıştım. Kocan kendi organı hakkında daha işlev görüyor demek istiyormuş. Kendi kendini motive ediyor demek ki :halay:

Son düzenleme:
Kesilen kazıtılan büyük kıllar tekrar çıkar. Ben şu an bile kazıtmak istiyorum biraz toparlasın diye. Bir de bana daha derli toplu çıkıyor gibi geliyor. Biri uzun biri kısa olmasındansa hep birlikte uzasınlar daha hoş

Oğlum 7 yaşinda ve uzun saçlı bugüne kadar hiç kazitmadik maşallah acayip gür yani kazımaya gerek yok

Varan 1- benmde kızım senin kızla yaşıt asla kazıtmayı düşünmüyorum genetik o iş gürse gürdür zaten kazıtınca daha koyu ve kılk kökü kısa oldugu için sert geliyor oyuzden gürlesmiş etkisi yaratıyor oyuzden nasılsa oyle devam eder kazıtsanda fayda saglamaz..
Varan 2- ilişki esnasında oluyorsa poszisyonla alakalıdır içine hava kacıyordur sürekli oluyorsa normaldede bir doktora görünün

Benim oğlumun saçları çok seyrekti, ara ara kellik de vardı. Her neyse 1 ayda 4 kez jiletle kazittim. O kadar gurlesti ki, şimdi saçı uzasa hemen kestirip toplattiriyorum. Bence çok işe yarıyor.

İkinci oğluma yapmamistim onun saçı normal gurlukte.

O değilde varan 2 de bahsettiğin mevzuda eşinin tabirleri çok iyici geldi bana. Ne biliyim belki böyle konuların konuşulmasından,dillendirilmesinden rahatsızım. Bana olmuşnolsa rencide olmuş hissederdim kendimi. Söyledikleri tatmin olmuyormuş,zevk almıyormuşu çağırıştırırdı bana

Varan 1: Annem, abimin ve benm saçımı kendi kazımıştı çocukken ve ikimizin saçıda seyrek güçsüz ve ince telli. Ablamınkini kazımamış onun saçları gür ve kalın telli. Bence kazıtmamalısın yanlış teknikle yada kör bi jiletle falan saç küsebilir yada saçın yapısı bozulabilir ( benm saçlarımın ince telli olmasınn sebebıni çocukken kazıtılmasına veriyorum)

Benim ve kardesimin saclarim hic kazinmamis
Benim saclarim ne az ne cok .Kardesiminkiler ise cok sıki duzlestirmeye sekil verye useniyor.Kazimakla alakasi yok
2.soru ise iliski pozisyonuna gore olabiliyor.

Back
X