Bir konu daha..

Sinir olmam. Bana ne, istediği şekilde oturur. Valla ben babamın da abimin yanında da istediğim şekilde oturuyorum kendi üslubumca. Kimse de beni uyarmadı. Uyarmaya çalışan olursa da ağzının payını alır. Böyle ağzım dolu dolu sanane ulaaaan derim görür gününü. Düşün bir bak, ne güzel

O kuzen sizden önce de vardı, tövbe Yarabbim yani bir şey peşinde olsa daha önce de yapardı diymi? Ayrıca o sıfır üzerine yapışan tayt dediğiniz normal bir tayt zaten tayt dediğin üzerine yapışır, çok kişi de giyiyor şimdi. Sırf eşinizi tahrik etmrk için özel yapım bir giysi değil yani.
Ne alakası var oturuşu ayıp

Ne alakası var oturuşu ayıp

Siz üstüne basa basa sıfır tayt sıfır tayt diyip durmuşsunuz da ondan dedim, demek ki bir alaka kurmuşsunuz. Oturuşuna eşiniz alışıktır, kaç senelik kuzeni sonuçta, bence siz de takmayın, bu kadar da kıskanç olmayın. Birlikte denize falan girseniz maazallah kızın rezilini çıkarırsınız her halde.

B Baharyagmuru35

Kapanan konunda kk üyelerini elestriyorsun ama yeni konu acmaktanda geri kalmiyorsun

Konuya dönersek ben böyle eslerini ,kuzeninden,kardesinden kiskanan insanlarin icinde fesatlik oldugunu dusunuyorum
Oturuş tarzını anlatan foto vardı bakarsanız anlarsınz eşimi uyardım o da haklısın çok ayıptı cdden dedi

Sen çok yaşamazsın ben deyim. Bu kadar en ufak seyleri buraya konu açacak kadar sıkıntı yapıyorsan 45 de dalan tansiyon yada kalpten gelir. Bu kadar hayati zorlaştırmak özel bir çaba valla bak :) hayır sorun kuzende olduğunu sanmıyorum çünkü burda yorum yapanlara da konuşma tarzın anormal.

B Baharyagmuru35

Kapanan konunda kk üyelerini elestriyorsun ama yeni konu acmaktanda geri kalmiyorsun

Konuya dönersek ben böyle eslerini ,kuzeninden,kardesinden kiskanan insanlarin icinde fesatlik oldugunu dusunuyorum
Ben özgüvensiz olduklarını düşünüyorum.

Oturuş tarzı çok ayıptı
neye göre ayıp kime göre ayıp??
Demek ki o kendince oturma şekliyle ayıplanacak bir eylemde bulunmadığını düşünüyor, ki bence de öyle... Ha mini etek ve jartiyerle doğum yapar pozisyonda oturuyorsa o zaman tahrik etme amacı güttüğünü düşünürüm ama bu şekilde bana göre normal

neye göre ayıp kime göre ayıp??
Demek ki o kendince oturma şekliyle ayıplanacak bir eylemde bulunmadığını düşünüyor, ki bence de öyle... Ha mini etek ve jartiyerle doğum yapar pozisyonda oturuyorsa o zaman tahrik etme amacı güttüğünü düşünürüm ama bu şekilde bana göre normal
Kendisi pardon dedi bn girince içeri utanıp gtti

Bugün gelen misafirlerden biri bu kuzen sanırım..

O şekilde oturuş zaten saçma. Eşimin kuzeni olmasına gerek yok, kim olsa rahatsız olurum, saygısızca bulurum. Ama kıskanmam.. Densizlik tamamen, kıskanacak ne var

Back
X