Bir konu iki sorun

hemmam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
2.451
827
123
Kızlar bu başlık altında 2 sorum olcak vakit ayırıp fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Varan 1

Ben bi il yerinde çalışıyorum eşim nöbetteyken taksitle gidiyorum eve ve iş arkadaşlarımda geliyor fakat son zamanlarda bunu görevim iş gibi atfetmeye çalışıyorlar.
Sanki mecburmuşum hissi veriyorlar.
Kaç kere yolu uzatıyorum sizin için dedim yolumun üstü değil bir kere götürdüm alıştınız diyorum şakayla karışık gülüp geçiyoruz ama ertesi gün yine beni mecbur bırakıyorlar. Tutumları beni rahatsız, eden.
Bencil mi davranıyorum haklımıtım ne yapmalıyım

Varan 2

Benşm eşimin ailesiyle aram hiç yok yalan dolan iftira ne ararsanız attılar bana eşim bu duruma üzülüyor. Biz merkezde onlar ilçede kalıyor büyüklük bende kalsın deyip en azından kanımı arasam mı diye düşünüyorum buzları eritmek için görümceler imi değil ama kaybım la elinle arayı düzeltmek istiyorum ilk adımı atsam mı karar veremedim

Kızlar bu başlık altında 2 sorum olcak vakit ayırıp fikrinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Varan 1

Ben bi il yerinde çalışıyorum eşim nöbetteyken taksitle gidiyorum eve ve iş arkadaşlarımda geliyor fakat son zamanlarda bunu görevim iş gibi atfetmeye çalışıyorlar.
Kaç kere yolu uzatıyorum sizin için dedim yolumun üstü değil bir kere götürdüm alıştınız diyorum şakayla karışık gülüp geçiyoruz ama ertesi gün yine beni mecbur bırakıyorlar. Tutumları beni rahatsız, eden.

Varan 2

Benşm eşimin ailesiyle aram hiç yok yalan dolan iftira ne ararsanız attılar bana eşim bu duruma üzülüyor. Biz merkezde onlar ilçede kalıyor büyüklük bende kalsın deyip en azından kanımı arasam mı diye düşünüyorum buzları eritmek için görümceler imi değil ama kaybım la elinle arayı düzeltmek istiyorum ilk adımı atsam mı karar veremedim
Taksi çağırırken iki taksi çağır, "canım ben bununla gidiyorum sizin taksi diğeri" de.

Eşinin görüşmeniz yönünde bir baskısı yoksa dertsiz başına dert alma, mesafeye devam et.

Varan 1

Varan 2

Arkadaslariniza hayır demeyi öğrenin, menfaati için küseceklerse bay bay diyin..

Eşinizin ailesi iftira attıysa aramayın yine yaparlar. Başka bişey olsa derdim ara ama maalesef hadlerini aşmışlar. Eşinizi yollayın gitsin ailesine ama siz mesafe koyun bence

Taksi çağırırken iki taksi çağır, "canım ben bununla gidiyorum sizin taksi diğeri" de.

Eşinin görüşmeniz yönünde bir baskısı yoksa dertsiz başına dert alma, mesafeye devam et.
Yo eşimin görüşmem yönünde bi baskısı yok ama illaki gidip gelsek nçmutlu olur oda

Varan 1

Varan 2

Taksi çağırıyorsunuz , iş arkadaşlarınızla birlikte biniyorsunuz ama ücreti hep sadece siz mi ödüyorsunuz? Böyle ise olmaz tabi, onlar da ne yüzsüzmüş.

Evet hep ben ödüyorum onlar yarı yolda iniyor
resmen terbıyesızlık baska hıc bırsey degıl
bır arkadas daha yazmıs ıkı taksı cagırın sız kendınız bı taksıye bınıp gıdın anlarlar

Evet hep ben ödüyorum onlar yarı yolda iniyor
Yok artık. Sizden önce nasil gidiyorlardi evlerine? Eşim almaya gelecek deyin onlar gittikten sonra çağırın taksiyi elin enayisi siz misiniz? Ya da madem yol uzatıyorsunuz aradaki farkı isteyin bir zahmet. İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü kara. Onlar nasıl yüzsüz yüzsüz 5 kuruş vermeden biniyorlar siz de pişkin pişkin söyleyin bedava yolculuk bitti arkadaşlar pamuk eller cebe deyin

O arkadaşlarınızla bir an önce aranıza kocaman bir set çekmeniz gerek. Alemin akıllısı onlar da safı sizmişsiniz gibi buna nasıl göz yumuyorsunuz? Bu 1, ikincisi de eğer size kötülük yapanlardan değilse kaynınız ve eşi ilk adımı atabilirsiniz ne olacak ki? Baktınız onlar da tozutuyor onlara da mesafe koyarsınız olur biter, istiyorsanız deneyin bir şey kaybetmezsiniz.

Isteyenin bi yuzu kara vermeyenin iki yuzu kara demisler.
Taksi ucretini isteyin. Veya onlar yari yolda iniyorsa siz isiniz oldugunu soyleyip ceyrek yolda inin. Ordan baska taksiye binin. Kendileri odesinler de anlasinlar birinin yari yolda elini kolunu sallaya sallaya inmesinin nasil oldugunu hahaha

Back
X