Bir konu iki sorun

1) arkadaşlarim dediginiz kisiler eğer iyi niyetli olsalar parayı bölüşelim hicbirimize yüklenilmemiş olur derlerdi.
2) es ailesi ile tekrar görüşmek sanırim önceki davranislarının affedilir olup olmamasina göre değişirdi. evet eşimdd mutlu olsun isterim ama önce kendi huzurum

Hazır taksiye binip ücret ödemeden inen o terbiyesiz insanlarla arkadaş olmazsanız ne kaybedersiniz?
Gerçekten şaşırdım. Soru mu bu şimdi? Bir kere hayır deyin bitsin gitsin, bu saçmalığı neden çekiyorsunuz alemin enayisi siz misiniz afedersiniz lütfen.

İkinci sorun.
Size attıkları iftira, yaptıkları.. Boyutları nasıl şeyler bilemem. Ama ciddi şeylerse görüşmemeye devam ederdim ben olsam. Pek affedici bir insan değilim sanırım.
İçinizden geleni yapın.

Bir de çok fazla kelime hatası yapmışsınız, söylemeden geçemedim. Düzenlerseniz göz tırmalamaz.

Ben bugün başka yere gidiyorum deyin. Bir hafta boyunca aynı şeyi tekrarlayın. Ertesi hafta basinda yine aynı şeye yeltenirlerse yine aynısını söyleyin. Heralde kurcalamazlar ve anlarlar. Yok yine ısrar ederlerse durağı arayın ve iki taksi çağırın.

İçinizden gelmiyorsa kimseye adım atmayın. Onlar haksız ise adımı da onlar atsınlar. Senin kocansa onlarin da oğlu.

Aynı saate çıkıyoruz mesai mi aynı saate bitiyor

10 dk geç çıkın oyalanın.
bu akşam eve gitmiyorum siz başınızın çaresine bakın deyin
hatta ben olsam anlasınlar diye taksiye hep beraber binecekken onlar bindiği anda bir şey unutmuşum siz gidin ben başka taksi çağırırım kendime deyip kapılarını kapatırdım.

Yıllar önce bir şirkette çalışırken arkadaş olmuştum bir çalışanla kız sigara içerdi ama paket almazdı benden bir tane bir tane derken bütün gün beraber paketi bitirirdik 😂 üç ay falan devam etti bu durum bir gün yine molaya çıktık sigarasını içti benden lovobaya gittim bir kızla konuşuyor bu ay altın aldım maaşıma diye diye kızda buna diyor sigara niye almıyorsun başkalarından istiyorsun. kızda döndü dedi ben enayimiyim sigaraya para verecek bulursam içerim bulamazsam içmem 😣 o gün anladım oradaki enayi sıfatı bana cuk oturuyor.. yüzsüz birde duyduğumu anladığı halde hala sigara istedi bende hep molalarimi değiştirdim bir daha onla molaya çıkmadım .. arkadaşlarınizda bu tip gibi. mazeret uydurun başka yere gidicem deyin onlardan sonra çıkın bir süre sonra anlarlar..

Bayramdan bayrama görüşün işte, ne gerek var şimdi yakınlaşmaya. Ne kadar yakınlaşırsanız kötülük çıkma ihtimali o kadar artıyor. Eşiniz içten içe üzülüyor ama size göstermiyorsa bir gün patlama ihtimaline karşı ayda 1 falan görüşebilirsiniz. Bir ay siz gidersiniz, ertesi ay onları çağırırsınız. Zaten bayram geliyor sonra:)

Back
X