Bu yazacaklarima cogunuz kizacaksiniz belki.. Ama ben KP' in istegini yerine getirirdim.. Adam güzel güzel konusmus, kizimizin kalbini kirmadan.. Ne var, bu insanin gönlünü yapsan.. Hem esinde seni zorla carsafa bürüme gibi bir derdi yok gibi.. Senede bir KP, yanina geliyor.. O elbiseyi de kocanla basbasa yemege giderken giyersin olur biter.. Büyüklere saygi, kücüklere sevgi.. Ben böyle yetistim.. Esin Mert bir insansa, kayinpederinin lafini dinlemekten ziyade, kendisine olan sevgini ve sayginin göstergesi oldugunu bilecektir.. Ben denize gidince bikinimi giyiyorum, köye gidince de salvarimi.. Bir yerimden hicbirseyde eksilmiyor.. Ne kendimden kaybim oluyor ne özgürlügümden.. Sen yarin KP' nin istedigi gibi giyinmis olsan o Adam bunu seni birdaha görene kadar unutmayacak ve güzel kizim beni kirmadiyla gecirecek bir yili.. Bilmem bana cok degerli gibi geliyor.. Eger esinle sorun yasarsan ilerde (Allah korusun) ailenden kimin sözü en cok gecer? bence KP.. Bizde öyle KP' nin kalbini kirmam.. Ama oda Baba tot kondurtmaz..

nazim gecer..