Saç Rengi ve Saç Boyama Bir Kuaför Faciası Daha Düğünüme 3 Ay Kala!

yanmış saçı kardeşime açtırayım diyorsun ya canım ne diyim ki ben sana :) bence 2 ay hiçbir şekilde boyatma. saçı toparlıcam diye bulduğun her formülü de uygulama. 2 kür seç kendine haftada 2 gün onları uygula, bence.

o sinamekili kür gerçekten çok iyi denemediysen tavsiye ederim. aynı gün içersinde 2 kez açılıp bir kez boyanan saçlarımı toparladıysa seninkileri de düzeltir.

arkadasim bnm onerimi dinersen eminimki iki ayda toparlanirsin. ama sen cok telasli hareket ediyorsun, tekrar boyucam falan sen bi dinle bizi :) sana onerdigim urunler asiri yipranmalarda etkisi kanitlanmis urunler ve bakimlar, ama pek ilginii cekmedi galiba :( altta tekrar veriyorum, denemen senin tercihin tabiki zorlayamam.

cnm cok uzuldum durumuna, ben dugunden once riske girmek istememistim , sacima nerdeyse fon bile cekmiyodum zarar gormesin diye. bi kac ay once saclarimi bakira boyadim akti ve turunculuklari kaldi. kullu renkler o turunculugu kapiyormus denemeyi dusunuyorum. birde silver sampuanlar var tatlim, sacini bu sampuanla yikayinca sacta hafif kulluluk birakiyor ve sactaki cirtlakligi ve turuncululugu aliyor, hos bi parlaklik veriyor.ayrica sana ciddetle protek amnio kertin sac maskesini oneriyorum, senin ihtiyacin olan sey (bakim icin ) bence bu. yaninda da sinamekili kuru uygula ayda toparlarsin. bence boyayi son bi ayda dusun, yipratma daha fazla. bak ben sinamekeli karisima ayrica icinde sarimsak beklettigim zetinyagi da ekliyorum. sunu da soleyeyim sana, isitilmis zeytin yagini sac uclarina, yanik olan yerlere surersen kiriklarina cok faydasi var. bir de jojoba yagi sac kiriklarina birebir.

bu sure icinde bitoin hapi icerek te saclarini icten destekleyebilirsin. medobiohtin eczanelerde icinde 60 tane var, 2 ay yeter sana 30 tl gibi bisey fiyati. bunlarin hepsini uygularsan ve iki ay sonra saclarini boyarsan daha iyi olur tatlim. yoksa cok daha uzucu sonuclar dogabilir:(

Önerileriniz için çok teşekkürler arkadaşlar sağolun...
Bugün gittim kuaföre önce başlarından savmak istediler usta gelsin falan hesabı yaptılar sonra ustanın işi çıkmış gelmicek dediler olsun ben gelene kadar beklerim dedim numarasını da vermediler bende bi türlü bi arkadaştan doğru buldum ve bir bir anlattım memnun olmadıgımı oda her türlü desteği sağlıyacağının sözünü verdi gel saçını silelim desem şimdi daha çok yanacak dedi öyle de olur zaten kupkuru saçlarım bi bakıma sok,yıka boya kendini atsın biraz sonrasında boya ve bakımını üstleniyorum dedi en kötü ihtimal koyu kahve tonlarına boyar renk farkını ortadan kaldırmış oluruz gelinlik üzerinde de fena durmuyo koyu saç uzunluğuna hiç dokundurmadım dokunmıcam da asla bakım yağı aldım kil özlü falan bol bol kuru yerlere sürüp kurutma makinasıyla hafif ısı verip emdiriyorum inş. düzelir düzeliceğini biliyorum ama önceden tam 1 senemi almıştı :( :/

arkadasim bnm onerimi dinersen eminimki iki ayda toparlanirsin. ama sen cok telasli hareket ediyorsun, tekrar boyucam falan sen bi dinle bizi :) sana onerdigim urunler asiri yipranmalarda etkisi kanitlanmis urunler ve bakimlar, ama pek ilginii cekmedi galiba :( altta tekrar veriyorum, denemen senin tercihin tabiki zorlayamam.

canım okudum ve dikkatimi çekti tabiki,çekmez olurmu hepinizinkinide pür dikkat okudum protek marka sıvı keratin şok onarıcı etkili spreyi var canım azıcık bişey kalmış içinde azönce duştan çıktım ıslak saça uygulayın diyo hemen uyguladım yanan yerlere,daha öncede uyguladığım sinemaki var bide ona başlıcam bu hafta ama önce 2 hafta bi nem banyosu nemlendirme amaçlı bişeyler aldım o şekilde başlıcam haklısınız aşırı heyecan yaptım çünkü hiç tek renk boyada saç yanığı bilmezdim oldu :( hemen boyamıyorum en az 1-1,5 ay falan bu şekilde bakıma sokucam saçlarımı ondan sonrası için zaten sözünü aldım ben sözünü aldım ama bitkisel boya kullanmıyo ve aynı boyayla boyucakmış belkide gitmem giden para olsun napıyım derim bitkisel boya kullanan bi yere boyatır düzelttiririm napıyım

Kil özlü bi saç bakım yağı aldım içine birazda evde olan badem yağımı falanda attım uyguladımhemen saçım emdi yağı ısıtılmış zeytin yağı ve jojoba yağıda gerçekten iyi oluyor gerçekten önceden de hep yaptıgım uyguladıgım şeyler okadar yorulmuştum ki saçımla uğraşmaktan maraton tekrar basladı hadi bakalım inş. düzelecek :34:

Son düzenleme:
yanmış saçı kardeşime açtırayım diyorsun ya canım ne diyim ki ben sana :) bence 2 ay hiçbir şekilde boyatma. saçı toparlıcam diye bulduğun her formülü de uygulama. 2 kür seç kendine haftada 2 gün onları uygula, bence.

o sinamekili kür gerçekten çok iyi denemediysen tavsiye ederim. aynı gün içersinde 2 kez açılıp bir kez boyanan saçlarımı toparladıysa seninkileri de düzeltir.

dün akşam 8 de bitti saçımın işi 6 da gitmiştim kuaföre de zaten bundan snra gidersem gündüz gözüyle gidicem.Eve geldim şoklardayım 1-2 saat kendime gelemedim buraya yazarken öyle üzgün öyle çaresizdim ki neler yapacağımı yazdım işte imdat çıkışı arıyodum resmen :S haklısın hemen boyanırsa dahada çıkılmaz hal alırdı saçım ki ben bunu bile bile yapmayı düşünüyodum napıyım offff 1,5 ay dinlenmede saçım gerçi 1 senedir dinlenmedeydi de son 2-3 aydır hiç bakım bile yapmıyodum ayda 1 yağ bakımı kuruluğu gitsin diye o bile yetiyodu yanii şampuan maske krem kullanıyodum sadece

bir arkadaş ta yazmış glissin siyah serisini..bende kullanıyorum memnunum..saç kremini saçımda 20 dk tutuyorum yumuşak yapıyor,tararken filan..ama kuru görüntüsüne bişey yapamıyor..yumuşaklık sağlıyor sadece..
düğününe bir ay kala evde kendin boyarsın saçını 1-2 ay bakımlarla destekle..
loreal casting serisiyle boyarsan saçını o da çok yumuşak yapıyor,hem içinde amonyak ta yok

Son düzenleme:
bi kaç gündür yaptığım yağlı bakımlar o büzüşük görüntüyü biraz hafifletti ama kupkuru saçlar bi süre benimle olacak belliki :( olsuın napalım kökünden gitmedi ya diyip kendimi teselli ediyorum gliss kullanıyorum şampuan olarak hafif yumuşak yapısı nemlendirme özelliği çok fazla bi kaç güne kadarda sinemakiye başlarım

benim de saçlarım çok kururdur ben de bu nedenle saçlarım nemliyken vazelini ıslam avucumda dağıtıp kuru yerlerine yani uçlarına azar azar sürüyürom. bir de saçı içten beselemk de cok önemli. biotin saç ve tırnağın yağı taşı nerdeyse, öyle diolar. onu da kullan derim ben.. bi de gliserinli su karısımını kullanıyorum. bu karısım nemi hapsediyormuş saça. sanki iyi de gelio.
saçlarımı çok kuru ya da cok ıslakken taramamaya çalışıyorum ayrıca.. her taramadan önce özellikle uçlarına gliserinli karışımı hafif sıkıp öyle tarıyorum.. ben de cok özeniyorum ya söyle pırıl pırıl saçlara. ama benim en büyük hatam rengi akıtmakla oldu.. kesinlikle yaptırmayın böyle bir şey..

benim lisedeyken öyle pırıl pırıl öyle ipek gibi saçlarım vardıki sınıfta öherkes özenirdi çok beğenirlerdi düzleştiricide yapardım boyamasam bile düzleştirici bile bi şey yapmadı saçıma benim boyada yapmadı ne zamanki renk farkı oldu saçımı açtırmak zorunda kaldım ozaman o güzel saçlarımdan eser kalamdı kalmadığı gibi kuruluk başıma bela oldu kaç senedir uçlarını ben keserim o kurur ben keserim o kurur kaç senedir doğru düzgün ne saçımı düzleştiriyorum ne maşa yapıyorum bakım üzerine bakım paçoz gibi gezmek zorunda kalıyorum düzleştirsemde kazık gibi mat görüntüsü beni deli ediyo ilk 1 saat iyi ondan sonrası birbirinize girmiş mahfolmuş saçlar bitkisel açıcıcar var saç tonunu 5 tona kadar açabiliyormuş hemde bitkiselle açtırırm açtırırsam oryal asla elimim sürmeyeceğim şeyler arasında malesef bide kuaförler onu öyle bi kullanıyoki basıyolar içine 40 volumu bide paket aliminyum folyoyla saç içinde 15 dk da açılıyo tabi işleri hızlı görülüyo paketlemeden saça masaj yapa yapa havalandıra havalandıra yapsalar o saça okadar zarar vermemiş olacaklar ama bnm için geçti yanii tek renk boyadan bile korkuyorum artık kuaföre gitmeye

benımde saclarıım cok yıprandı cok kuru ve sankı 3 senedır uzamıyor gıbı gelıo bana anlamayıorum duzlestırcı ve masa kullanmaktan sanırım yıprandı onerısı olan varmı

benımde saclarıım cok yıprandı cok kuru ve sankı 3 senedır uzamıyor gıbı gelıo bana anlamayıorum duzlestırcı ve masa kullanmaktan sanırım yıprandı onerısı olan varmı

Canım bakım yağları en iyisi bide mutlaka iyi bi saç maskesi ve kremi edin kendine duştan önce mutlaka yağlı bakımlar yapın tam anlamıyla düzeltmese de işe yaramıyo da değil :)

düz boyada acıcı islemi olmadan nasıl yakmayı beceriyolar anlamıyorum..demekki ne kadar kalitesiz malzeme uyguluyolar ki sacı bu hale getirebiliyolar.benim de roflemde ucların yanmasına alıskınım zaten onu onemsemiyorum da sacımın percemini yaktı kuafor,sacım paketliyken fon tuttugu icin oldu:47: iyi ve dedigimi anlayan,fiyatları da astronomik olmayan bir kuafor bulsam birdaha asla bırakmam.ben de dertliyim :14:

Bu beceriksiz ve cahil adamlar hangi cesaretle bu işi yapmayı sürdürebiliyor? Sanırım bizler çok pasifiz. :5:
Bu kadar facianın üzerine halâ gazetelerin 3. sayfalarında bir haber çıkmaması şaşırtıcı.. Çantayı alıp kafalarına indirmek lazım. :22:

Biz bile şurada iki satır araştırma yapıyoz iyi kötü bişeyler öğreniyoz, bunların güya mesleği ama hiçbir şey bilmiyorlar. Umurlarında da değil. En kötüsü de bu, sorumluluk almıyorlar. Çokbilmişler, benim saçımı yakan maymun da "havropa"larda kurs gördüm deyi övünüyordu, saç yakmayı mı öğretiyorlar avrupada bunlara? Pöff!.. :20:

Lafım işini iyi yapan meslek ahlakına sahip 3-5 kuaföre değil tabii.. Gerçi kendileriyle hiç karşılaşmadım, sadece bir şehir efsanesi gibiler benim için. :9::9::9:

Not: konu eskiymiş nasıl ilk sayfaya taşındı ki? Ben tarihe bakmadım yeni sandım yahu.. :)))

Son düzenleme:
Back
X