cnm cok uzuldum durumuna, ben dugunden once riske girmek istememistim , sacima nerdeyse fon bile cekmiyodum zarar gormesin diye. bi kac ay once saclarimi bakira boyadim akti ve turunculuklari kaldi. kullu renkler o turunculugu kapiyormus denemeyi dusunuyorum. birde silver sampuanlar var tatlim, sacini bu sampuanla yikayinca sacta hafif kulluluk birakiyor ve sactaki cirtlakligi ve turuncululugu aliyor, hos bi parlaklik veriyor.ayrica sana ciddetle protek amnio kertin sac maskesini oneriyorum, senin ihtiyacin olan sey (bakim icin ) bence bu. yaninda da sinamekili kuru uygula ayda toparlarsin. bence boyayi son bi ayda dusun, yipratma daha fazla. bak ben sinamekeli karisima ayrica icinde sarimsak beklettigim zetinyagi da ekliyorum. sunu da soleyeyim sana, isitilmis zeytin yagini sac uclarina, yanik olan yerlere surersen kiriklarina cok faydasi var. bir de jojoba yagi sac kiriklarina birebir.
bu sure icinde bitoin hapi icerek te saclarini icten destekleyebilirsin. medobiohtin eczanelerde icinde 60 tane var, 2 ay yeter sana 30 tl gibi bisey fiyati. bunlarin hepsini uygularsan ve iki ay sonra saclarini boyarsan daha iyi olur tatlim. yoksa cok daha uzucu sonuclar dogabilir