- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
- 168
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
-
Bende soylemesi yonunde dusunuyorum. Ama kafam karisti benimde yani kac ay gecmis ustunden dur bakim bi hesapliyim dort bes ay olmus galiba ondan sonra da cocugun bi olayini gormemis galiba gorse anlatirdi bu gazla diye dusunmekteyim. Ya insan bakinca imreniyo onlara biliyo musun bildigin aski yasiyolar herkes evlenicekler gozuyle bakiyo onlar da istiyo bunu bunun icin cabaliyolar amma gel gor ki iclerinde ne alevler yanmis sonmus. Basta yapmasi gerekeni simdi yapmasi da bi o kadar sacma geliyo bana aslinda niye sustun be kizim bu zamana kadar sen diye bagirasim geliyo. Tavsiye vermekte zorlaniyorum simdi onlari gordugum icin. Yav sen beni bu ise niye bulastirdin diyesim geliyo vallaCanim kiz bildigin aldatiliyor. Gitsin pat pat soylesin ayrilsin. Onurunu ezdirmeye ne gerek var
Bana kalirsa da aldatilmis yani otesi yokSevgi böyle maalesef, insanı kör eder, hoş görse bile inanmak istemez. Ona yakıştıramadığından ya da kaybetmek istəmədiğinden. Arkadaşınız ayrılmalı düpedüz aldatılıyor
Bende basta saka sandim anlattiklarini cunku hic hic beklemezdim boyle bisey herkes cok imrenirdi onlara yani beni mi kekliyo anlamadim ben tavsiye verme konusunda da hic iyi degilimdir zaten takma.kafana vs gibi klasik seyler soyllemeyi de sevmem hic bende zor bi durumdayim suanHerhalde bu konu bir şaka. Apaçık aldatilan bir kadin nasil anlamamazliga vurur ki?
Evet hic hos degil dusununce bende kotu oldum hayalimde canlandirmaya calistim konusmalari falan gercekten oyle bi cocuk degildi ama zaten baaimiza ne gelirse yok o yapmaz dediklerimizden geliyoGayet açık bir şekilde adam kaç kişiyle flört ediyor. Malesef arkadaşın aldatılıyor. Her gün resim at demeler, samimi konuşmalar filan hiç hoş şeyler değil. Arkadaşın kendine yazık etmesin lütfen
Aynen foto makinesi degiliz ama biz de cok cektik be kardeşimAy çok doğru dedin, hep o yapmaz demekten şaşıp kalıyoruz. En iyisi güveneceksin ama aklının bir köşesinde de hep bir soru işareti olacak
Basta olmus sadece sonrasinda bi ayrilik yasamislardi baristikalrinda hersey iyiydi suan oyle bi vukuatinin oldugunu sanmiyorum olsa bahsederdi o gazla cunkuSadece iliskinin basinda mi olmus baskalariyla flort durumlari yoksa hala suruyor mu ? Tam o kismi anlayadim. Bastan tepkisini koymadiysa adamin boyle davranmasina sasmamak gerekir.
Daha oyle mesajlar hic yakalamamis kiz bide etraflarindaki herkes biliyo zaten onlari aileler falanda. Bende bilmiyorum napsa aradan bu kadar zaman gecmis cocuk daha bisey yapmamis duryp dururken konuyu acmaya gerek var mi soylesinde icinde kalmasin mi yoksa nasil olsa affetmis yani boyle devam mi etsin valla daral geldi dusunmektenBasta olmus bu olaylar.
Ama sonrasinda hic yapmadigina nasil bu kadr emin arkadasin?
Simdi ayrilsin direk iletisimi kessin arkadasiniz desem, kizimiz biraz fazl iyi niyetli.
Kendi gozleriyle gormesi lazimki bisyleri anlasin durumu.
Bence biyerden sahte hesapla, whatsapmi olur facemi olur.
Bi konusma baslatin.
Oltaya dusurun oglani, ki bence hemen dakka basi belli olucak bu herifin ne mal oldugu.
Daha oyle mesajlar hic yakalamamis kiz bide etraflarindaki herkes biliyo zaten onlari aileler falanda. Bende bilmiyorum napsa aradan bu kadar zaman gecmis cocuk daha bisey yapmamis duryp dururken konuyu acmaya gerek var mi soylesinde icinde kalmasin mi yoksa nasil olsa affetmis yani boyle devam mi etsin valla daral geldi dusunmekten
Haklisiniz bunu kssinlikle soyliycem tesekkurler :)Hic bisey soylemesin.
Direk deneyin adami.
sahte bi hesap acin.
En temiz is. simdi konuyu acicak adamda he yaptim halada yapiyorummu diyecek? yok.
Bide ustune ustluk kiza kizicak kavga cikicak, uf bas agrisi.
Sahte hesap diyorum ustune basarak.
Oltaya gelirse ne mutlu: Allah korumus arkadasinizi.
Oltaya gelmezse, yine ne mutlu: arkadasiniz supeleri bi kenara atip mutlu mesut yasar sevdigiyle.
O konuda biraz daha dusunmem lazim bende isterim soylemesini de bu bildikleriyle yasayip icini kemircegine cocuk da bilsin ama iste aradan onca zaman gecmis olmasi insanin kafasni karistiriyo ne gerek var desmeye diye. Tesekkurlrr valla sizde olmasaniz :)Gitsin, söylesin, noktaya koyup gelsin.
Kaybetmemek için bazı şeyler görmezden gelinebilir tabi işin içinde üçüncü bir kişi olmadığı sürece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?