Bir küçük gözlükçü meselesi...

En iyisı ocak veya subat gıbı almak :)
Bir gözlük kolay kolay gözlükçülere 500den verilmiyor hatta söylesem gürlersiniz bıle :)
İnternetten deneyip alamassın , yakışmassa ne olucak ?

Ya çok güzel gözlük de olsa insanın yüzünde duruşu ancak takınca belli oluyor ya.
çok klasik bir modelse belki internetten de alınır da, bilemedim, ben çok sık almadığım için deneyip alma taraftarı olurum her zaman, bu uğurda baya fark ödemişliğim çoktur, ama nabayım üç kuruş fazla olsun kırmızı olsun

Internette vergi kira olayi olmadihi daha uygun fiyatli oluyor.

Hangi marka ?? Ben gözlükçüden aldığım gözlüğün fiyatına baktım nette de aynı en fazla 50 tl filan dı fiyat farkı ... 500 tl dediği gözlüğe nette 100 -150 diyorsa ya sizin gözlükçü çok uyanık ya da netten baktığın çakma

Son Durum:
Hem gözlükçü abiye ayıp olmasın hem de daha uyguna alabilmiş olayım diye gözlüklerden birini internetten sipariş ettim. Bir gözlüğü ise gözlükçüden satın aldım.

Yorum yapan herkese teşekkür ederim.

Benimde internette gördüğüm bir çok ürün dışardakilerden uygun ama internetten almayı tercih etmiyorum yinede umduğun gibi gelmeyebiliyor bir de her şeyi internetten alırsak esnafımız ne kazanacak? Siz bilirsiniz yinede almak istemiyorsanız açıkça vazgeçtiğinizi söyleyin ama ayıp olur almışşsınız bir kere.

Öyle düşünme tom ford gözlük aldım 1250 lira tüm optiklerdeki fiyati bu ama ben internetten orijinali malum bilenen bir siteden 300 liraya aldım model kodu hersey aynı. Adam dan alırsanız kaziklanmazssiniz ama ben almayın derim küçük esnafa güvenim sıfır tvde de çıktı orijinal olmuyormus bazıları. Adanada biri optik ten suphelenip baktırmis orijinal olmadığını görmüş mahkemeliklermis

internette baktığı 100-150 lira değil ki 100-150 lira daha ucuzunu bulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…