Bir Küçük Gurbet Gelini Meselesi..

Bende ailemden uzak bir şehirdeyim. Doğup büyüdüğüm şehir olamadığı için alışamadım buraya, alışmaya da niyetimmm yok. Geri dönücem hayırlısıyla... anlıyorum seni ennn iyi şekilde. Kilo vermek icinse cuma yarışmaları var ben 6.gruptayım istersen bize katıl birlikte zayiflıyoruz sohbet ediyoruz

İlla ki vardır , bazen nasıl arayacağımızı da bilemeyiz , Google a “İstanbul hobi kurs” falan bile yazsan çok şey çıkar .. yeni evliymişsin , çok güzel yemek kursları oluyor mesela
Hımm bilgisayar kursu falan daha çok işime yarar gibi ilerde iş açısından. Komsu demişsinz mesela komsu edinmeye çalıstım ama oturdugm binadakiler hep 60-70 li yaşlarda. Karsı binamızda biri vardı oda sürekli maddiyattan konusuyordu. Yok onu bu kadara aldm yok şunu bu kadara aldm şu kadar altınım var hep suraya tatile gidiyorz falan filan pek sevmem böyle insanları. Küçümser gibi konusuyor sürekli. Bir arkadasım var oda yeni doğm yaptı pek musait olamıyor malum.

Aynen bu aklıma gelmemişti pek. Bi arastırmam lazım :)

Hım tamam olur valla :) ama nasıl oluyor nasıl katılcam yarışmaya

Ben 60-70 li yaşlardaki insanlarla sohbeti daha çok seviyorum , daha iyi yol yordam gösterirler tecrübelerini anlatırlar :) arada takıl derim :) karşı binadakinden hoşlanmıyorsan görüşmezsin zorla komşuluk olmaz elbette .. sen ayarla bir iki kurs kendine , açılırsın iyi olur

Aynen haklısınız. Hadi bismillah yarın arastımaya başlarım artık :) çok tsk ederim yorumlarınız için :)

İsmek'e bakın, belediyenin açtığı meslek edindirme, bilgisayardan pastacılığa, keman derslerine kadar herşey var.

Kendinizi geliştirmek istedğin bir alan var mi ? Dışarda olmasa bile evden bisiler yapıp satabilirsiniz kurslara bakın ama çoğu baya oldu başlayalı . Istanbulda ismek , halk eğitim ve belediye kursları var ve baya çeşitli m bu şekilde hem sosyallesip hem de meslek edinebilirsin. Nemezunusun bilmiyorum ama açıktan mezuniyet dereceni yükseltebilirsin. Esin şimdi çalışkanı istemez Allah korusun kötü günde var

Sürwkli kötüyüm bitkinim canım istemiyo dersen o içine işler ki öyle olmuş
Kendine güven yapabilirim de erken kalk yürüyüş yap evde işini yap diyetini yap
Sen kendini iyi mutlu güzel hissetmezsen çabalamazsan biz ne söylesek boş

Eşinin ailesini napcan çevreyi kendin bulursun kendin yaratırsın komşum yok diyosun kime bi tabak yemek götürdün hadi gel bi kahve içelim dedin bazen adım atmak gerekir sen kendini geri çekersen kimse sana doğru bi adım atmaz

Haşimato troit ilacını kullandıktan sonra kilo vermeye engel değil. Her sabah aç karnına kahvaltıda yarım saat önce doktorun önerdiğin dozu kullan. Tsh normal düzeyde olunca kilo engeli kalmıyor , aksine kilo vermemize kolaylık sağlıyor. Ben gözümü açar açmaz sabah ilk ilacımı içiyorum. İstediğim zaman kilo verebiliyorum , çok fazla tatlı abartmadığım sürece kilom hep sabittir. Önce kafandan ‘kilo veremiyorum’ cümlesini sil.

Birde Halk eğitimin Yada belediyenin açtığı kurslara katılmanı önerebilirim daha sosyal olabilmek için. Hem arkadaş çevrende olur .

Valla kardesim sen bunu diyorsan ben ölmüsüm calisiyorum. Evden ise isten eve ustelik yurt disinda dogup buyudum hala da burdayim. Burda hayat en gec saat 20de biter. Yasadigim sehirde dogmadim annem 500km uzakta. Kalabalik bi ailem vardi suan sadece esimleyim esimin aileside Turkiyede... kimim kimsem yok yalnizim kimseylede tanismiyorum (yasadigim sehirde tanistigim 2 3 kisi bana illAllah dedirtti) bazen canim sikiliyor yavas yavas depresyona gidiyorum ama yinede umursamamaya calisiyorum. TURKIYE CIVIL CIVIL YAPILACAK O KADAR COK SEY VARKI... calismakta bazen bi ise yaramiyor.. senin yerinde olsam kurslara falan giderdim :)

Aynen çok haklısın. Zaten çalışmamı istemiyor derken herhangi bir işte çalışmamı istemiyor. Bir mesleğim olsa hani demez çalışma diye. Kursları bi araştırıp bakmam lazım kurs kafama yattı. :)

Sizde haklısızz insan bir yere adapte olmaya calışınca zorlanıyor. Bende yeni yeni alıştım zaten baya zorlandm ilk başlarda şimdi sizlere sormak istedim neler var diye. Akıl akıldan üstündür sonucda :)

İlk söylediklerinizde haklısnz da komsu olayı dediğim gibi binadakiler yaşlı kesim. Ve çok farklılar. Ne kapımızı çalarlar nede kapılarını çalmamızı isterler.

Yüzme, ve çeşitli yemek kurslarına yazılın derim
Hem çevreniz genişler iki insan yüzü görürsünüz. Yüzme sayesinde kilo vermeniz de kolaylaşır.

Tsh hormonum suan çok çok iyi 1.48 ama bnm anti tpo hormonu yuksek bu biraz daha farklı. Baya yukselmişti bir ara hatta gittiğim bir dr böyle giderse kansere cevirebilir demişti. Ondan snra başka bir dr gittim oda sonucu yuksek buldu ama kenserle ilgili bişy demedi. Ömür boyu ilaç kullanıcaksn dedi. Kullanıyorm suan düzenli bir şekilde. Yemek konusundada gunde nerdeyse 1 öğün yıyorm öyle çok iştahlı biri değilim. Evde koşu bandım var. 2 gun önce başladım yurumeye her hafta süresini arttırarak yuruycem koşucam
Kurs konusundada araştırma içerisinseyim. Bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…