• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir küçük mesele :)

Ben okurken bir akrabamiz boyle arada soyledi belli etti sonrada oglu numarami istemis ustune ablasi disarda bulusalim kardesimle konus dedi bende anneme dedim uygun yollu yok desen iyi olur.Annem de niyr numara istenmis ayip amaciniz ne demis bunlar bir uste ciktilar sanki biz istiomus onlar yok diomus gibi oldu kustuler bizlede yillardir görüşmüş degiliz

Bence hic seslenmeyin .

Ben okurken bir akrabamiz boyle arada soyledi belli etti sonrada oglu numarami istemis ustune ablasi disarda bulusalim kardesimle konus dedi bende anneme dedim uygun yollu yok desen iyi olur.Annem de niyr numara istenmis ayip amaciniz ne demis bunlar bir uste ciktilar sanki biz istiomus onlar yok diomus gibi oldu kustuler bizlede yillardir görüşmüş degiliz

Bence hic seslenmeyin .
Evet bu durumdan ara bozulması da güzel değil, yıllardır sürekli görüştüğünüz her anınızda koşup gelen insanlar bir nevi ciddi ciddi terslemeyi istemiyorum bir şekilde ama böyle de tekrarlayıp durmasın bu konuyu, bir kere yok dedim işte :) bundan bağımsız o durum bizimde başımıza geldi sanki biz söz vermişte bırakmışız gibi oldu o da hiç hoş olmuyor

annen baban ne dıyor onların tepkı kyması lazım asıl... ama madem onlarda gonullu sende acık acık syle ben dusunmuyrım henuz eerken de. Lafını knus kalk gıt karsı tarafa cevap verecek zaman bırakma noktayı koymus olursun bylece

Ben kendimi evlilige hazir hissetmiyorum diyordum

Yok dedim her seferinde en son hareketlerimle de belli ettim anlamıyorlar mı, vurdumduymazlık mı anlamadım :)

yok yok anlıyorlar tabii ki. kız evi naz evidir diye düşünerek vazgeçmiyorlardır hemen sadece.
aynı durumu ben de yaşadım çünkü.
ben direkt reddettim. söyledim kadının yüzüne.
ona rağmen bir süre hep devam etti.
seni çok seviyoruz ama kızım evlilik düşünmüyor derdi annem de kibarca.
ara ara hala dile gelir. duymazdan görmezden gelin susarlar.

Yüz yüze gelmiyorum, çok konuşmuyorum zorunda kalmadıkça bir kaç sene önceye kadar baya iyi konuşurduk oturduğumuzda ama bu anneler ah, anneler

bir de bunu deneyeyim :)

Bende çok cevap veririm aslında ama annemler babamlar varken bile dile gelince çemkiremiyorum, sakin sakin ama yerinde olmayacağını belirtmeyi tercih ediyorum :olamaz:

Benden 2 yaş büyük, o da yeni mezun onun da gözü açılmadan, çabuk mantığı mı anlamadık ki...:KK16:
Babam aynı şakaları yaptığında ona da çemkirdim. Asla tahammül edemediğim bir konuydu. Damarımdı yani.

Evet bu durumdan ara bozulması da güzel değil, yıllardır sürekli görüştüğünüz her anınızda koşup gelen insanlar bir nevi ciddi ciddi terslemeyi istemiyorum bir şekilde ama böyle de tekrarlayıp durmasın bu konuyu, bir kere yok dedim işte :) bundan bağımsız o durum bizimde başımıza geldi sanki biz söz vermişte bırakmışız gibi oldu o da hiç hoş olmuyor
Yillarca da lafi oluyor boyle seylerin.Bence hic seslenmeyin.Kusluk de iyi birsey degil

Kibar bir sekilde evliligi dusunmuyorum benim icin cok erken vs. dersen yeterli olur belki.

Kibar bir sekilde evliligi dusunmuyorum benim icin cok erken vs. dersen yeterli olur belki.
düşünmüyorum dedim daha önce de ama benim düşünmemle çok ilgilenmiyor herhalde,takıldı kaldı aynı yere kadın
Babam aynı şakaları yaptığında ona da çemkirdim. Asla tahammül edemediğim bir konuydu. Damarımdı yani.
yok babam o kadar katı degil ille de o demiyor zaten cemkirecegim bir şey yok okuyor daha,eline mesleğini almasi lazım diyor
yok yok anlıyorlar tabii ki. kız evi naz evidir diye düşünerek vazgeçmiyorlardır hemen sadece.
aynı durumu ben de yaşadım çünkü.
ben direkt reddettim. söyledim kadının yüzüne.
ona rağmen bir süre hep devam etti.
seni çok seviyoruz ama kızım evlilik düşünmüyor derdi annem de kibarca.
ara ara hala dile gelir. duymazdan görmezden gelin susarlar.
duymamazliga ister istemez vuruyorum,düşünmüyorum diyip konuyu ceviriyorum ama bir daha görmeye göreyim yine aynı konu
annen baban ne dıyor onların tepkı kyması lazım asıl... ama madem onlarda gonullu sende acık acık syle ben dusunmuyrım henuz eerken de. Lafını knus kalk gıt karsı tarafa cevap verecek zaman bırakma noktayı koymus olursun bylece
okuyor diyorlar tabi ki ilk olarak bir de yaşım küçük haliyle, önce mesleğini eline alsın sonrasına karismiyorlar tabi ama bu demek değil ki onların oğluyla evleneyim hemen

Back
X