Bir Küçük Sıkıntım Var

eesmaaanur

Guru
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2012
28
6
286
İstanbul
Benim bir süredir devam eden bir ilişkim var. Eskiye dayanan bir ilişki ailem de biliyordu eskiden sonra ayrıldık vs. şimdi de evlenmek istiyoruz 1 yıldır birlikteyiz aileme yeni söyledik ancak büyük şok yaşadılar bana güvenleri sarsıldı. Ve ben nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum. Bu durumdan geçenler bana yaşadıklarından yola çıkarak ne yapmam konusunda fikir verirse çok sevinirim.

Keşke 1 yıldır devam ediyor demeseydiniz. Şu saatten sonra eğer öncesinde kötü şeyler yaşamadıysanız ailenizle erkek arkadaşınızın arasını ısıtın. Sonuçta her aile evladının mutlu olduğunu bilmek ister. Çok katı değillerse bir süre sonra yoluna girer.

Evet biraz öyle ama ailem yıllardır onunla görüştüğümü düşünüyor. Ve yakın zaman da ailesi istemeye geleceğini söyledi. Evde yüzüme bakmıyorlar ne yapmam gerek bilmiyorum

Yalan söylemek istemedim başkasından daha sonradan öğrenmesi daha kötü olurdu diye düşündüm. Birlikte olduğum kişiyi tanımıyorlar zaten. sadece ismen biliyorlar

Eğer bu defa sevgilinize güveniyorsanız bence tanıştırın ailenizle. Yeni gündemler eskileri unutturur

Aileleri anlamak ne kadar zor çocuk kaçırmıyor alıkoymuyor Allah'ın emriyle seni ailenden istemeye geliyor

Ne mutlu işte bunda sorun edecek ne var araştırsınlar çocuğu da ailesini de ona göre karar versinler sende bu şekilde söyle onlara hakkında hayırlısı olur inşallah

Bende yaşadım aynı durumu. eşimle ( o zaman sevgiliydik)yakalandıktan sonra ailem kızmıştı bende ayrıldık demiştim sonra okul bitince ayrılmadığımızı ve işin ciddi olmasını istediğimi söylemiştim. Tabi kıyametler koptu. Babam Benimle küstü hiç konuşmadı yüzüme bile bakmadı sanki tecavüze uğramışım gibi davrandı. Sonra tanışmalar oldu babam hep laf soktu kötü davrandı neyseki eşim sabretti. Allahtan annemin biraz içi ısınmıştı eşim de anneme karşı çok sıcak davrandı gerçekten. Derken annem orta yolu buldu evlendik. Çocuk olana kadar süper ötesi iyiydik. Ailem eşimi kendi çocuğu gibi benimsediler sevdiler. Eşimde kendi ailesinden çok sevdi ailemi. Bizim aramız hala sevgililikteki gibiydi. Ama çocuk olduktan sonra biz sürekli kavga eder olduk ailem onu 2. Plana attı malum şu an öncelikli torunları. Öyle yani.
Evlenene kadar bir kişi yanında olsa ortayı bulsa ikiniz de sabretseniz anlayış ve Güler yüzle karşılarsanız herşey çözülür diye düşünüyorum.

Bende öyle diyorum ama sanki evlilik dışı hamile kalmışım da onlara söylemişim gibi davranıyorlar anlayamıyorum

Biz de aynı şekilde dayanmaya çalışıyoruz. şu anda bende de aynı durum söz konusu babam yüzüme bakmıyor annem biliyordu tabii ki en başından beri. umarım biz de sizin gibi dayanabiliriz.

Siz tecavüze uğrasanız babaniz size küsermi?
Yanlışlıkla yazdınız galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…