Bir Kuflu Peynir

• Konu Sahibi Konu Sahibi hepii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hepii

Yolun açık olsun diğer yarım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
1.854
2.927
53
Hani bazen insanin mutsuzlugun dibini gordugu zamanlar vardir ya, o zamanlardan birini yasiyorum. Ne tadim var, ne tuzum. Keyifsizim. Miadini doldurup kuflenmeye yuz tutmus peynir gibiyim.

Benimsedigim bir isim olmadigi icin kahroluyorum. Nasil da gipta ediyorum isini seven insanlara. Isimi sevmedigim gibi ne yapmak istedigimi de bilmiyorum. Neyim? Kimim? Ne istiyorum? Cevapsiz kalan daha nice sorular...

Insanin ziyan oldugunu hissetmesi ne acidir bilir misiniz?

Şu anki işiniz ne? Hep ne olmayı hayal etmiştini? Yaşınıx kaç ve eğitim durmunuz ne? Hala nefes aldığımız sürece hiçbir şey için geç değildir.

Bankaciyim su anda. Kamu yonetimi mezunuyum. 34 yasindayim. Hayalim degildi ama devlete girmek daha uygundu benim icin ama cabalamadim da bunun icin.

Bankaciyim su anda. Kamu yonetimi mezunuyum. 34 yasindayim. Hayalim degildi ama devlete girmek daha uygundu benim icin ama cabalamadim da bunun icin.
34 hayatta yeni kararlar almak için mükemmel bir yaş. Hangi işi yapıyor olmak sizi rahatlatır ve mutlu ederdi. İlgi alanlarınız neler? Nelere yeteneğiniz var? Belki o alanda para kazanır hale gelmeden bu işinizi bırakmazsınız ufak ufak alan değiştirirsiniz.

bence sizin sorununuz işiniz değil
bana başka birşey varmış gibi geldi
ya birisine özendiniz, ya birisine kırıldınız, ya birilerine gıcık oldunuz, ya birilerini kıskandınız...
çünkü insan yaptığı işi illa o iş sebebiyle sevmez
ortam yüzünden de sever, oradaki arkadaşlık sebebiyle de sever, hayatında olumlu giden farklı olaylar yüzünden de sever...

Küflü peynir bizde pek kıymeylidir rizeliyizde ayrıca eski kaşarda küflü gibidir ve daha pahalı ve güzeldir bemce hayata pozitif tarafından bakın işim yok çalışmıyorum bitek eşim çalışıyor zor geçiniyoruz ama bunada şükür huzurumuz olsun yeterki.
Senden daha kötü durumda olan insanları düşün şükret bence mesela sokaktaki evsiz insanlar afrikadaki insanlar.

Sanki tukenmislik sendromu kokusu aliorum

Aynı yaştayız.Ara ara bende de oluyor aynı hisler.Manyak mıyız,gerçekçi miyiz yoksa başka bişey mi,cevabı bulan olursa minnettar oliciim ben de

Ben işimin kendisini sevmek istiyorum. Sorun bu işte.

Biz ailecek küflü peyniri severiz. Yeriz bak seni Aslında derdin ne? Anlat bakalım.

Bir an için kendimi değerli hissettirdiğiniz için teşekkür ederim. :)

Olabilir mi ki? :/
kuvvetle muhtemel
yani anlattıklarınızdan başka sorunlarınız yoksa böyle olmanıza sebep olabilecek, ts olma ihtimali var. tabi ne süredir böyle hissediosunuz o da önemli
kısa dönemli bişey de olabilir, sonuçta bahar aylarındayız artık, bahar yorgunluğu, depresyonu vs o traz bişey de olabilir

kim işini seviyorki... ben pek görmedim. yada bana denk gelmedi. mecburiyetten takılıyoz işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…