Şu anki işiniz ne? Hep ne olmayı hayal etmiştini? Yaşınıx kaç ve eğitim durmunuz ne? Hala nefes aldığımız sürece hiçbir şey için geç değildir.
34 hayatta yeni kararlar almak için mükemmel bir yaş. Hangi işi yapıyor olmak sizi rahatlatır ve mutlu ederdi. İlgi alanlarınız neler? Nelere yeteneğiniz var? Belki o alanda para kazanır hale gelmeden bu işinizi bırakmazsınız ufak ufak alan değiştirirsiniz.Bankaciyim su anda. Kamu yonetimi mezunuyum. 34 yasindayim. Hayalim degildi ama devlete girmek daha uygundu benim icin ama cabalamadim da bunun icin.
Hani bazen insanin mutsuzlugun dibini gordugu zamanlar vardir ya, o zamanlardan birini yasiyorum. Ne tadim var, ne tuzum. Keyifsizim. Miadini doldurup kuflenmeye yuz tutmus peynir gibiyim.
Benimsedigim bir isim olmadigi icin kahroluyorum. Nasil da gipta ediyorum isini seven insanlara. Isimi sevmedigim gibi ne yapmak istedigimi de bilmiyorum. Neyim? Kimim? Ne istiyorum? Cevapsiz kalan daha nice sorular...
Insanin ziyan oldugunu hissetmesi ne acidir bilir misiniz?
bence sizin sorununuz işiniz değil
bana başka birşey varmış gibi geldi
ya birisine özendiniz, ya birisine kırıldınız, ya birilerine gıcık oldunuz, ya birilerini kıskandınız...
çünkü insan yaptığı işi illa o iş sebebiyle sevmez
ortam yüzünden de sever, oradaki arkadaşlık sebebiyle de sever, hayatında olumlu giden farklı olaylar yüzünden de sever...
Biz ailecek küflü peyniri severiz. Yeriz bak seniAslında derdin ne? Anlat bakalım.
Küflü peynir bizde pek kıymeylidir rizeliyizde ayrıca eski kaşarda küflü gibidir ve daha pahalı ve güzeldir bemce hayata pozitif tarafından bakınişim yok çalışmıyorum bitek eşim çalışıyor zor geçiniyoruz ama bunada şükür huzurumuz olsun yeterki.
Senden daha kötü durumda olan insanları düşün şükret bence mesela sokaktaki evsiz insanlar afrikadaki insanlar.
Sanki tukenmislik sendromu kokusu aliorum
niye ziyan olasın, küflü peynir değerlidir aslında
kuvvetle muhtemelOlabilir mi ki? :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?