Bir Küfür Meselesi...

Surat asmaya devam edim mi?

• Evet biraz burnu sürtülsün bir daha düzgün konuşsun.

OY: 77 91,7%
  • Hayır bunda büyütülecek bir şey yok.

OY: 7 8,3%

• Ankete Katılan
    84

Katılıyorum. Evlilik kutsaldır tamam ama s.. git diyen adamın yanında illa ki durma ve yatma çabası da bence saçma. Adam sinirle bile olsa git demiş gitmişim bende. Demeyecekti madem onu söylerken düşünecekti eşşek herif.

Eger hemen affederseniz kufurler daha da agirlasir ve cogalir. Zamaninda ayarini verin.
Biz de kocamla 2 yildir evliyiz. Bi keresinde kucuk bir tartisma sirasinda aniden agzindan gerizekali kelimesi cikti. Ustunden 1 dakka bile gecmemisti, kosturup geldi yanima, bin kere ozur diledi, agzimdan istemeden cikti dedi. Ama ben en az 1 ay laf soktum.

Dedim ki zaten sen benden daha akıllı ve zeki olduğun için evlendim benim göremediğim yerleri gör bana söyle diye.

yatak ayıracak kadar büyütmeyin
özür dilemesin için surat asın ama araya iyice mesafe koymayın

birde rica ediyorum kendinizi saf onu akıllı moduna sokmayın

Şimdi tamam dersen bunu her zaman tekrarlanabilecel bir durum haline getirirsin anlayana kadar devam

Canı çıkana kadar devam et.
Bir daha kalkışmasın, aklına her düştüğünde kendinden utansın.
Eşeğin g.tü de ilginç olmuş

Yatak ayırmak çok yanlış ya.
Bir şeylerin düzelceği varsa da düzelmez.
Ben olsam totomu sırtına dayaya dayaya uyur, kendimi de elletmezdim
Daha tahrik edici ve had bildirici bence

Eşeğin dötüyle evlendin demiş ya koptum orda ben istemsiz
S.ktir git 'in detaya vurulduğunda ne kadar manidar bir küfür olduğunu ona açıklayın,
erkek kafasıyla mantıklandırın, o zaman bir daha size öyle demeye kendinin dili varmaz.

Esegin baska yeri degil miydi o deyim yahu surt burnunu ama sen de cok abartmissin benden zeki akilli falan niye kaldiriyon esegin g.tunu

oyumu ilkinden burnunu sürt ki bir daha saygısızlık etmesinden yana kullanıyorum ama yatak ayırmak falan abartı olmuş.
bence hic de abartı değil size s.ktir git diyen adamla aynı yatağa girip size dokunmasına izin verebilir misiniz

Sizi resmen eziyor bu konşmaların tek bir kelimesi bile kabul edilir değil bi de iyi anlaşan bi çiftiz diyorsunuz

bence hic de abartı değil size s.ktir git diyen adamla aynı yatağa girip size dokunmasına izin verebilir misiniz
niye dokundurtsun canım bunu kastetmedim ki ama yatağı ayırmasın yanaşan adamı da tepiklesin

Ya adamin totosunu nasil kaldirmissin benden zeki ve akilli oldugun icin demen felan ben dogru bulmadim.Ezme bu kadar kendini o da boyle acimaz iste.Karsilik vermemen cok hos tebrik ederim ben olsam dayanamazdim ama adamin hemen pisman olmasini saglamissin bu sayede.Karsilik verseydin onun gibi daha cok buyuyecekti bi de kendini hakli gorebilirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…