Ya bir de bu yatagı ayırmayın sakın ha dıyenler,nasıl bu kadar kutsallastırıyorsunuz bu olayı anlamıyorum.. maazallah adamın canı gece seyetmek ıster de kadını bulamazsa mı derdınız? Evlılıgın kutsallıgıysa s.. gıt dıyen adam saygı duymus mu bakalım o kutsallıga? S.. git dedıkten sonra illa kı bırlıkte yatma ısrarı nedır,nedır bu kosulsuz sartsız ve tek taraflı saygı hürmet?? Evet ayırırdım ama salonda yatan kendısı olurdu
Eşek değil eşeğin g.tymussen gene sakin kalmışsın.
ben insanla evlendim sanıyordum, demek eşşekmişsin derdim.
Dedim ki zaten sen benden daha akıllı ve zeki olduğun için evlendim benim göremediğim yerleri gör bana söyle diye.
ben daha edepli olurdum, o yüzdenEşek değil eşeğin g.tymus
her erkeğin içinde bi öküz yatıyo işte bacım çok takılma burnunu sürt tabi ama
ayy eşşeğin g.tüyle evlendin demiş ya orda bi gülme geldi bana
bence hic de abartı değil size s.ktir git diyen adamla aynı yatağa girip size dokunmasına izin verebilir misinizoyumu ilkinden burnunu sürt ki bir daha saygısızlık etmesinden yana kullanıyorum ama yatak ayırmak falan abartı olmuş.
bence hic de abartı değil size s.ktir git diyen adamla aynı yatağa girip size dokunmasına izin verebilir misiniz
niye dokundurtsun canım bunu kastetmedim ki ama yatağı ayırmasın yanaşan adamı da tepiklesinbence hic de abartı değil size s.ktir git diyen adamla aynı yatağa girip size dokunmasına izin verebilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?