Bir Küfür Meselesi...

Surat asmaya devam edim mi?

• Evet biraz burnu sürtülsün bir daha düzgün konuşsun.

OY: 77 91,7%
  • Hayır bunda büyütülecek bir şey yok.

OY: 7 8,3%

• Ankete Katılan
    84

mahoz

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
161
113
23
Merhabalar,

Eşimle 2,5 buçuk yıldır evliyiz. Severek evlendik. O da bende okumuş, elimiz ekmek tutan, çok iyi anlaşan bir çiftiz. 5 yıllık ilişki hayatımızda birkaç sefer dışında öyle büyük kalp kırıcı vakalar yaşamadık. Fakat dün bir şey oldu. Kendisi bana küfür etti. 5 sayfalık bir başvuru formu dolduruyordum ve anlamadığım yerler oldu kendisi de bunu nasıl anlamazsın çok basit bilmem ne diye ağzının içinden konuşmaya başladı. Dedim ki zaten sen benden daha akıllı ve zeki olduğun için evlendim benim göremediğim yerleri gör bana söyle diye. İşte sana verdiğim numaraları aradın mı dedi. Aradım ama oradakilerde bir şey bilmiyordu dedim. Sana bilmeyeni denk gelmiş dedi nasıl halledemiyorsun alamıyorum bu kadar mı zor dedi. Bende internetten bakıyorum web siteleri takip ediyorum üstüne telefon görüşmeleri yapıyorum o zaman biraz da sen üstüne düş konunun dedim oda kalktı gitti diğer odaya giderken s…...r git ya dedi. Ne diyosun sen ya dedim. Nasıl böyle bir şey diyebilirsin ben nasıl bir adamla evlendim dedim o da eşşeğin g.tüyle evlendin dedi. Terbiyesiz dedim ayrıldım ortamdan. İlk defa böyle gurur kırıcı bir diyaloğa giriyoruz. Ne oldu bu adama anlamadım. Böyle konuşma cesaretini nasıl bulabiliyor? Nasıl bu saygısızlığı yapabiliyor?

Birkaç saat sonra geldi özür diledi elimi tutmaya çalıştı ama izin vermedim. Konuşmuyorum şu an yatağı da ayırdım. Burnu sürtülsün istiyorum. Kalbim kırıldı. Muhtemelen birkaç gün daha muhattap olmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?

Bu konunu tekrarının yaşanmaması gerektiğini konuşmalaısın.
Hakaretten nefret ettiğinizi tartışmalarınızın tabikide olabileceğini söyleyip vurgulamaktan başka bişey görünmüyor bu durumda.

Merhabalar,

Eşimle 2,5 buçuk yıldır evliyiz. Severek evlendik. O da bende okumuş, elimiz ekmek tutan, çok iyi anlaşan bir çiftiz. 5 yıllık ilişki hayatımızda birkaç sefer dışında öyle büyük kalp kırıcı vakalar yaşamadık. Fakat dün bir şey oldu. Kendisi bana küfür etti. 5 sayfalık bir başvuru formu dolduruyordum ve anlamadığım yerler oldu kendisi de bunu nasıl anlamazsın çok basit bilmem ne diye ağzının içinden konuşmaya başladı. Dedim ki zaten sen benden daha akıllı ve zeki olduğun için evlendim benim göremediğim yerleri gör bana söyle diye. İşte sana verdiğim numaraları aradın mı dedi. Aradım ama oradakilerde bir şey bilmiyordu dedim. Sana bilmeyeni denk gelmiş dedi nasıl halledemiyorsun alamıyorum bu kadar mı zor dedi. Bende internetten bakıyorum web siteleri takip ediyorum üstüne telefon görüşmeleri yapıyorum o zaman biraz da sen üstüne düş konunun dedim oda kalktı gitti diğer odaya giderken s…...r git ya dedi. Ne diyosun sen ya dedim. Nasıl böyle bir şey diyebilirsin ben nasıl bir adamla evlendim dedim o da eşşeğin g.tüyle evlendin dedi. Terbiyesiz dedim ayrıldım ortamdan. İlk defa böyle gurur kırıcı bir diyaloğa giriyoruz. Ne oldu bu adama anlamadım. Böyle konuşma cesaretini nasıl bulabiliyor? Nasıl bu saygısızlığı yapabiliyor?

Birkaç saat sonra geldi özür diledi elimi tutmaya çalıştı ama izin vermedim. Konuşmuyorum şu an yatağı da ayırdım. Burnu sürtülsün istiyorum. Kalbim kırıldı. Muhtemelen birkaç gün daha muhattap olmak istemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
sen gene sakin kalmışsın.
ben insanla evlendim sanıyordum, demek eşşekmişsin derdim.

Aslinda haklisinizda insanin ani anina uymuyor.bana cokta onemli degil gibi geldi.boyle basit seykerde yatak falan ayirirsaniz daha onemli sorunlarda yapabileceklerinizin anlami kalmaz

Aman sinirlilik anonda soylenmiş bır kelime. Eşim bana bir kere kullandı o sgıt lafi. Sonrasında oda çok pişman oldu çok diller doktu. İyice burnundan getirdim şimdi slk bile diyemiyor. Gül gibi geçinip gidiyoruz. Burda buyuk konusanlar olacaktır illa sosyal ortam neticede. Ama bence bu boşanma sebebi değil. Biraz burnu surtsun sonrasında konuş. Bir daha devamı gelmz umarım

Aman sinirlilik anonda soylenmiş bır kelime. Eşim bana bir kere kullandı o sgıt lafi. Sonrasında oda çok pişman oldu çok diller doktu. İyice burnundan getirdim şimdi slk bile diyemiyor. Gül gibi geçinip gidiyoruz. Burda buyuk konusanlar olacaktır illa sosyal ortam neticede. Ama bence bu boşanma sebebi değil. Biraz burnu surtsun sonrasında konuş. Bir daha devamı gelmz umarım

Tabiki de boşanmak gibi bir fikir aklımdan geçmiyor. Yok öyle bir şey canım :)

Burnu sürtsün biraz.
Normalde bu şekilde yorum yapmam, ancak anlattıklarınıza istinaden bu güne kadar böyle davranmayan birinin birden böyle davranması tuhaf olmuş.
Buna şimdi göz yumarsanız, ilerde de böyle davranabilme hakkı doğacaktır kafasında otomatikman.
Şimdiden kırgınlığınızı ve bu şekilde konuşmaması gerektiğini net bir şekilde gösterirseniz, ilerisi için doğru bir davranış olur sizin açınızdan.

İlişkilerin laçkalaşmaması ve belirli şekilde karşılıklı saygıyı korumak yine bizlerin elinde.
Bizim yapmadığımız davranışları karşı taraftan görmek herkesin canını sıkar.
Siz de bu sıkkınlığı orta kararlı bir tepki ile belli ederek (aşırıya kaçmadan büyük tartışmalara sebebiyet vermeden) sağlarsanız daha sağlıklı bir şekilde ilişkiniz yol alır bence.

Burnunu sürtmeye devam edin. Gevsemesin sizden cekinsin bazi cizgileri asmamasi gerektigini bilsin
Merhabalar,

Her firsatta kendisine esegin totosuyla evlendiginizi soyleyin laf arasinda. Onun disinda yatagi ayirmaya gerek yok. İnsanin beli bagirsagi birbirine karisir ya kendi yataginda olmayinca :KK66:
Her firsatta söylerse yüz göz olunur. En iyisi muhattap olmayip saglam burnunu surtmeK.

Back
X