- 17 Nisan 2011
- 3.259
- 162
- 373
- Konu Sahibi Minuscule9
-
ne yapıcak eve geliyor oğluyla ilgileniyor sonra oturup sorgulamaya başlıyor 'çok değiştin' 'bilmediğim şeylermi var' 'artık beni sevmiyormusun'neden mesajlarıma cvp yazmıyorsun 'seni aramadım belki ararsın diye ama sen hiç aramadın diye diye :))))
vs vs vs
valla eğer çok benle ilgilensin istersem çaktırmadan net bağlantısını kesiveriyorum:)) anlamıo bile.bunları konuşarak aşamıyoruz malesef.arada yanıma gelip iki öpmekle ilgilenmek olmuo.allah var eşitliği sağlıyor benimlede ilgileniyor ama şuan daha çok ihtiyacım var.bazen dozunu kaçırıyor.ki hobisi bollardan sadece internet olsa çözümü kolay.bide ben yapınca paşam (nette takılınca) asla rahat bırakmaz.illa ya yanına gidicem uyiicaksa bende uyiicam.ama ben ondan öyle bişi istesem işte çok bunalmış olur.vss vsss vss.en iiisi bişi demeden kendim çözümler üretiyorum.kabloları iki çekiştir bak noluo:)))
kepi havaya atıcam:))) bayıldım:))) valla ilginç normalde yapmadığın şeyler dene.valla giyiyorum dantel geceliği bu göbeğimle adam kopmaya başlıo:)) ilgi çekmek lazım arada.
herkesin ilgi duyduğu bişey vardır bukadar ümitsiz olmaaa.burcu ne eşinin.
Boga burcu canim
Bu kişiler kimseye kolay bağlanmazlar, ama bir kez bağlandıktan sonra da son derece sadıktırlar. Onlara bu konuda güvenilebilir. Başarıya ulaşmayı çok severler, bütün güzel şeylere hayrandırlar. Yemek zevkleri de çok gelişmiştir. Gürültü patırtıdan, aşırı entelektüellikten hoşlanmazlar.
Boğa Burcu Erkeği
Aşk yaşantısı hareketlidir, sevişmekten, özellikle uzun aşk oyunlarından hoşlanır.
boğa burcu erkeği aslında çok uyumludur.kesin yükseleninde bişey var.ama çözülür güzelim ya ne zamandır böyle hepmi böyleydi yoksa ilişkimi monotonlaştı.ara dönemler olabiliyor.ara dönemse sabret.uzun zamandır böyleyse kolları sıva elinden geleni ardına koma.ama söylenen kadın olma (bu aralar bu söylediğimi ben yapamıyorum hormonlarım tavan durumda:))) kadınlar erkeklere nazaran çok zekidir ve erkeği aslında kadın yönlendirir. evin başı oysa boynu sensin nereye çevirirsen oraya bakar.
4 yillik evliyiz 2 yasinda oglumuz var canim
21:30 da eve geliyor yatana kadar bilgisayar basinda evet bagimli sanirim[/QUOT
Bayada geç geliyomuş sen akşama kadar çocuk ev didin dur adamı fazla göremiyosun zaten
Oda seninle az da olsa sohbet etmek yerine pcde.Bencede biraz geri çek kendini
farkında olurmu acaba birde oda var.Tavşan dağa küsmüş misali olmasın
Evet kutup ayisi. Bu soguk ayicik benim kocam oluyor. İnanin pesinde kosmaktan, memnun etmeye calismaktan biktim, tukendim artik yuregim minicik kaldi. Ne yaparsam yapiyim olmuyor. İnsan karisiyla oturup 2 cift laf etmez mi bir yuzune gulmez mi? bu soguk nevale aliyor bilgisayari kucagina dunyayi gozu gormuyor. Ne yaptiysam olmadi artik birakiyorum birazda o kossun pesimden...
benimki gece saat 2-3 kadar oturur bilgisayarını kucağına alır
resmen gömülür içine
4 yillik evliyiz 2 yasinda oglumuz var canim
21:30 da eve geliyor yatana kadar bilgisayar basinda evet bagimli sanirim[/QUOT
Bayada geç geliyomuş sen akşama kadar çocuk ev didin dur adamı fazla göremiyosun zaten
Oda seninle az da olsa sohbet etmek yerine pcde.Bencede biraz geri çek kendini
farkında olurmu acaba birde oda var.Tavşan dağa küsmüş misali olmasın
Basladim canim bakalim farkedecek mi
ne beklıyordun kı..ne sanıyorsun cok dizi izliyonuz siz..butun erkekler böyledır..sen herkesı fılm kahramanımı sanıyorsun.sen dua et neleri var..boynuz yoksa takma bırak otursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?