- Konu Sahibi Minuscule9
-
Evet kutup ayisi. Bu soguk ayicik benim kocam oluyor. İnanin pesinde kosmaktan, memnun etmeye calismaktan biktim, tukendim artik yuregim minicik kaldi. Ne yaparsam yapiyim olmuyor. İnsan karisiyla oturup 2 cift laf etmez mi bir yuzune gulmez mi? bu soguk nevale aliyor bilgisayari kucagina dunyayi gozu gormuyor. Ne yaptiysam olmadi artik birakiyorum birazda o kossun pesimden...
Evet kutup ayisi. Bu soguk ayicik benim kocam oluyor. İnanin pesinde kosmaktan, memnun etmeye calismaktan biktim, tukendim artik yuregim minicik kaldi. Ne yaparsam yapiyim olmuyor. İnsan karisiyla oturup 2 cift laf etmez mi bir yuzune gulmez mi? bu soguk nevale aliyor bilgisayari kucagina dunyayi gozu gormuyor. Ne yaptiysam olmadi artik birakiyorum birazda o kossun pesimden...
4 yillik evliyiz 2 yasinda oglumuz var canimaynısı bendede varheralde aynı kutuplarda büyümüşler
sen kaç yıllık evlisin cnm
çocuk varmı
bilgisayar bağımlısı mı eşiniz? günde kaç saat duruyor başında?
madem öyle,sen de penguen ol ,ona eşlik et..
bakalım bu manidar tavrını anlayacak mı?
4 yillik evliyiz 2 yasinda oglumuz var canim
21:30 da eve geliyor yatana kadar bilgisayar basinda evet bagimli sanirim
ah ah aynı dert bendede vardı ama bende alıyodum bilgisayarı elime tek kelme konuşmazdık bi baktık evlilik zora girmeye başladı önce beraber akşam bilgisayarı kullanmama kararı aldık
daha sonrada bende aynen senin dediğin gibi umuramamaya başladım ki halada öyle yapıyorum
onunda içi içini kemiriyor peşimden koşup duruyor intikam zamanı bende
ohhhh içimin yağları eridi Helal olsun yürü be kim tutar seni
sonuna kadar destekçinim şimdi ne yapıyor beyfendi birazda onlar sürünsünler
benim eşim de biraz bağımlı olmaya başladı. bazen saatlerce konuşmadan oturuyorduk hatta yatağa da getiriyordu bilgisayarı ki bu gidişe bir dur dedim! şu anda o kendi pc yi aldı ben kendiminkini 2 saate yakındır konuşmadan oturuyoruz ama az sonra gidip bilgisayarının kapağını kapatıcam ve kendisini rahatsız ederek benimle ilgilenmesini sağlayacağım :)
bence yapacak daha eğlenceli şeyler bulun. film izlemeyi teklif edin ya da havalar da güzelleşti çocuğunuzu da alın parka bahçeye gidin, ya da akşamları misafir davet edin oturamasın bilgisayara..
yavaş yavaş koparın....
ne yapıcak eve geliyor oğluyla ilgileniyor sonra oturup sorgulamaya başlıyor 'çok değiştin' 'bilmediğim şeylermi var' 'artık beni sevmiyormusun'neden mesajlarıma cvp yazmıyorsun 'seni aramadım belki ararsın diye ama sen hiç aramadın diye diye :))))
vs vs vs
İzin gunleri disariya cikiyoruz canim ama evde oldugu her saniye pc basinda. Aslinda bilgisayarla oyalanmasi degil soriunum azicik benide gozu gorsun istiyorum o kadar
en iyisini yapmışsın bende bu tekniği uygulamıştım işe yarıyor kaçan kovalanır mantığı ama bir süre sonra adam senden soğumasın bunada dikkat et canım
niye ters tepen ne oluyorki sende ne olmuştu biraz anlatırmısın hepimiz aydınlanırız bu sayede:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?