- Konu Sahibi Minuscule9
-
Evet kutup ayisi. Bu soguk ayicik benim kocam oluyor. İnanin pesinde kosmaktan, memnun etmeye calismaktan biktim, tukendim artik yuregim minicik kaldi. Ne yaparsam yapiyim olmuyor. İnsan karisiyla oturup 2 cift laf etmez mi bir yuzune gulmez mi? bu soguk nevale aliyor bilgisayari kucagina dunyayi gozu gormuyor. Ne yaptiysam olmadi artik birakiyorum birazda o kossun pesimden...
Evet kutup ayisi. Bu soguk ayicik benim kocam oluyor. İnanin pesinde kosmaktan, memnun etmeye calismaktan biktim, tukendim artik yuregim minicik kaldi. Ne yaparsam yapiyim olmuyor. İnsan karisiyla oturup 2 cift laf etmez mi bir yuzune gulmez mi? bu soguk nevale aliyor bilgisayari kucagina dunyayi gozu gormuyor. Ne yaptiysam olmadi artik birakiyorum birazda o kossun pesimden...
Burc ozelliklerine kesinlikle uymuyor canim dedigin gibi yukseleni etkiliyor olabilir. Evlendikten sonra boyle oldu canim ara ara duzeliyor sonra yine boyle oluyor dengesiz ayicik
öncelikle, umarım eşiniz değerinizi anlar ve sanal dünyadan kopup gerçekleri görür..
nişanlıyım ve nişanlım eve bilgisayar internet almak istemiyor, hatta '' net giremez bizim evimize '' diyor.. çok kızıyorum ben de.. kızmamalı mıyım acaba, kafam karıştı şimdi..
seni annesi fialnmı zannedio
koyver gitsin ilgiyi alakayı kes tek taraflı olmıycağını onunda emek vermesi gerektiğini anlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?