Bir kv adayi konusu daha.....

Mihmandar_34

Rabbime şükür 🤲
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
5.761
5.078
198
35
Merhaba. 32 yasinda bir ablam var 5aylik bir iliski icindeler ve ablam erkek arkadasinin ailesi ile tanisti.
Evlilik odaklilar ve sadece ablamin sinavini bekliyorlar. Kpss 2018. Kasim 4te.
Karsi tarafsa bir an once evliligin olmasi taraftari. Cunku isler gucler ve yaslar oturmus durumda. Gecen gun kv adayi oglumun yuz ustu kalmasini istemem, bir an once ciddi dusunseniz fena olmaz demis. İs uzayinca ayriliklar oluyor demis. Elim ayagim tutarken goreyim demis.
Ablam da aramizda cok buyuk problemler cikmadikca aldatma, siddet, sadakatsizlik vb durumlar olmadikca biz ayrilmayi dusunmuyoruz, ciddi bir yoldayiz demis.... Eve gelince tabiiki bu yuz yustu birakma olayina takilmis... Niye boyle dedi ki dusunse bile boyle soylenmez diyor. Ben yorumsuz kaldim. Bir de size danisayim dedim... Kv adayinin tavrini nasil buldunuz hanimlar?
Tesekkur ederim.

Ablanı sevmiş olabilir.. bide hani genelde atanıp gidenler ayrılıyorlar ya oda ablanında böyle yapacağını düşünmüştür.. oğlunun üzülmesi istemeyen bir anne, bunda kötü bişey yok bence..

Bence art niyet yok. İçinden geleni demiş. Bak oğlu da evlensin istiyor ablanla. Ne güzel işte. Kv deler genelde tam tersi oluyor ;)

Merhaba. 32 yasinda bir ablam var 5aylik bir iliski icindeler ve ablam erkek arkadasinin ailesi ile tanisti.
Karsi tarafsa bir an once evliligin olmasi taraftari. Cunku isler gucler ve yaslar oturmus durumda. Gecen gun kv adayi oglumun yuz ustu kalmasini istemem, bir an once ciddi dusunseniz fena olmaz demis. İs uzayinca ayriliklar oluyor demis. Elim ayagim tutarken goreyim demis.
Ablam da aramizda cok buyuk problemler cikmadikca aldatma, siddet, sadakatsizlik vb durumlar olmadikca biz ayrilmayi dusunmuyoruz, ciddi bir yoldayiz demis.... Eve gelince tabiiki bu yuz yustu birakma olayina takilmis... Niye boyle dedi ki dusunse bile boyle soylenmez diyor. Ben yorumsuz kaldim. Bir de size danisayim dedim... Kv adayinin tavrini nasil buldunuz hanimlar?
Tesekkur ederim.
Atanınca bırakıp giderse diye düşünüyordur enişte bey memur değilse korkması doğal tabi. Yaşlar da var oğlu dağılır toparlanana kadar yaşı iyice gider diye de korkuyordur.

aman biz evliyiz .
Ben göçmenım .
Kv sürekli göçmenler kocasından ayrılır er ya da geç der sürekli .
Hatta kv yengesıde göçmen bı kere onun yanında ağzından kaçırdı yazık kadın okadar üzülmüştü ki ..
Bazı dengesızler sesli düşünüyor .

Kötü niyetli söylememiştir herhalde. Ama iyice tanıyor musunuz karşı tarafı? Önceden nişanlanip ayrilma falan olduysa kadin yine bunun olmasindan korkuyordur oğluna.

Kadın oğlunu kıskanmamış, yanımda oturcaksınız dememiş, laf sokmamış, biran önce evlenin göreyim demiş. Ne varki bunda ablan bu kadar mesele yapıyor?
Kaynanalar oğlu evlenmesin diye kaç takla atıyor bu kadın gayet iyi niyetliymiş.

Art niyetli bir kadın olsa böyle şeyleri dillendirmez fena olur .Kadın ne kadar iyi niyetli ki hemen evlenin ölmeden göreyim diyor. Bazıları ölecekler mezarları kazınmış yineeeede yk yok yok yok oğlumu kimselere vermem .''onu ben doğurdumcular''

Tesekkur ederim.

ben art niyet görmedim bu konuşmada. yaşı ileri ise ölüm korkusu vs sebebi ile ablanı da sevdiğinden bir an önce mürüvvet görme derdine düşmüş olabilir.

aman biz evliyiz .
Ben göçmenım .
Kv sürekli göçmenler kocasından ayrılır er ya da geç der sürekli .
Hatta kv yengesıde göçmen bı kere onun yanında ağzından kaçırdı yazık kadın okadar üzülmüştü ki ..
Bazı dengesızler sesli düşünüyor .
Biz de göçmeniz anne tarafım yani :) annemle babam MaasAllah 30 yıllık evliler kv ye söyle o dediği onun hüsnü kuruntusu laf olsun diye konuşmuş. Göçmeniz diye insan değiliz sanki gıcık oldum.

• Beğen
Reactions: H E
Biz de göçmeniz anne tarafım yani :) annemle babam MaasAllah 30 yıllık evliler kv ye söyle o dediği onun hüsnü kuruntusu laf olsun diye konuşmuş. Göçmeniz diye insan değiliz sanki gıcık oldum.
Bende gıcıgım .
Etrafında 1 2 kötu örnek var. Onları söyleyıp duruyor işte.
Kendı abısı göçmenle evli 30 yıldır :olamaz:
Bende lafının altında kalmıyorum merak etmeyın o ana uygun bır lafta ben sokuyorum :KK48:

Arı gibi olduk. :confused:

Bende gıcıgım .
Etrafında 1 2 kötu örnek var. Onları söyleyıp duruyor işte.
Kendı abısı göçmenle evli 30 yıldır :olamaz:
Bende lafının altında kalmıyorum merak etmeyın o ana uygun bır lafta ben sokuyorum :KK48:

Arı gibi olduk. :confused:
Yazık o kadına kv gibi bir gorumceye sahip. Aferim sana hiç boş durma hakedene hakkını vermek lazım :D

• Beğen
Reactions: H E
Back
X