Bir kv konusu daha

cilekreceli_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2018
1.194
862
73
iyi akşamlar hanımlar.
Bayadır konu açmıyorum ama dayanamadım artık.
Hamileyim ve kv’min konuşmaları beni sinir ediyor.
Sürekli müdahale eder şekilde konuşuyor.
Bebeği kucağımıza almayacağız, ağlasa bile yerinde pişpişleyeceğiz.
Sırt üstü yatırmayacağız, bir sağa bir sola 1 saatte bir çevireceğiz.
Sanki bebek büyüyene kdr yanımda kalacak gibi konuşuyor.
Dün Yılbaşı için geldiler, böyle konuşuyor ben de kusura bakma ama ben alırım kucağıma dedim, e tabi alacaksın emzireceksin falan ben uyurken almayalım diyorum e uyuyan çocuğu uyandıracak değilim dedim.
1 yaşına gelince önüne makarna koyacakmışız kendi yemeyi öğrenecekmiş.
Lohusalıkta annemin kalacağını söylediğim halde bu şekilde, hep birlikte yapacakmışız gibi cümleleri var annem kalırken onun da kalma ihtimali çok korkutuyor beni şimdiden, bir de diyor Doğumdan 1 ay önce gelirim yanına, ben şok, sizce ne yapmalıyım? Çok fazla kafama takıyorum nedense.

Allah saglicakla kucaklatsin oncelikle. Çok kafanıza takmışsınız. Ben çok rahatsız edici bulmadim soylemleri. Tabii ki bor ay önce gelme fikri hoş olmamış.

Doğumdan bir ay önce yanına gelirim dediginde, o kadar erken gelmene gerek yok anne diyebilirsiniz anneniz gelecekse doğuma laf arasında onun o dönemde kalmasına gerek olmadığını söyleyebilirsiniz, iletisim kurmak ve konusmak gerekiyor böyle konuları, içimizde kurup mutsuz olmaya gerek yok

Doğumdan bir ay önce yanına gelirim dediginde, o kadar erken gelmene gerek yok anne diyebilirsiniz anneniz gelecekse doğuma laf arasında onun o dönemde kalmasına gerek olmadığını söyleyebilirsiniz, iletisim kurmak ve konusmak gerekiyor böyle konuları, içimizde kurup mutsuz olmaya gerek yok
Dedim zaten gerek var mı o kadar erken gelmene diye. O da yani 1 ay olmasa bile 2 hafta önceden gelirim yardım etmek isterim sana yni ben böyle diyorum sana ama istemiyorsan söyle tabi diyor. İstemiyorum diyemez ki kimse, ben de o zaman gelsin de bakarız dedim artık ne diyeyim

Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin insAllah. Kv ile aranız kötü mü normalde?
Yani eger öyle bir durum yoksa belli ki kadın size yardımcı olmak istiyor.
Ben kv nin yanına tasındım dogumdan 1 ay önce annem geldi ama kalamadı bayram oldugu icin. Şu an hala birlikteyim resmen elim ayagım oldu Allah razı olsun. Topiklerde sikayet ediyo herkes kv bir kere bile hatrımı sormuyo diye sizinki ne guzel umursuyo işte. Ömür boyu kalacak degildir ama sizin annenizin kalma hakkı varsa esinizin annesininde kalma hakkı var onunda torunu sonucta. Bence dogum yapınca bunları takma bebeginle vakit gecir onlarda camasr bulasik yemekle ilgilenirler ohh miss

Allah saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin insAllah. Kv ile aranız kötü mü normalde?
Yani eger öyle bir durum yoksa belli ki kadın size yardımcı olmak istiyor.
Ben kv nin yanına tasındım dogumdan 1 ay önce annem geldi ama kalamadı bayram oldugu icin. Şu an hala birlikteyim resmen elim ayagım oldu Allah razı olsun. Topiklerde sikayet ediyo herkes kv bir kere bile hatrımı sormuyo diye sizinki ne guzel umursuyo işte. Ömür boyu kalacak degildir ama sizin annenizin kalma hakkı varsa esinizin annesininde kalma hakkı var onunda torunu sonucta. Bence dogum yapınca bunları takma bebeginle vakit gecir onlarda camasr bulasik yemekle ilgilenirler ohh miss
Amin inşallah, o iyi ama ben ona ısınamıyorum. Benden çok o hizmet eder geldiklerinde, oturmaz evi siler süpürür falan. Her gelin adayının aradığı tipten bana kötü davranmaz. Ama bu tarz konuşmaları beni soğuttu hep ondan.

Doğumdan 1 ay önce gelmesi haricinde diğer söyledikleri doğru . Senin çok ihtiyacın olacak bu arada . Hamileyken farkında olmuyosun , Annen de kayinvalidende çok işine yarıyor . 5 dk uyumak dinlenmek için cirpinacaksin. Ben 30 günlük du bebeğim 4 saat uyumustum ve uykumu almıştım. Artık nasıl bi yorgunluksa. Lohusalik zor dönem .

Açık açık istemiyorum öncesi ve sonrası desenize .. ne varki kadının söylediklerinde yanlış olan ?? Tamam karisilmasi rahatsız edebilir ama.bir tutumunuz olmalı istemediğiniz şeyleri söyleye bilirsiniz .. 2 hafta öncesi evinize gelen öz anneniz olsa ?????? Böyle.durumlarda empati yapmanızı tavsiye ediyorum..
Kv dem ile bal kaymak değilim oma rağmen yarın dubaiden dönecek kizinin yanından ,bizde kal birkaç gün torununu özlemissindir dedim.suan annem yanımda yarın gidecek ,kendi annem gelebiliyorsa damadı el üstünde tutuyorsa kendi annesinden daha fazla saygı gösteriyorsa bende onun annesine elimden geleni yaparım. Çok üzücü bu tür şeyler..

Doğumdan 1 ay önce gelmesi haricinde diğer söyledikleri doğru . Senin çok ihtiyacın olacak bu arada . Hamileyken farkında olmuyosun , Annen de kayinvalidende çok işine yarıyor . 5 dk uyumak dinlenmek için cirpinacaksin. Ben 30 günlük du bebeğim 4 saat uyumustum ve uykumu almıştım. Artık nasıl bi yorgunluksa. Lohusalik zor dönem .
Yaşamadığım için bilmiyorum yani ama kendi çocuğu gibi konuşuyor yani benim adıma da karar veriyor. Yapacağız edeceğiz diyerek ona da çok sinir oluyorum

Back
X