- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.048
- 158
- Konu Sahibi cilekreceli_
Ayy Allah korusunAynen öyle nazar değdirme :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy Allah korusunAynen öyle nazar değdirme :)
Bebeği kucağımıza almayacağız, ağlasa bile yerinde pişpişleyeceğiz.
Sırt üstü yatırmayacağız, bir sağa bir sola 1 saatte bir çevireceğiz.
bir de diyor Doğumdan 1 ay önce gelirim yanına
Yani bana torunu olacağı için hevesli bir babaanne gibi geldi burdan bakınca . Farklı sorunlar yaşamadıysanız iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Kendi annelerimizle daha rahat ediyoruz doğal olarak ama sonuçta kvlerin de torunu. Sen de doğum öncesi sıkıntın olmazsa iyi olduğunu ihtiyaç olmadığını tatlı bir dille ifade edersin. Lohusalıkta da gelirse sana çifte yardımcı olur işte ne güzel :)iyi akşamlar hanımlar.
Bayadır konu açmıyorum ama dayanamadım artık.
Hamileyim ve kv’min konuşmaları beni sinir ediyor.
Sürekli müdahale eder şekilde konuşuyor.
Sanki bebek büyüyene kdr yanımda kalacak gibi konuşuyor.
Dün Yılbaşı için geldiler, böyle konuşuyor ben de kusura bakma ama ben alırım kucağıma dedim, e tabi alacaksın emzireceksin falan ben uyurken almayalım diyorum e uyuyan çocuğu uyandıracak değilim dedim.
1 yaşına gelince önüne makarna koyacakmışız kendi yemeyi öğrenecekmiş.
Lohusalıkta annemin kalacağını söylediğim halde bu şekilde, hep birlikte yapacakmışız gibi cümleleri var annem kalırken onun da kalma ihtimali çok korkutuyor beni şimdiden, bir de diyor Doğumdan 1 ay önce gelirim yanına, ben şok, sizce ne yapmalıyım? Çok fazla kafama takıyorum nedense.
Neden öyle bir şey yapayım. Yani sizce çok mu normal bu söyledikleri?
Sizi anlayabiliyorum. Ben de fikrini sormamama rağmen kendi doğrusunu bana benimsetmeye çalışan insanlardan rahatsız oluyorum. Benim kayınvalidemde de o huy çok fazla. Sormadan başlar "şöyle olucak, böyle olucak" demeye. Hatta ben daha hamile kalmadan, evimden 4 saat uzakta olan evinde doğum yapmamı teklif etti ve ekledi "ben seni eğitirim" Sinir bozucu bişey. Ama bu süreçte kayınvalidenizle yüz göz olmadan bu işi çözmenin tek yolu var; eşiniz. Ben eşime "fikrini sormadan benle ilgili olan şeylere karışılması hoşuma gitmiyo. O yüzden mümkün mertebe herkes sessiz kalsın, biz zaten kendimiz için en iyi planı yapıyoruz." dedim. Şimdilik ses seda yok.iyi akşamlar hanımlar.
Bayadır konu açmıyorum ama dayanamadım artık.
Hamileyim ve kv’min konuşmaları beni sinir ediyor.
Sürekli müdahale eder şekilde konuşuyor.
Sanki bebek büyüyene kdr yanımda kalacak gibi konuşuyor.
Dün Yılbaşı için geldiler, böyle konuşuyor ben de kusura bakma ama ben alırım kucağıma dedim, e tabi alacaksın emzireceksin falan ben uyurken almayalım diyorum e uyuyan çocuğu uyandıracak değilim dedim.
1 yaşına gelince önüne makarna koyacakmışız kendi yemeyi öğrenecekmiş.
Lohusalıkta annemin kalacağını söylediğim halde bu şekilde, hep birlikte yapacakmışız gibi cümleleri var annem kalırken onun da kalma ihtimali çok korkutuyor beni şimdiden, bir de diyor Doğumdan 1 ay önce gelirim yanına, ben şok, sizce ne yapmalıyım? Çok fazla kafama takıyorum nedense.
Napican senin kayinvaliden ,ama bebeginin babaannesi konuşur , hevesleri vardır . Bol bol dinlen, uyu gez dolaş . Hamilelikte kimseye çok takılma, bana doktorum , hamilelikte bencil olacaksin demişti . Gebelik süreci , çocuğun bütün hayatı demişti .. Evet canım çok çok ihtiyacin oluyor , en son 4 aylık hamileyken saçlarıma fön cektirdim. Hic arani bozma , en basiti eşinle bi kahve içmeye gitmek için bile sana lazım olacak . Sanki dünya turu yapmış gibi oluyorsun :)Yaşamadığım için bilmiyorum yani ama kendi çocuğu gibi konuşuyor yani benim adıma da karar veriyor. Yapacağız edeceğiz diyerek ona da çok sinir oluyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinAmin inşallah, o iyi ama ben ona ısınamıyorum. Benden çok o hizmet eder geldiklerinde, oturmaz evi siler süpürür falan. Her gelin adayının aradığı tipten bana kötü davranmaz. Ama bu tarz konuşmaları beni soğuttu hep ondan.