Şu an bir problem çıkmaz sanırım anneci değil demişsin.
Ayrılmak için bir şey diyemem ama çocuk için bir süre bekle bu ailede.
Merak etme anneyi ayda yılda bir gören,arayan erkek bile evlendikten sonra anneci oluyor. Nişanı uzatmadan düğünü yapın
Degisip degismeyecegini en iyi sen bilirsin. Acikca nisanlinla konus. Tavirlarindan anlarsin. Bnm esim evlenmeden once ailesiyle iyi degildi. Simdi telefonda gorusuyoruz. Ornegin dedim ki, 3 aylik bebemin yaninda sigara icmeyin, balkonda da icilse kucaklarina aldiklarinda kokusu zehiri geciyor. Dinlemediler..
Akrabalarin kucagina cocuk vermeyin ellerini yikamadan, mikrop kapar dedim bi tek sizin cocugunuz mu var oldu..
Simdi bayramda bekliyorlar haliyle. Esime gidersek bayram zehir olur dedim cunku saygisizlar. Dinleseler amenna.. Seve seve giderim. Ama yok. Oglumun sagligindan onemli bisey yok..
Sonuc esimde hak verdi. Gitmeyecegiz.
Yani esim beni bilir, biraz abarttigimi da dusunse huzur kacmasin diye dinler..
Nisanlini iyi tart, en iyi sen anlarsin..
Konunda cok yer vermediğin için ailesiyle aramda olan problemler derken neyi kastettiğini anlamadım. Ne yaptı ki annesi? Sadece seni kardesinin geliniyle karsılastırmasından bahsetmişsin. Bunu coğu kv yapar. Biraz abartmışsın baska sebepler yoksa.
Evlendikten sonra değişmeleri de karakterle alakalı. Benim eşim annesiyle hiç görüşmez mesela. Ama nişanlının babası vefat ettiği için annesine kıyamayıp daha cok anneci olabilir belki evlendikten sonra.
Varsayımlar üzerine de yol yakınken ayrılayım demek abartı olur.
Evlilik icin acele etme o zmn. Zamanla iyice anlarsin..Suan hep orta yolu bulacakmis gibi geliyor ama babasi vefat ettigi icin annesinin oglu ve kizi disinda kimsesi yok. Yuregim nisanlim ayni kalir diyor ama endiseleniyorum
Ben degiscegini dusunuyorum evlenince..biraz zamana birak hemen bitirme karari alma nisanlilik surecini uzat..Nisanliyim.kv'de baslarda cok ince dusunceli bir insandi muhabbet etmeyi cok severdim uzakta oldugu icin ozlerdim...
En son yanina gittigimizde benim yuzumden 2 gece kalip donmemiz gerekti ben tek donmek istemistim nisanlim da kendi isleri yuzunden 1 2 gune donecekti ama benimle gelmeyi tercih etti.. yola ciktik yolda telefon acip hungur hungur agladi.(ortada oyle aglanacak bir durum goremedim kalkip kendi de gelebilir oglunun yanina.bana cok garip geldi.)
Konuyu cok dagitmamak adina detaylara girmiyorum ozet olarak bizi kapidan yolcularken tavirlari beni kardesinin geliniyle karsilastirma huyu vs yuzunden sogudum aramiyorum.. yakin zamanda dogum gunum vardi o da aramadi..
Nisanlim bana 1 kere ara dedi kirildigimi konusmak istemedigimi soyledim ustelemedi.(bunun disinda asla dirdir vs yapmadim annesiyle ilgili konusmadim yorum yapmadim)
Babasi cocukken vefat ettigi icin annesi esinin yerine oglunu koymus maddi ihtiyaclari da oglu tarafindan karsilaniyor altina araba alindi kredi karti verildi nakit yollaniyor vs..
nisanlim ortaokuldan beri uzakta okumus. Unv yi annesinin yaninda okurken arkadaslariyla ogrenci evinde kalmis. Pek anneci degil.
Annesi maddi olarak beklentisi yuksek bi bayan sanirim oglu uzerinde kontrolu kaybetmek istemiyor.
Benim kafami karistiran sey su nisanlimin tavirlari evlendikten sonra degisir mi? Aileyle problem yasiyorken nisani erkenden sonlandirmali miyim? Nisanlim arada kalarak mutsuz olacak...
Ben hayatina karistiran bir insan da degilim yapamam kv herseyde fikri alinsin,dedigi yapilsin kafasinda bir tip... suan orta yolu bulan nisanlim degisir mi?
Bu yolun sonu nereye gider?
(Turkce karakter destegi olmayan telefondan yaziyorum )
Konunda cok yer vermediğin için ailesiyle aramda olan problemler derken neyi kastettiğini anlamadım. Ne yaptı ki annesi? Sadece seni kardesinin geliniyle karsılastırmasından bahsetmişsin. Bunu coğu kv yapar. Biraz abartmışsın baska sebepler yoksa.
Evlendikten sonra değişmeleri de karakterle alakalı. Benim eşim annesiyle hiç görüşmez mesela. Ama nişanlının babası vefat ettiği için annesine kıyamayıp daha cok anneci olabilir belki evlendikten sonra.
Varsayımlar üzerine de yol yakınken ayrılayım demek abartı olur.
Olaya yorum yapmıcam sadece eşi vefat eden kadınlar için oğlunu kocası yerine koymuş tespitini lütfen yapmayın. Şimdi tutup psikoloji falan demeyin ama bu doz gerçekten itici.
Bir kizi daha var. Kizi da onunla yasamak istemiyor. Biraz fazla dominant bir anne.. yuzgoz olmadigim icin problem az..hep seviyemi sabit tuttum. Beklentilerini benim karsilayamayacagim belli ovdugu gelin ogretmen 2 ay gidip erkek tarafinda kalabiliyor ben doktorum benim 3 gun kalmam bile problem oglunu uzaklastirmis gibi hissediyorum bazen. Biz benim memleketimde tanistik burda kalmayi kendi tercih etti kalkip erkek tarafina yerlesmek istemiyoruz
Kv dominant evlenince o tarafa yerlesmemiz isteniyor biz istemiyoruz. Her gun telefonda konusmak yasadigimiz ne varsa ogrenmek istiyor ki bu mumkun degil oglunun bankada ne kdr parasi var o bile bana soruluyor. Ki ben kendi parami harciyorum o kendi parasini ortak birikim hesabimiz haric kendi harcamalarini bilemem bu konuda izahat veremem. Bunu soylemem olay oluyor trip yapmaya basliyor. Istemedigi ne varsa tepkisi surat yapmak trip atmak kusmek aglamak
Kayınvalideyi özlemek nasıl bir duygu ya ??
Nişanlın değişir mi bilmem , ama özellikle eşi vefat etmiş annelerde erkek çocuğuna yüklenen misyon farklı oluyor .(genelde)
Bekarken umursamadığını evlilikle umursar olabilir .
Umursar olması da sorun değil zaten . Annesi nihayetinde .
Denge kurabilsin , her şeye müdahil ettirmesin , destek dışında nazını/kaprisini poh pohlamasın amenna .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?