Bir kv krizi de benden

Of hiç çekilmez.
Peki o küstüğünde trip yaptıgında nişanlının tavrı ne oluyor? Sana alttan al imalarında bulunuyor mu mesela?

Hayir bulunmuyor. Cunku asla tartismiyorum.Susuyorum ve kendi bildigimi yapiyorum. Alttan al diyecegi bi durumda birakmadim hic kendimi. Aramadigim icin bi defa ara annemi istersen dedi ben de kirginim suan aramak dogru degil samimiyetsizce bisey yokmus gibi konusamam dedim.
Nisanlilik donemini gozlem donemi olarak geciriyorum ben. O yuzden kucuk mevzular bile ileride olusacak buyuk problemlerin onculleri benim icin..

Onun sinyalleri şu aşamada başlardı bence .

Yani nişan , düğün arefesinde anne talimatları .... ama annem şöyle istiyorlar falan .

Genel olarak erkekler evlenmeden once anneci degil sonra anneci olur derler birkac arkadasimin basina aynen bu geldi. Cocuk icin acele etmiyorum evlenmek icin bile acele etmiyorum yas 30 en az 2 sene var o arada boyle konusmadan nasil olcak bilemedim

Şimdi elle tutulur bir olay yok. Ha ayrılmak için illa bir olaya mı gerek var dersen tabii ki ayrılman gerektiğini düşündüğün zaman bitirebilirsin. Sadece ilerde kocanın böyle olaylarda anne tarafını tutması seni etkiler gibi geldi bana. Kavga etmeniz falan pek etkilemez gibi kv ile. İlerlemekte istiyorsun sanki bitirince içinde ukde kalacak. Ben senin yerinde olsam evlenir ağırlığımı koyardım olmazsa boşanırdım. Bu arada BDV de kocam anneci olmadı hala değil diyenleri de okudum. Oluruna bırak bence.

Onun sinyalleri şu aşamada başlardı bence .

Yani nişan , düğün arefesinde anne talimatları .... ama annem şöyle istiyorlar falan .

Nisan evde aile arasinda istemeyle beraber oldu karisabilecekleri bir durum yoktu. Bundan sonra baslayacak dediginiz gibi tetikte bekliyorum.. amacim onun uzulmesi de degil. Kariyerimin 1 senesini cope atacak bir yanlislik olustu hemen gidip dilekcelerle duzeltmem gerekiyordu. Surat yapinca gercekten cok icerledim..

Kendi kararlarini bir insan kendi almali.. cevresinden fikir alabilir ama yine de kendi vermeli.. nisanlima hayata dair soyledigim sey bu.. bana ne yapayim diye sordugunda verdigim tepki de bu. Ben bildigim konuda yorum yapiyorum karari yine kendi istedigi gibi veriyor.
Ben kendi hayatimda da aynisinu yapiyorum. Baskasinin yonlendirmesiyle yasayan her dedigini kabul eden insan bana cok ters. Benim dedigimi yapsa bile..

Dediginiz gibi bekleyip dugun zamani ne olacak gormekte fayda var ben sadece o donemde ayrilik karari vermemizi gerektirecek bir durum olursa ikimiz icin daha yipratici olacagini dusundugumden sikinti yapiyorum sanirim

Ama şimdi bitse de aklınızda kalacak gibi... Bence de bekleyin. Yıpratıcı olsa da gönülden ikna olursunuz. Ortada sevgi var çünkü.

Benim esim doğduğu günden beridir annesini goruyor ne askere gitmiş ne okumuş hep anne suanda altli ustluyuz ama konusmuyorlar yani ..

Erkeklerinde değişen türleri var ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…