Bir kv sorunu da benden..

Yasam111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2015
999
1.027
83
37
Iyi geceler arkadaslar. Hemen konuya girecegim. Fikirleriniz benim icin cok onemli. Cunku oyle hazir cevap cin fikir biri degilimm..
Yeni dogum yaptim. Annem.saglik problemlerinden dolayi gelemedi yanima. Sadece dogum oldugu gun has geldi. Kv de bana geldi bir hafta kaldi sonra evde islerim oluyor gel bir hafta da sen kal dedi... bebegim biraz problemli. Gaz sancilari oluyor ve bazen saatlerce agliyor.
Sorunuma gelecek olursak. Kv bir hafta diye cagirdi bizi ve bana her firsatta hatirlatiyor. Su gun Evinize gidersiniz duzeninizi kurarsiniz. Ben arada size ugrarim falan filan... esim bayrama kadar kalalim istiyor. Dun eve gitmek istedigimi soyledim. Cok kizdi , eve gidip ne yapacagiz burda rahatiz. Biz tek basimiza bakamayiz Diyor. Annen bir hafta dedi bak bir haftamiz doldu artik huzursuz oluyorum.dedim kabul etmedi. Ben abartiyormusun..Annesi saka yollu bir defa ona da soyledi . Ama gormek istemiyor. Dahanfazla kalmamiz icin diretiyor. Esimin kalmak istemesinin nedeni bebegin cok aglamasi. Gece uyumuyor. Ama zaten annesi gece bakmiyor. Bize faydasi yemek derdimiz olmuyor( Allah var iyi bakiyor gunduzleri) kizina bir ay bakmis. Esimde kardesimin bebegine 1 ay bakti bizimki ne de bakar diyorm cunku kv bana ettigi laflari onun yaninda hic soylemiyor.
Israr edip zorla eve gecersem, yarin sikinti yasarsak 'kendin ettin, annemlerde rahattik diyecek' annesine de laf ettirmez hayatta ben suclu duruma dusecegim..c
Size sormak istedigim ben bu konuyu yarin ikisinin yaninda acmak istiyorum. Nasil yapabilirim. Bana surekli surekli artik ima eden kadin. Olur mu oglum istedoginiz kadar kalin diyip beni kotu edebilir.. Sonra oglu da o de sen gitmek istedin diyecekler... akilli bayanlar nasil yaklasmaliyim bir sey soyleyin bana lutfen..

Kayinvalidene anne artık size yük olmak istemiyorum, evimde kendi düzenimi kurmak istiyorum ama x'e anlatamıyorum bir türlü sen bir el atsan bu işe de. Belki konuşur oğluyla.

Artık sen bir annesin gece gündüz her türlü bir dönem alisana kadar agliycak bu değişmiycek canım. Evine donersin ağlayacak susacak ama şikayet etme yoksa devam ederler dirdir. annen hiç gelemiyor mu? Ablan yok mu ? Sen sonuçta kimseye güvenerek yapmadın bebegi.. rahat edemiyorum strese giriyorum sütum azalacak diye korkuyorum de:KK53::KK53:Sağlıkla Büyüsün bebegin.

Belkide "anne hani geçen gün sizde bahsetmiştiniz evimize gidip düzenimizı kuralım filan diye acaba ne yapsak böyle size yük oluyoruz biz bu hafta gitsek mi ne dersiniz?"gibi başlasaniz sonrada eşinize dönerek senin fikrin nedir diye sorarsınız..

Ben anlayamıyorum bu durumu ya. Kv artık gidin diyor imayla sürekli. Eşin de sen gidelim deyince kızıp annem bakar diyor. Bence oyunlara hiç gerek yok. Esine annen bana şunları şunları söylüyor diye anlat olsun bitsin. Esin niye inanmasin sana ne sacma. Inanmazsa ben yalan mi söylüyorum git annene sor deyip sen kız ona. Ne hakla kızıyor ki. Annesi kıvırarsa ve seni suçlu cikarirsa, esine bunlari annen söyledi, ben uydurmuyorum yoksa rahatım yerinde niye gitmek isteyim de. Gerekirse al bebegini eve gidiyorum de.

Ben anlayamıyorum bu durumu ya. Kv artık gidin diyor imayla sürekli. Eşin de sen gidelim deyince kızıp annem bakar diyor. Bence oyunlara hiç gerek yok. Esine annen bana şunları şunları söylüyor diye anlat olsun bitsin. Esin niye inanmasin sana ne sacma. Inanmazsa ben yalan mi söylüyorum git annene sor deyip sen kız ona. Ne hakla kızıyor ki. Annesi kıvırarsa ve seni suçlu cikarirsa, esine bunlari annen söyledi, ben uydurmuyorum yoksa rahatım yerinde niye gitmek isteyim de. Gerekirse al bebegini eve gidiyorum de.
Haklisin canim ama dun soyledim abartiyorsun, alinganlik yapiyorsun falan dedi. Cunku annesi onun yaninda demiyor hic hep basbasa kaldigimizda soyluyor.

Başlık yanlıs olmuş. Bir koca sorunu da benden olması kazınmış.
Kocaniz ve kayinvalidenize bir aradayken konuyu açın. Her şey ortaya çıkar.

Bak şimdi sen birşey dersen suçlu olursun hem kocanın gözünde hem kv nin gözünde.

Sen kocana dersen annen gitmemimizi istiyor diye, kocan otomatik olarak annesini tutup abartıyorsun der.

Kv ne bir şey dersen yağ gibi üste çıkıp ben öyle birşey demedim der ya da şaka yapıyorum der seni kocanın yanında bozum yapar.

Sen hiçbir şey deme. Bırak eninde sonunda devam ederse bu lafları bana değil eşime söyle de işin işinden çık.

Ana oğulun arasında kalma. Tecrübeyle sabit. Bırak onlar ne yapıyorsa yapsın. Sana laf etmezler böylece.

Başlık yanlıs olmuş. Bir koca sorunu da benden olması kazınmış.
Kocaniz ve kayinvalidenize bir aradayken konuyu açın. Her şey ortaya çıkar.
Kv si muhakkak inkar eder. Ben öyle birşey demedim diye. Çünkü kv ler böyle. Benim kv demde söyler söyler oğlu gelince ben öyle birşey demedim der kenara çekilirdi. Az çok hepsi aynı bunların.

Kv si muhakkak inkar eder. Ben öyle birşey demedim diye. Çünkü kv ler böyle. Benim kv demde söyler söyler oğlu gelince ben öyle birşey demedim der kenara çekilirdi. Az çok hepsi aynı bunların.
Esim abartiyorsun diyor. Kv de yok kizim saka yaptim ben sana diyebilir. Ben burda kalmak istemiyorum ama simdi kalkip gitsem esim kizacak. Suclu konumuna dusecegim.

Esinin kafasi guzel galiba. Kendinevi disinda bir yerlerde kalma cabasi gosteren insanalri anlamiyorum. Kafam basmiyor. Kendi evimden baska bir yerde rahat edemem acikcasi.
Ablasi 1 ay kaldi diye kendiside oyle kalmak zorunda degil.
Su erkeklere elini verdinmi kolunu kaptiriyorsun. 1 haftayi 1 yil ederler. Hangi kafayla anlamam.

Kesin konuşmayın. Sizin kayınvalide öyle diye gaz vermeyin. Kadın bakmış işte daha ne istiyorsunuz. Burada sorun koca.

Iyi geceler arkadaslar. Hemen konuya girecegim. Fikirleriniz benim icin cok onemli. Cunku oyle hazir cevap cin fikir biri degilimm..
Yeni dogum yaptim. Annem.saglik problemlerinden dolayi gelemedi yanima. Sadece dogum oldugu gun has geldi. Kv de bana geldi bir hafta kaldi sonra evde islerim oluyor gel bir hafta da sen kal dedi... bebegim biraz problemli. Gaz sancilari oluyor ve bazen saatlerce agliyor.
Sorunuma gelecek olursak. Kv bir hafta diye cagirdi bizi ve bana her firsatta hatirlatiyor. Su gun Evinize gidersiniz duzeninizi kurarsiniz. Ben arada size ugrarim falan filan... esim bayrama kadar kalalim istiyor. Dun eve gitmek istedigimi soyledim. Cok kizdi , eve gidip ne yapacagiz burda rahatiz. Biz tek basimiza bakamayiz Diyor. Annen bir hafta dedi bak bir haftamiz doldu artik huzursuz oluyorum.dedim kabul etmedi. Ben abartiyormusun..Annesi saka yollu bir defa ona da soyledi . Ama gormek istemiyor. Dahanfazla kalmamiz icin diretiyor. Esimin kalmak istemesinin nedeni bebegin cok aglamasi. Gece uyumuyor. Ama zaten annesi gece bakmiyor. Bize faydasi yemek derdimiz olmuyor( Allah var iyi bakiyor gunduzleri) kizina bir ay bakmis. Esimde kardesimin bebegine 1 ay bakti bizimki ne de bakar diyorm cunku kv bana ettigi laflari onun yaninda hic soylemiyor.
Israr edip zorla eve gecersem, yarin sikinti yasarsak 'kendin ettin, annemlerde rahattik diyecek' annesine de laf ettirmez hayatta ben suclu duruma dusecegim..c
Size sormak istedigim ben bu konuyu yarin ikisinin yaninda acmak istiyorum. Nasil yapabilirim. Bana surekli surekli artik ima eden kadin. Olur mu oglum istedoginiz kadar kalin diyip beni kotu edebilir.. Sonra oglu da o de sen gitmek istedin diyecekler... akilli bayanlar nasil yaklasmaliyim bir sey soyleyin bana lutfen..
Benim fikrimce ewinle kv birlikte otururken ewineze biz artik do sekmi annemide yoruyoruz duzeni bozuluyor kadincaizin biz gidersek oda rahatlar falan cumleler kursaniz ewinizin cevaplamasi kv herhalde bir weyler soyler ozaman ona gore bir yol cizerdiniz hemde kv seninde onu duwundugun icin soyledigini duwunur ve yahudda onun soylediklerini yuzune vurmadigini duwunur o an konuwulanlara gore bir wey duwunursun sende

Kesin konuşmayın. Sizin kayınvalide öyle diye gaz vermeyin. Kadın bakmış işte daha ne istiyorsunuz. Burada sorun koca.
Ne gaz vermesi. Ben hiçbir şeye karışma dedim. Ana oğul arasında halletsin dedim. Ne yani kv desinin üstüne mi atlasın dedim. Bir daha okuyun isterseniz.

Sadece kvye anne sen bir hafta dedin ama oğlun kalmak istiyor ben de memnunum de başka da hiçbirsey deme kocana da tamam ne kadar istiyosan o kadar kalalım de aradan çekil. Ana oğul anlaşsınlar. Ama durup dururken deme bekle kv ima edince söyle

Back
X