- Konu Sahibi kibirlikontes
- #61
Kadın küs de olsa kavgalı da olsa nihayet oğluyla gelininin evinde telefonunu şarja takamayacaksa demek... ben iş görüşmesine bile gitsem fütursuzca şarja takıyorum telefonumu o derece rahatım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorumlar ilerledikçe de insanlığınız altın gibi parlıyormuş. Kv de kavgada fiziksel zarar gördü ama o daha suçlu diyorsunuz. Pes yaniözet geçiyim. kaynım 18 yaşında. kv ve kp ayrı ve kp başka bir bayanla evli başka şehirde. kv ile kavga edildi fiziksel zararlar verilerek ve iki tarafta suçlu ama bence anne daha fazla. sonra da eşim zaten ilgilensin babalık yapsın gibi kv nin oluşturduğu bir baskıyla üni. sınavına kadar bize almaya karar verdi 4 aydır bizde. ve anne de dalga geçer gibi kardeşine sahip çıkman güzel tebrik ederim diyor eşime.
Hanımefendi insanligima yorum yapmak size düşmez sanırım beni ne kadar tanıyorsunuz ki. Lütfen saygı sinirini aşmadan gorus belirtin ben burda görüş istedim gelin beni saygisizca eleştirin demedim. Evet kv nin suçlu olduğunu söylüyorum peki neden ? Bu son olayda fiziksel zarar verilen olayla değil geçen 4 yılda yasanan bir çok olayla değerlendirdim. Kusura bakmayın da her doğum yapan kadın da annelik yapabilecek yetide olmuyor maalesef. O yüzden lütfen biraz saygılı eleştiri tamam ?Yorumlar ilerledikçe de insanlığınız altın gibi parlıyormuş. Kv de kavgada fiziksel zarar gördü ama o daha suçlu diyorsunuz. Pes yani
valideniz dozunu aşan biri evliye saygı bekar çocuguna da sahip çıkacak yada önemseyecek bir insan degilHanımefendi insanligima yorum yapmak size düşmez sanırım beni ne kadar tanıyorsunuz ki. Lütfen saygı sinirini aşmadan gorus belirtin ben burda görüş istedim gelin beni saygisizca eleştirin demedim. Evet kv nin suçlu olduğunu söylüyorum peki neden ? Bu son olayda fiziksel zarar verilen olayla değil geçen 4 yılda yasanan bir çok olayla değerlendirdim. Kusura bakmayın da her doğum yapan kadın da annelik yapabilecek yetide olmuyor maalesef. O yüzden lütfen biraz saygılı eleştiri tamam ?
teşekkür ederim görüşleriniz için. evet ailemizi seçemiyoruz ve eşimin annesinin ne kadar beğenmesem de değiştiremem. zaten herkes sınırını çizgisini bilse sıkıntı olmayacak da. bir şeyleri hak görmek bütün sıkıntı bu.valideniz dozunu aşan biri evliye saygı bekar çocuguna da sahip çıkacak yada önemseyecek bir insan degil
kendisi bir dönem evlatlarına babalık da yaptıgı için belli ki sorumluklarından kurtulmanın yolunu sizde bulmuş.
erkek kardeş siz den ayrılıp gider mi zannetmem o da size sıgınmış huzur bulmuş olabilir mi?
sabredin biraz daha zaman ne gösterecek bekleyin isterseniz.
anneler gününe gelince canım isterse kutladım istemediginde tlf dahi açmadım soran oldugunda hep annesiniz bir gün degil dedim..
evinize geldiginde kovmak vs size yakışmaz kendinize olan saygınız edep ve ahlakınız bunu kabul etmez zaten.
ederleri var eşimizin annesi hiç birşey bu gerçegi degiştiremiyor
Şimdi ana baba hakkı diyecem. Birsuru gereksiz boş cevaplar vereceksin. Ogluyla evliysen anası babası kardesleriylede -iyi veya kötüler- görüşeceksin mecbursun. Sonuçta esin de o agacın bir dalı değil mi. Öyle bir dünya yok. Buna hakkın da yok. O annedir oglunun evine de gelir sofrasina da oturur. Hakaret etmeyecekmiş de "evime" gelme diyecekmiş bunun adı da öyle kovmak olmuyomus. Hadi oradan, sen bu hakkı kendinde buluyosan o yaziklar olasica kocanın basiretsizligi yüzünden buluyosun. Orasi senin evin degil sadece esinin dolayisiyla o kadının oğlunun da evi. Ve bir anne icin ne kadar kötü birşey birdaha oglunun evine gidemeyecek. Tekrar söylüyorum yaziklar olsun oyle evlada da boyle geline de. İnşallah sizin evladinızda size yapar aynısınıHanimefendi lütfen dikkatli okumadan yorum yapmayın bence . Duzeltiyim hemen 1. Kovmadim henuz sadece kovma kararı aldım. Kovmak da hakaret küfürle değil. Evime gelmeni istemiyorum şekilde.
2. Görüşmek istememe saygı duydu esim ki olması gereken bu.
Bı dahakine yazıklar olsun diyecekseniz birine konuyu net olarak anlamanız sizin yarariniza olur.
Ne kadar güzel terbiye almışsınız ağzınızdan bal damlıyor maşallah. Siz mi karar vereceksiniz benim kimle görüşüp gorusmeyecegime. Kocama da bana da hakaret etme hakkını nerden buluyorsunuz. Görüş belirtin dedim hakater edin demedim. Allah asıl sizin etrafinizdaki insanlara sabır versin böyle terbiyesiz insanlarla uğraşmak da zor. İnsanların ne yaşadığını bilmeden eleştirmeye hakkınız yok. Bedduaniz için de teşekkür ederim. Ne kadar kotu his gectiyse bana hakaret ederken icinizden 1000 kati size gelsin benim tek duam bu. Evet ben de çocuklarımın hayatını zehir edersem onlar da bana böyle davransınlar. Hak edene hak ettiği gibi davranilir. Terbiyenizi takının ve bir daha konuma yorum yapmayın.Şimdi ana baba hakkı diyecem. Birsuru gereksiz boş cevaplar vereceksin. Ogluyla evliysen anası babası kardesleriylede -iyi veya kötüler- görüşeceksin mecbursun. Sonuçta esin de o agacın bir dalı değil mi. Öyle bir dünya yok. Buna hakkın da yok. O annedir oglunun evine de gelir sofrasina da oturur. Hakaret etmeyecekmiş de "evime" gelme diyecekmiş bunun adı da öyle kovmak olmuyomus. Hadi oradan, sen bu hakkı kendinde buluyosan o yaziklar olasica kocanın basiretsizligi yüzünden buluyosun. Orasi senin evin degil sadece esinin dolayisiyla o kadının oğlunun da evi. Ve bir anne icin ne kadar kötü birşey birdaha oglunun evine gidemeyecek. Tekrar söylüyorum yaziklar olsun oyle evlada da boyle geline de. İnşallah sizin evladinızda size yapar aynısını
O zaman varsa kadının malı mülkü reddi miras isteyin. Ölunce malina mülküne çöreklenirsiniz anneniz olur soz konusu para olunca dimi. Hadi oradan be. Ayrıca istediğim konuya yorum yaparim. Ayrica hakaret etmedim. Hakaret eden sensin terbiyesiz diyerek. Allah o anneye sabir versin yazik kadıncağıza.Ne kadar güzel terbiye almışsınız ağzınızdan bal damlıyor maşallah. Siz mi karar vereceksiniz benim kimle görüşüp gorusmeyecegime. Kocama da bana da hakaret etme hakkını nerden buluyorsunuz. Görüş belirtin dedim hakater edin demedim. Allah asıl sizin etrafinizdaki insanlara sabır versin böyle terbiyesiz insanlarla uğraşmak da zor. İnsanların ne yaşadığını bilmeden eleştirmeye hakkınız yok. Bedduaniz için de teşekkür ederim. Ne kadar kotu his gectiyse bana hakaret ederken icinizden 1000 kati size gelsin benim tek duam bu. Evet ben de çocuklarımın hayatını zehir edersem onlar da bana böyle davransınlar. Hak edene hak ettiği gibi davranilir. Terbiyenizi takının ve bir daha konuma yorum yapmayın.
Ne yasarsan yaşa bir anneye bu şekilde davranamazsın. Evlenirken eşinin ailesiyle de evlenirsin yok ben kocamla evimde oluym annesi de gelmesin asıl terbiyesizlik bu işte. Anneyi sevmeyebilirsin ama saygilı olmak zorundasin.Ne kadar güzel terbiye almışsınız ağzınızdan bal damlıyor maşallah. Siz mi karar vereceksiniz benim kimle görüşüp gorusmeyecegime. Kocama da bana da hakaret etme hakkını nerden buluyorsunuz. Görüş belirtin dedim hakater edin demedim. Allah asıl sizin etrafinizdaki insanlara sabır versin böyle terbiyesiz insanlarla uğraşmak da zor. İnsanların ne yaşadığını bilmeden eleştirmeye hakkınız yok. Bedduaniz için de teşekkür ederim. Ne kadar kotu his gectiyse bana hakaret ederken icinizden 1000 kati size gelsin benim tek duam bu. Evet ben de çocuklarımın hayatını zehir edersem onlar da bana böyle davransınlar. Hak edene hak ettiği gibi davranilir. Terbiyenizi takının ve bir daha konuma yorum yapmayın.
güncelleme yaptım bi bakar mısınız?Merhaba bayanlar. daha önce yazmıştım ama arkadaşımın hesabından. kaynım bizde kalıyor, kv aynı ilde olduğu halde, eşimle özel hayatım kalmadı diye. hatırlayanınız vardır belki. ben kv ile msj üzerinden tartıştım ama tamamen farklı bir konudan. ben kaynım ile ilgili hiç bir cümle kurmamışken konuyu ona getirip kardeşinizdi şimdi noldu gibi cümleler kurdu bana ve aileme dil uzattı sinirini alamayıp. neyse ben bir güzel ağzının payını verdim konuşma orda bitti .bir daha da görüşülmedi. o sıra yeni taşınmaya çalışıyordum, tabi işine de geldi yardıma gelmedi. eşime de bir daha evime adım atmayacak haberin olsun dedim. kimsenin kotası sınırsız değil sonuçta ve haddini çok fazla aştı.
Daha sonra eşimin teyzeleri evimizi görmeye geleceklerdi. arabadan indiklerinde şok oldum kv de onlarlaydı. enişteler de olduğu için rezillik çıkmasın diye hiç bir şey demedim. ama ne konuştum ne de yüzüne baktım. konuşma arasında benim cevap verebileceğim şeyler sorup, söyleyip durdu ve eve geldiğinde gidip ilk baktığı yer kaynımın kaldığı odayı görmek oldu. ortamı bozmadım ama çok sinirlendim.ama o kadar rahat ki kalkıp telefonunu bile şarja taktı. gitmek için kalktıklarında herkese sarıldım ona yönelmedim bile ve oda bu sefer kapıdan çıktı hiç bir şey yapmadan. o gün öyle geçip gitti. neyse şimdi önümüzdeki hafta anneler gününden bir gün önce doğum günüm var o ne yaparsa yapsın, evime gelirse kovmayı düşünüyorum(tabi hakaret vs. etmeden) ve anneler gününde de tabi görüşmemeyi ve aramamayı. uzun oldu kusura bakmayın sizlerden görüş almak istedim.
Güncelleme: dün akşam, bizde kalan kaynımın bizden habersiz eve kız getirdiğini, kızın duş aldığını anladım ve evde 6 saat kaldığını güvenlik kemeralarından gördüm. şimdi siz sevgili bayanlara kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğunu tekrar sormak istiyorum.
Şimdi ana baba hakkı diyecem. Birsuru gereksiz boş cevaplar vereceksin. Ogluyla evliysen anası babası kardesleriylede -iyi veya kötüler- görüşeceksin mecbursun. Sonuçta esin de o agacın bir dalı değil mi. Öyle bir dünya yok. Buna hakkın da yok. O annedir oglunun evine de gelir sofrasina da oturur. Hakaret etmeyecekmiş de "evime" gelme diyecekmiş bunun adı da öyle kovmak olmuyomus. Hadi oradan, sen bu hakkı kendinde buluyosan o yaziklar olasica kocanın basiretsizligi yüzünden buluyosun. Orasi senin evin degil sadece esinin dolayisiyla o kadının oğlunun da evi. Ve bir anne icin ne kadar kötü birşey birdaha oglunun evine gidemeyecek. Tekrar söylüyorum yaziklar olsun oyle evlada da boyle geline de. İnşallah sizin evladinızda size yapar aynısını
Gelini de dinlemek isterdim. Aceba neden.....Senin zihniyetten bitanede bizde var. Benim annem oğlunun evine gitmedi gormedi bilmez yolunu dahi. Ama 3 ayda bir düzenli olarak gelir annemden para ister o da evlat der verir. Yıllarca annemin evinde oturdular evlat çünkü onlar. Çünkü benim annem anne değil. Bitek para istenirken annedir. Ama ilahi adaleti sabirla bekliyoruz. Er geç yapan yaptiğının karsıligını bulacak.
Merhaba bayanlar. daha önce yazmıştım ama arkadaşımın hesabından. kaynım bizde kalıyor, kv aynı ilde olduğu halde, eşimle özel hayatım kalmadı diye. hatırlayanınız vardır belki. ben kv ile msj üzerinden tartıştım ama tamamen farklı bir konudan. ben kaynım ile ilgili hiç bir cümle kurmamışken konuyu ona getirip kardeşinizdi şimdi noldu gibi cümleler kurdu bana ve aileme dil uzattı sinirini alamayıp. neyse ben bir güzel ağzının payını verdim konuşma orda bitti .bir daha da görüşülmedi. o sıra yeni taşınmaya çalışıyordum, tabi işine de geldi yardıma gelmedi. eşime de bir daha evime adım atmayacak haberin olsun dedim. kimsenin kotası sınırsız değil sonuçta ve haddini çok fazla aştı.
Daha sonra eşimin teyzeleri evimizi görmeye geleceklerdi. arabadan indiklerinde şok oldum kv de onlarlaydı. enişteler de olduğu için rezillik çıkmasın diye hiç bir şey demedim. ama ne konuştum ne de yüzüne baktım. konuşma arasında benim cevap verebileceğim şeyler sorup, söyleyip durdu ve eve geldiğinde gidip ilk baktığı yer kaynımın kaldığı odayı görmek oldu. ortamı bozmadım ama çok sinirlendim.ama o kadar rahat ki kalkıp telefonunu bile şarja taktı. gitmek için kalktıklarında herkese sarıldım ona yönelmedim bile ve oda bu sefer kapıdan çıktı hiç bir şey yapmadan. o gün öyle geçip gitti. neyse şimdi önümüzdeki hafta anneler gününden bir gün önce doğum günüm var o ne yaparsa yapsın, evime gelirse kovmayı düşünüyorum(tabi hakaret vs. etmeden) ve anneler gününde de tabi görüşmemeyi ve aramamayı. uzun oldu kusura bakmayın sizlerden görüş almak istedim.
Güncelleme: dün akşam, bizde kalan kaynımın bizden habersiz eve kız getirdiğini, kızın duş aldığını anladım ve evde 6 saat kaldığını güvenlik kameralarından gördüm. şimdi siz sevgili bayanlara kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğunu tekrar sormak istiyorum.
bu olay ne zamandır var onu bilemiyorum ne zamandır salak yerine koyuluyoruz bilemiyorum.eşimle henüz konuşmadık sinirli olduğum ve gecenin 12 buçuğunda öğrendiğim için apartmanda insanlara rezil olmayalım diye bişey demedim. ama ikimizde işten çıktıktan sonra konuşucaz ben de emin olamıyorum artık ne olacağından.Güncellemeye göre o evde kiyamet de kopsa o adam gitmeli evden....
esin ne dedi?
Diğer yazdıklarınızı da okudum hepsini alıntılamak istedim ama yapamadım elim gitmedi. Size kısaca hoşgeldin tipik görümce diyorum.Senin zihniyetten bitanede bizde var. Benim annem oğlunun evine gitmedi gormedi bilmez yolunu dahi. Ama 3 ayda bir düzenli olarak gelir annemden para ister o da evlat der verir. Yıllarca annemin evinde oturdular evlat çünkü onlar. Çünkü benim annem anne değil. Bitek para istenirken annedir. Ama ilahi adaleti sabirla bekliyoruz. Er geç yapan yaptiğının karsıligını bulacak.
Konuya ilk yaptığım yorumda kayınvalidenizi evden kovmanız yakışık almaz ama kaynınız ne münasebet ki sizde kalıyor demiştim. Ama adam münasebetsizliğin zirvesine çıkmış. Başka bir ailenin yaşadığı eve izinsiz misafir bile çağırılmazken baya eve kız atmış, o da pişmiş pişmiş elalemin evinde duşunu almışta gitmiş. Yok artık yanı pes. Evden kovulacak biri varsa o da kaynınız bence. Yaptığı çok büyük bir terbiyesizlik. Eşiniz ne dedi bu duruma?Merhaba bayanlar. daha önce yazmıştım ama arkadaşımın hesabından. kaynım bizde kalıyor, kv aynı ilde olduğu halde, eşimle özel hayatım kalmadı diye. hatırlayanınız vardır belki. ben kv ile msj üzerinden tartıştım ama tamamen farklı bir konudan. ben kaynım ile ilgili hiç bir cümle kurmamışken konuyu ona getirip kardeşinizdi şimdi noldu gibi cümleler kurdu bana ve aileme dil uzattı sinirini alamayıp. neyse ben bir güzel ağzının payını verdim konuşma orda bitti .bir daha da görüşülmedi. o sıra yeni taşınmaya çalışıyordum, tabi işine de geldi yardıma gelmedi. eşime de bir daha evime adım atmayacak haberin olsun dedim. kimsenin kotası sınırsız değil sonuçta ve haddini çok fazla aştı.
Daha sonra eşimin teyzeleri evimizi görmeye geleceklerdi. arabadan indiklerinde şok oldum kv de onlarlaydı. enişteler de olduğu için rezillik çıkmasın diye hiç bir şey demedim. ama ne konuştum ne de yüzüne baktım. konuşma arasında benim cevap verebileceğim şeyler sorup, söyleyip durdu ve eve geldiğinde gidip ilk baktığı yer kaynımın kaldığı odayı görmek oldu. ortamı bozmadım ama çok sinirlendim.ama o kadar rahat ki kalkıp telefonunu bile şarja taktı. gitmek için kalktıklarında herkese sarıldım ona yönelmedim bile ve oda bu sefer kapıdan çıktı hiç bir şey yapmadan. o gün öyle geçip gitti. neyse şimdi önümüzdeki hafta anneler gününden bir gün önce doğum günüm var o ne yaparsa yapsın, evime gelirse kovmayı düşünüyorum(tabi hakaret vs. etmeden) ve anneler gününde de tabi görüşmemeyi ve aramamayı. uzun oldu kusura bakmayın sizlerden görüş almak istedim.
Güncelleme: dün akşam, bizde kalan kaynımın bizden habersiz eve kız getirdiğini, kızın duş aldığını anladım ve evde 6 saat kaldığını güvenlik kameralarından gördüm. şimdi siz sevgili bayanlara kimin iyi niyetli kimin kötü niyetli olduğunu tekrar sormak istiyorum.