canım ilk gün sadece haşlanmış patates yiyosun ikinci gün sadece sebze ama istediğin kadar yiyebilirsin bu diyetin en güzel yanı üçüncü gün sadece et dördüncü gün sadece meyve beşinci gün sadece haşlanmış yumurta.aynı yaştayız bende 70 kiloyum benimde hoşlandıgım çocuk çok zayıf ve onun hoşlandıgı kızda çok zayıff 5 günde 5 kilo diyetini yazar mısınn ?
evet canım böyle bir diyet tam olarak bulamıyorum ama bu sitede de paylaşılmıştı bir dene sonra bakalım değişme olacak mı? :))ahhah nasıll yaa ama bu nasıl diyet tatlımm herşey yiyiliyorr emin misin böyle oldugunaa :)
tamam canım inşallah zayıflarız ve sevdiğimize kavuşuruz.tamam canım pazartesi bende başlaycam 5 günde 5 kilo diyetine sende başla farkımıza bakalımö ben bu akşam arkadşımda kilomu ögrenip yazarım pazarteesi başlarız
ohh sdabah tartılsdım tam 65.4 kiloyum yihuuu
yarın 5 günde 5 kilo diyetime başlıycam çok heycanlıyım.
bugün ki sabah kahvaltım:
minnacık sıvı yağla yapılmış tuzsuz omlet.
3 dilim salam
2 dilim yağsız beyaz peynir
1 dilim incecik ekmek.
şekersiz açık çay.
inşallah canım :)bendee yarın başlayacam ama kilomu bilmiyorum yaa bu akşam ögrenicem amaa inşallah faydalı olurr
moralim çok bozuk bi türlü diyete başlayamadım hep bi aksilikler oldu.
Kızlar çok genceciksiniz.
Aslında beslenme programınızdan sadece karbonhidratı ve şekeri çıkarsanız yeter.
Yani fastfood yerine sağlıklı beslenme.. Bir de spor eklediniz mi tamam zaten.
Sizin bedeniniz bu yaşlarda kalsiyum depoluyo, ileride çok lazım olacak inanın..
Bir abladan nacizhane tavsiye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?