bir liselinin diyet günlüğü

çokk teşekkürler ama bizdde sonuçta okulda zayıf olan kızları görünce etkileniyoruzz ve zayıflamak istiyoruzz ama bir türlü başlayamıyoeuzz

Ben demiyorum ki zaten size bişey yapmayın diye. Yapın tabi diyet rejim adı her neyse ama doğru olanı yapın.
Bir türlü başlayamamanızın sebebi de inanın bu yanlış diyet uygulamaları.
5 günde 5 kilo nedir Allah aşkına kızlar, 5 gün sonra ne yapacaksınız?
Öyle tostla pilavla olmaz ki.
Daha sistematik daha uzun soluklu ve kesin çözümlü olan bir program yapın kendinize.
Ha bir de aslında kilodan ziyaden incelmeye bakın.
Bunun sonu yok gerçekten.

Protein olacak sizin diyetinizde, yağın alası olacak, yoğurt olacak, peynir olacak ama yağsız değil, kuruyemiş olacak, meyva olacak, sebze olacak..

Pilav, makarna, tatlı, şeker, asitli içecek ve hatta meyve suyu ASLA olmayacak..

Siz bir deneyin bunu, sadece bir hafta da olsa deneyin. 5 günde 5 kilodan önce yapın, görün neler olacak..

deniyecem bu haftaa tekrar teşekkürler senin kilon kaçç ? :)

evet 1 hafta sonra yeniden burdayım dediğim gibi aksilik oldu ve diyetime başlayamadım. bugün tartıldım 66 kiloyum.
yarına heralde 65.400 falan olurum.
şuan fotoğraf paylaşıcam çünkü eski paylaştığımda bel-basen tontişliğim belli olmuyodu şimdi şahit olacaksnız evet
:26: valla bel-basen olmasa çok kilolu gözükmem ama benim yediğim içtiğim hep oraya gitmiş çok oturmaktan. :18:
montumla kilolarımı kapatabiliyorum ama yaz geliyo artık kapatmak yerine vermem gerekiyo

Son düzenleme:

Canım ben de varım bu yolda. Şöyle çıtı pıtı olma yolunda destekçinim. İsteyip de yapılamayacak bir şey değil. Bugun bu an bir azimle başlayalım her hafta kilolarımızı paylaşalım. Canımız bir abur cubur çektiğinde hemen suya gitsin elimiz yeni görüntümüz aklımıza gelsin. Bİr ay sonunda en sağlıklısı 4 kilo vermiş olmak. O 4kilomuz olmadanki halimizi düşünelimm. farkı şimdi anlayamayız ama o zaman kesinlikle anlarızz. Seninleyim canım sık sık buraya yazalım motive olalımm.

Ben şimdi 61-62civarındayım. Yarın kesin tartılıp sonucu yazarım.
"HEDEF:54":)))
Hadi kolay gelsiiinn:)

canım desteğin için sağol ben şuan kısıyorum yemeklerden bol bol su içiyorum birde just dance 4 oyunuyla sürekli dans ediyorum
çok yardımcı oluyor. yarın başlayalım ve gün gün yazalım buraya bizde zayıf olucaz!!

sabah hiçbir şey yiyemedim okula yetişmek için.
öğle: 3 dilim domates 3 dilim beyaz peynir bir ince dilim kepekli ekmek.
bol bol su içtim okulda.
misafirler geldi spor yapamadım

akşam:
2 dilim salam 3 dilim domates. 2 bardak şekersiz çay.
şuan 65.4'üm

hergün okulda sevdiğim çocuğu görüyorum ve buda kilo verme konusunda daha azimli olmamı sağlıyor.
yine kahvaltı yapamadım bu sabahta, okulda bol bol su içtim.
öğle:
1 tabak şehriye çorbası, ekmek yok. 1 yemek kaşığı sulu köfte.
birde regl döneminde olduğum için bi tane kadayıf dolması yedim. :/

Selaam, bende 15 yaşındayım, boyum 1.64, kilom 60, 50 kilo olmam lazııım. Size katılabilir miyim? ._.

kızlar merhaba; tavsiyelere açıksanız ben de birkaç şey eklemek isterim...
okuduğum kadarıyla zayıflamak adına sağlıksız besleniyorsunuz...
günlük almanız gereken bir kalori vardır,bunun çok altında kalırsanız, gelişim sürecinde olduğunuz için sıkıntı yaşarsınız...
aç kalmayın,sadece az yemeye çalışın... bol bol et-tavuk-balık tüketin... çok su için ve evde yapılan her yemeği yiyin,daha önce 6 kaşık yiyorsanız şimdi 4 kaşık tüketin,

günde 5-6 dilim ekmek...kepekli ekmek alın ve karbonhidratı ekmek olarak tüketin,ekmek yerine pilav-makarna veriyor diyetisyenler ama ekmeğin besleyiciliği hiç birinde yok...

mutlaka belli ölçüde protein alın... salamı-sosisi-sucuğu belli bir süre hayatınızdan çıkarın... et grubu ama hem yağ oranı yüksek hem tuz...

şekerden ve aşırı karbonhidrattan uzak durun ve imkanınız varsa bir spor salonuna gidin ya da yürüyüş yapın...
bir deeee her gün tartılmayın :) günlük gram kayıpları yada artıları sizi yanıltır....
çok gençsiniz kolay kilo verirsiniz, ama sağlığa dikkat...

Selaam, bende 15 yaşındayım, boyum 1.64, kilom 60, 50 kilo olmam lazııım. Size katılabilir miyim? ._.
tabi ki canım senide aramızda görmek isteriz. ben gün gün yazıyorum bugün tartıldım
64.6 olmuşum çok mutlu oldum. umarım sende verebilirsin ve bu topikten mutlu ayrılırız.

canım çok haklısın bugün ailem tarafından uyarıldım az yiyormuşum diye bende yemek yiyorum artık ama az
yani eskisinden az bol bol su içiyorum. şekeri hayatımdan çıkardım.
elimden geldiği kadar sağlıklı beslenmeye ve aç kalmamaya çalışıyorum kepek ekmeği yiyorum
önceden çok ekmek yiyen biri değildim zaten günde 2 dilim kepek ekmeği yetiyor.
inşallah veririz.

Yoğunluktan giremedim bir kaç gündür kusura bakma canım. Evet kilom 61.8 çıktı. 62 Diyerek yoluma başladım. Ben de baya kendimi tutuyorum aklıma yemek geldikçe farklı işlerle uğraşmaya çalışıyorum. .ben de b-fite üyeyim yarım saat bazı günler ek egzersizlerle bir saat çalışıyorum. aslında koşmak istiyorum ona da öbür hafta başlayacağım inşallah. Sen ne alemdesin nasıl gidiyor:)

bende bel ve basen eriten spor aleti kullanıyorum
bide zıplıyorum hem boy hem kilo için.
bol bol su içtim şekeri kestim yemeklerden kıstım 3 günde 2 kilo verebildim şükür.

Benim zaten bi diyet listem var, diyetisyen vermişti ama sonra gözüme çok göründü kalori bakımından falan. Ben blumiğim de biraz, kaslarım erimiş o yüzden, onları toparlamaya çalışıyoruz ama ya hiç yemiyorum ya da yiyince kusuyorum ne yapıcam bilemedim. Psikoloğa falan da gittim bi işe yaramadı. Örneğin önüme bi yemek geliyo, bi tarafım yememi söylüyo, bi tarafım yemememi, diğer tarafım ona hayvan gibi saldırıp sonra gidip kusmamı söylüyo... Ne yapıcam bilemedim. ._.

Bu kusma olayını tavsiye etmiyorum. Sonucunda manken hastalığına yakalanabilirsin.
Bende bazen yapmıyo değilim yani çok nadir hani karnım doyarda gözüm doymaz ya
bol bol yerim sonra mecbur kusarım ama çok nadir.

Ben sürekli yapıyodum, 1 elmayı bile çıkarttığım zamanlar oldu. Şu an o kadar değil, günde 1-2 defa yapıyorum ama artık baş ağrısından duramıyorum, çok kötü ya.

blumik olman gayet hoş benceee ya kasların nasılll eridiii bnde kaslarımı eritmek istiyorum ama olmuyor özelliklede bacak kaslarımıı . senin hangi kasların eridii ve nasıl eridi ne yaptında eridii ve son soru nekadar sürede eridii ?

Ben sürekli yapıyodum, 1 elmayı bile çıkarttığım zamanlar oldu. Şu an o kadar değil, günde 1-2 defa yapıyorum ama artık baş ağrısından duramıyorum, çok kötü ya.
benim arkadaşımın kuzeni kustu kustu ve şuan komada hiç tavsiye etmiyorum bol bol
yürüyün spor yapın su için ama kusmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…