Bir lohusanın savaşı

Victoria26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2017
41
26
88
Öncelikle merhaba kızlar.
Aslında hamileyken başlıyor sorunlar, ardından doğumla birlikte birden düşen hormonlar ve destek oluncak yerde köstek olan akrabalar arkadaşlar komşular. Normal doğum mu sezaryen mi ? Aa neden sezaryen doğum normal yapsaydın ya. Büyük rahatlık ben normal yaptım akşamı evi süpürdüm. Sütün yetiyor mu? Aç bu çocuk aç bak parmaklarını yiyor mama ver sen buna aç o aç. Aa niye ağlıyor bu çocuk yok bakamıyon sen buna getir bak nasıl tutcağını göstereyim. Su veriyon mu ver su ver susar çocuk. Aa çok kucağa alıştırmışın sen bunu bak sonra sana zorluk olcak alma alma yatsın orda. Kundak yap çocuğu sonra çarpık olur bacakları böyle olmaz. Ayy üşür bu çocuk hiç giydirmiyon hasta olcak. Ah ah bi salın şu lohusaları artık.

O kadar haklısın ki. Ama İnan hepsi geçiyor. Sonra diyorsun ki amaaan ne çok şey kafama takmışım. Gereksiz insanların gereksiz söylemleri
Rahatlamaya çalış. Duymamaya çalış. Yapamıyorsan cevaplarını ver. Çok iyi geliyor. Apışıp kalıyorlar bir daha söyleyemiyorlar :) ben öyle yaptım.
Ama şimdi düşünüyorum da ne gerek vardı söylesinler sütün var mı diye felan diyorum.
Kısacası bebeğinin ve bu mis gibi vaktin tadını çıkar. Zaman çok çabuk geçiyor

Aynen c
aynen canım çok haklısın herşeyi duyup takarsan sinir hastası olursun

Ben şuan hamileyim sanırım her lohusa hemen hemen aynı şeyleri yaşıyo hedefim bir kulağımdan alıp diğerinden çıkarmak inşallah basarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…