ada bu arada tarif ettiğin bu ters t tam bir zenci burnu bayılırım öyle burunlara :)
hic canını sıkma
eminim ki düzelicektir.
ada annenlerin tepkisi ne oldu ???????????
Adacım geçmiş olsun çok sevindim ameliyat olmana inşallah zamanla istediğin gibi olur burnun :)
Adacım senin yanına gelmeyi çok istedim ama iş güç sabah gelip akşam çıkıyoruz.
Pazartesi günü Bilge Bey'i aradım cuma günü gel görüşelim dedi 10-11 gibi.Gitmedim hala burdayım :)
Sebebi de senin memnuniyetsizliğin.Şimdi gidersem şu gün gel dicek bende hemen ameliyat olcam.Ama senin burnunu görmeden gitmek istemiyorum ne yalan söylim...
Asilem'in ,nem'in burnu çok güzel keşke onlarınki gibi olsa ama bilge bey'in yaptığı başka burunlarıda gördüm aman ne bileyim aklım çorba oldu.Fotolarını eklersen çok sevincem canım eski yeni karşılaştırma yapalım.Umarım istediğin buruna kavuşursun kuzum. kaydirigubbakcemile5
ada_86 öncelikle çok çok geçmiş olsun canım. Ameliyatı hayırlısıyla atlatmana gerçekten çok sevindim.Umarım burnun da 2-3 ayın sonucunda istediğin şeklini alır.En zor kısımları atlattın.Bundan sonrası beklemek ve sabır...
Bnm de ameliyat tarihim 6 eylül...
Umarım bende ameliyatı hayırlısıyla atlatırım ve onca çekilen ızdıraba değer.Açıkçası çok heyecanlıyım ve çok tedirginim.Umarım ameliyat sonrası "boşuna endişe yapmışım" diyebilirim. :)))
Tekrar çok geçmiş olsun ada_86...
canımmm nasılsın barışabildin mi burnunla birazcıka.s.
adacımm bu moralle gidersen sonuç iyi olsa bile kötü diceksin:gitme: her şey iyi olucak hayırlısıyla sen içini ferah tut olur mu ..hangimiz ağlamadık hayal kırıklığına uğramadık alçılardan sonra aynayla ilk karşılaştığımızdaohaoldumsmile o yüzdennn moral bozmak yokk iyi haberlerini bekliyoruz hepimizzyerimseniben
ada yaaa iyi olcak merak etme benim daha cok zamanım var sıkıldım beklemekten.yarın gel deseler gitcem
ADACIĞIM BEN DE yelkemme katılıyorum.SEn bu moralle buraya gelirsen gerçekten hiç iyi olmaz.Ben hep baştan beri kendimi iyiye hazırlamıştım.Kötü olma ihtimalini düşünmedimki psikolojim bozulmasın.Canım senin eski burnun çok kemikli ya da büyük müydü.Genelde çok kemerli olan burunlar yapılınca ilk alçı çıktığında şaşılacak kadar değişik görünebiliyormuş insanın gözüne.Çoğu kişiden ve doktorumdan da böyle duydum.Yani çok kemerli burun yapıldığı zaman birden bambaşka bir insan ortaya çıkıyor.EEee bir de şişlikler üstüne eklenince insan zaten kendini tanıyamıyor.Benim ilk alçı çıktığında gözlerim o kadar garibime gitmişti ki anlatamam.sanki ben değil başkası bakıyordu.Hatta burnumun üst kısmı çok şiş olduğu için baya şişti.dümdüz duruyordu.Zamanla şişler inince burnumda yüzüme oturunca bakışlarımın bana ait olduğunu anladım.Şimdi ki burnumun kavisine bakarsan dümdüz falan değil.İşte o anda bana öyle gözüküyordu.Sen şimdi vesvese ettiğin için öyle geliyor sana.Bence burnun güzel oldu.Şişler geçince sen de bunu anlayacaksın.
ayrıca şunu da blirteyim benim burnum çok kemerli değildi ona rağmen bana öyle bir garip gelmişti.Sanki burnumun üstünden tır geçmiş gibi dümdüz gözükmüştü.Şimdi senin burunda kemerli ise o kısım gittiği için tuhafına gitmiştir.sana çirkin gözükmüştür.merak etme sen..herşey güzel olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?